Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6947, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Pest megye"
Első<< Előző11121314151617

veroniq - 2011.02.05. 18:46:04

 

 

 Nagy bajban a nevelőszülők is!

 
Mint lapunk arról már beszámolt, nem kapták meg a mai napi pénzüket a Bursa Hungarica ösztöndíjasai, de pórul jártak azok a civil szervezetek is, akik elvileg kaptak ugyan támogatást Pest megyétől, de a mai napig nem jutottak ehhez hozzá. Az ok nem más, mint az, hogy egyszerűen üres a kassza. Hol? Pest megye önkormányzatánál. Ezzel kapcsolatos a www.nol.hu cikke, vagyis azzal, hogy a nevelőszülők sem kapják meg időben a pénzüket a TeGyeSzi-től. Íme az írás részletesen, melyből kiderül, hogy csődhelyzet azért nincs, de százezrekkel tartoznak a nevelőszülőknek is. Arról egyelőre nincs információnk, hogy abonyiakat is érint-e ez a helyzet.
Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.04. 14:22:39

 

 Cserben hagyott megyei civilek

 

Pest megye önkormányzata még a 2010-es választások előtt kiírta a civil szervezetek számára szokásos éves pályázatát, melyben 150 millió forint sorsáról döntöttek. Ezt el is bírálták, de a nyertesek a mai napig egyetlen forintot sem kaptak kézhez. Hasonlóan jártak, mint a Bursa Hungarica ösztöndíjasai, akik szintén nem jutottak hozzá a megyei támogatáshoz. Itt még rosszabb a helyzet, mert a települési önkormányzatok viszont átutalták saját lakosaik után a pénzt, melyen most gyakorlatilag békésen „ ül „ a megye. Nincs pénz, mondják a megyei vezetők, de mindezek ellenére Kínában járt a megyei delegáció, Szabó István alelnök vezetésével. Egy kertművészeti kiállításra készülnek szeptemberben, ahol megyénk is bemutatkozik. Mind a cserbenhagyott hallgatók, mind a civil szervezetek képviselői értetlenül állnak a történtek előtt.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.27. 12:21:42

Azt nem tudjuk, hogy pontosan mit állítanak ki és melyik települések jelenhetnek meg konkrétan Kínában, de az biztos, hogy megyénk hamarosan ott mutatkozik be.  

Kína legelismertebb ilyen jellegű rendezvényét, csaknem húsz éve rendezik meg az ország különböző városaiban.

A szervezők mintegy 120 kiállítóra számítanak idén szeptemberben. Az eredetileg a kínai városok közötti együttműködés előmozdítását szolgáló kiállításon néhány éve már külföldiek is részt vesznek, ezért kapott meghívást Csungkingból Pest megye is. A hagyományos világkiállításoktól eltérően a helyszín hosszú távon is a város jellegzetessége marad. A magyar kert-rész felépítésének minden költségét a kínai város vállalta magára.

Külvilág:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok