Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kéményseprő"
12Következő >>

veroniq - 2018.11.27. 16:10

 

Di­rekt nyug­dí­ja­sokra utaz­nak


Ké­mény­sep­rő­nek adják ki ma­gu­kat a csa­lók Jász-Nagy­kun-Szol­nok me­gyé­ben. Akit csak tud­nak, le­vesz­nek pénzre, mond­ván, hogy az el­len­őr­zés­nek ára van. Németh Ádám tájékoztatása szerint az „álkéményseprőknek" nincs megfelelő szaktudásuk egy kémény ellenőrzéséhez, megtéveszthetik az embereket és tevékenységükkel hamis biztonságérzetet kelthetnek.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.11. 13:16

Mint arról már korábban hírt adtunk, egy jogszabályi változás értelmében január elsejétől már csak megrendelésre érkezik a lakásokba a kéményseprő. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.29. 14:35

Az Országgyűlés döntése nyomán január elsejével megváltoznak a kéményseprés szabályai. A törvénymódosítás lényege, hogy az egylakásos épületek tulajdonosai az ...

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.17. 13:15

 

Az Országgyűlés kedden megszüntette a családi házak kötelező kéményseprő-ipari ellenőrzését, amelyet ezentúl a tulajdonosok megrendelésére, de továbbra is ingyenesen végezhet el a katasztrófavédelem, illetve egyes településeken az önkormányzati közszolgáltató. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.03. 10:34

 

November 1-je óta a korábbinál is nagyobb területen végzik a katasztrófavédelem kéményseprői a lakossági kémények tisztítását, ellenőrzését. Jelenleg 17 megye 2499 települése tartozik a katasztrófavédelem ellátási területéhez. A gazdálkodó szervezetek tulajdonában lévő kémények ellenőrzését és tisztítását változatlanul a kéményseprőcégek végzik megrendelésre.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.09. 13:35

 

A pályázataikat még április 15-ig benyújtó kéményseprőszakmunkás- és kéményseprőmester-vizsgával rendelkező szakemberek július 1-től biztos állásban, biztos fizetésre számíthatnak, ami többnyire magasabb lesz az eddigi bérüknél.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.06. 20:29

 

Azt mondják, IDE kattintva olvasható Abony város hivatalos honlapján a határozat, de ott semmi nincsen. Mutatom: IDE katt Biztosan sokkot kaphattak tőlük már az illetékesek is.... Mint megírtuk, fűtés szezonban jönnek egész éves díjat beszedni a  kéméányseprők. Ezt megtehetik, utánajártam. Azonban az már sokkal kétesebb, hogy hogyan tudják a kéményeket a fűtési idényben ellenőrizni a cég munkatársai. Azt hiszem, hogy sehogyan sem.......

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.15. 17:41

 

Kedves Olvasónk arról számolt be, hogy a napokban kéménysperők hada jelent meg Abonyban, akik az egész éves kéményseprési díjat hivatottak beszedni. A dolognak véleményem szerint több szépséghibája is van. Az ember azért a szolgáltatásért szokott fizetni alapesetben, amit megkap. Nem tudom, hogy a fűtési szezon kellős közepén hogyan ellenőrzik a kéményseprők a kéményeket. Vélhetősen sehogyan sem.

 

Közélet:
 2 Hozzászólás    

admin - 2015.06.08. 20:45

 

A kéményseprők írásos garanciát kérnek a kormánytól foglalkoztatásukra és tisztességes bérezésükre, ezért demonstrált a Kéményseprők Országos Szakszervezete (KOSZ) hétfőn Budapesten a Kossuth téren.

    Vámos Csaba, a KOSZ elnöke ismertette a szervezet követeléseit, amelyek között szerepelt egy országosan egységesített és méltó bérrendszer kidolgozása is. Egyben szeretnék elérni, hogy a kéményseprés szervezetének átalakítása során a dolgozóknak ismerjék el jogilag a korábbi munkáltatónál eltöltött éveket.
Vámos Csaba hangsúlyozta: az utóbbi időben többször is atrocitások érték a kéményseprőket munka közben, ezért fontosnak tartják, hogy a kéményseprők visszakapják a közfeladatot ellátó személyi státuszukat.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.22. 08:56

 

Az önkormányzatoktól a katasztrófavédelem venné át novembertől a kéményseprési közszolgáltatást egy a kormány honlapján szerdán megjelent törvénytervezet szerint. A katasztrófavédelem a magánszemélyek tulajdonában lévő ingatlanoknál, illetve a cégjegyzékbe be nem jegyzett egyéb ingatlanoknál végezné ezt a szolgáltatást. Azt a munkát, amely ezen a körön kívül esik, kéményseprő-ipari szolgáltató is végezhetné.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok