Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szemét"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2013.05.05. 13:17

Már nem először fordul elő, hogy állatkínzók pici, pár napos cicákat tesznek bele az abonyi Penny parkolójában lévő szelektív hulladékgyűjtő konténerbe. Erre kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet. Iszonyatos érzés hallani a haláltusájukat vívó ártatlan csöppségek hiábavaló nyávogását. A közelben lakók megpróbálták kimenteni őket, de hiába, mert nem érték el őket. Egyébként Abonyban sajnos szokás döglött macskát, kutyát, tyúkokat, egyéb madarakat, sőt őztetemet is elhelyezni a szelektív szemétlerakóknál.

Citrom-díj:
Szemét   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.09. 10:55

Olvasónk küldte az itt látható képeket és kis szöveget....- Aktuális képek Abony külterületéről, a régi 4-es út Szolnok felüli részéről. Szeméthegyek mindenütt. Most meg egyre több lesz mert megjelent a "zsákos falevél" is. A Cegléd felőli oldal sem különb! Egy olvasó.

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.15. 11:04

Szia Vera! Ma voltam megnézni a kukoricámat és ez volt beborítva a földemre! Felháborító, hogy már nem csak a dűlők mentén találkozhatunk ilyenekkel, hanem már be is öntik a szemetet a földre! Hogyan lehetne ez ellen tenni? - kérdem én! (persze nem tőled várom a választ . . . ) Ha fel lehet tenni a fotót a honlapra, akkor kérlek tedd fel!

Citrom-díj:
Abony   
Szemét   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.15. 09:35

A Nagy Erdőben már nincsen illegális szemétlerakó hely, mert úgy tűnik, hogy a JOBBIK kiakciózta onnan a mocskukat odaszállító személyeket. Viszont rossz hír, hogy a környék ellenben tele van mindenféle szeméthalmokkal. Ha már oda nem jutnak be, akkor közbemocskolják a Nagy Erdőt. A sláger a gumi, autóalkatrész darabok, egész kidobott konyhabútor, sitt és egyéb nyalánkságok. Én rosszul lettem! Elképesztő, mutatom!

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.15. 08:53

Ma reggel szemétszedési akcióban vettem részt. Az irodánknál található, özönvíz előtt kukát az éjjel valaki igencsak feltútra, gondolom abban a reményben, hogy valami, számára értékes darabra bukkan. A kukabúvár nyomai itt éktelenkedtek reggel nyolckor.... Nem voltam rest és összeszedtem a mocskot. Nagyon merem remélni, hogy holnap reggel más kép fogad.

Citrom-díj:
Szemét   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

Svoboda - 2012.08.22. 12:24

Mennyi értelem kell megtalálni a szemetest?- Kérdezi kedves Olvasónk, aki az itt látható képeket és szöveget küldte el nekünk: Kedves Veronika! A mellékelt képeket ma készítettem, megosztom veled. Fel nem foghatom mennyi szemetes kellene a főtérre, a parkokba, hogy az alig karnyújtásnyira lévő se tűnjön távolinak....A hátsó parkban majdnem 10 szemetes van, már majd annyi, mint Bécsben 15 méterenként..

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
Szemét   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.25. 10:58

Kedves, témában jártas szakember olvasónk küldte: Tájékoztató mezőgazdasági hulladékok égetéséről- A mezőgazdasági hulladék égetésére vonatkozó jogszabályok áttekintésével kapcsolatos tájékoztatás. A tűzgyújtással, tűzgyújtási tilalommal és a mezőgazdasági hulladék égetésével kapcsolatos jogi szabályozás kiindulópontja a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény, illetve annak a levegő védelméről szóló rendelkezései.....

Közbiztonság:
Abony   
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.24. 12:54

A Föld Napja alkalmából szemétszedési akciót hirdetttek szrete az országban és így Abony városában is. Gondos, dolgos gyerekkezek is segítettek abban, hogy megtisztuljon Abony. Íme, most megmutatom Önöknek, hogyan dolgozott az 1. t. osztály a Somogyi Imre Általános Iskolából. Abony város lakossága nevében köszönjük Nekik, illetve mindazoknak, akik ezen a napon önkéntes munkájukkal hozzájárultak az országos szemétszedési akció sikeréhez. 

Közélet:
Somogyi   
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.17. 19:49

115

Közélet:
Szemét   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.17. 19:40

Abony város hivatalos honlapján jelent meg az a felhívás, melyben arra kérnek bennpünket, hogy vegyünk részt az országos szemétgyűjtési akcióban. Lehet, hogy nagyon markáns és renitens a véleményem ebben az ügyben, de én biztos, hogy nem fogom a más szemetét összeszedegetni! Szedessék össze büntetésből azokkal, akiket fülön csíptek, tetten értek. Ön mit gondol minderről? Ön szerint hogyan lehetne gátat szabni az illegális szemetelésnek?

Közélet:
Szemét   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok