Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7501, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Robivill"
1

veroniq - 2013.10.25. 17:43


Szereted a mulatós zenét?

Hallgasd meg, nem bánod meg!

Hívd meg Őt zenélni,

garantált a remek hangulat!

20/4292-113
info@robizene.net

Honlap ITT megtekinthető

Lájkold oldalát IDE kattintva!

Közélet:
Robivill   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.14. 10:50:22

 Az egészségünk és a villanyszámlánk könnyen megsínyli a rossz döntést, ugyanis elkapkodni a klímaberendezés vásárlást nem érdemes. Kifejezett orvosi ellenjavallata nincs a klíma választási szempontoknak, de a légkondicionáló helyes kiválasztása nagyban függhet az építészeti adottságoktól. A klimatizálás valójában azt jelenti, hogy az adott helyiség légállapotát (hőmérsékletét és páratartalmát) ellenőrizzük, és céljainknak megfelelően módosítjuk. A klíma szerelés beüzemelés végző szakcégek abban látják a fő gondot, hogy Magyarországon a klíma vásárlók többsége nem fordul hozzáértőkhöz, hanem ha beüt a nagy meleg, megveszik az első útjukba kerülő olcsó gépet.

Általában a klímaberendezés vásárlás olyan helyen történik, ahol még ajánlani sem tudnak megfelelő klímaberendezés típust, nemhogy kiküldeni valakit, aki felmér, legkondícionáló berendezést ajánl, valamint klíma szerelés és beüzemelés feladatait elvégzi. A megrendelő sokszor később jön rá, mit kellett vo
Reklám:
Robivill   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.01. 10:28:56

A MiAbonyunk villanyszerelője!

Nagyításhoz katt a képre!

Reklám:
Robivill   
Reklám   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.15. 21:18:07

Itt a hamisíthatatlan tavasz! Ma már ne igazán kellett fűtenünk sem. Jó hír mindez, mert nagyon vártuk! Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról, hogy hamarosan megérkezik a nyár is, a rekkenő hőséggel együtt. Most a klímaberendezésekről indítunk cikksorozatot, hogy mire eljön az idő, tisztában lehessünk vele, hogy mit és hogyan tervezzünk, amennyiben még nincs klímaberendezésünk, de szeretnénk. Íme a hasznos tanácsok első része, a MiAbonyunk villanyszerelőjétől, a Robivilltől:

 

Tudja Ön, hogy egy nyugati tájolású szobát szinte kétszer akkora klíma készülékkel lehet lehűteni, mint egy ugyanakkora keleti fekvésűt? Figyelembe kell venni a helyi adottságokat, a klíma kültéri egység, illetve a klíma beltéri egység telepíthetőségét, és a helyszínen a rendelkezésre álló elektromos hálózatot.

 

 
A klímaberendezés kiválasztása egy megadott méret sora alapján hűtőteljesítmény szerint történik. Meg kell határozni a hűtendő helyiség hőterhelését, és ennek megfelelően kell kiválasztani a megfelelő hűtőteljesítményű klímaberendezést. Még a vásárlás előtt meg kell vizsgálni, mennyi áramerősség áll rendelkezésünkre a kismegszakítónál, és hogy ez milyen viszonyban van a klíma készülék elektromos adataival. Utólag sok bosszúságot okozhat a hálózat fejlesztése, amely néha akár többe is kerülhet, mint maga a klímaberendezés.
Közélet:
Robivill   
 0 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.24. 15:43:44

ROBIVILL KUPA

U11 Korosztályos Teremlabdarúgó Torna

Szeged, 2011. február 19. szombat

 

Öt csapat jött össze Szegeden, a Fodor József Középiskola Tornacsarnokában, hogy eldöntse, ki érdemli meg a kecskeméti Robivill Kft. által felajánlott kupát. A két szegedi résztvevőn kívül érkezett együttes a Vajdaságból, Budapestről, és a Pest megyei Abonyból is. Az egyszer 20 perces mérkőzéseket szépszámú, a csapatokat elkísérő néző tekintette meg. A kiegyensúlyozott küzdelmeket hozó találkozókon számos ügyes megoldást mutattak az ifjú labdarúgó palánták. A körmérkőzések végén a Tisza Volán SC 10 éves focistái örülhettek a legjobban, akik veretlenül hódították el a kupát a szintén veretlen SZEAC-KÉSZ Akadémiások előtt. A távolabbról érkezők minimális különbséggel osztozkodtak a további helyezéseken.

Sport:
Sport   
Robivill   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.14. 10:56:46

Villanyszerelés felújítása régi lakásokban

Tudja Ön, hogy hány lakás gyullad ki, mert a régi Al MM-falvezetékek (vakolatba elhelyezett kettős szigetelésű alumínium vezeték) elöregedtek, és tűzveszélyesé váltak?

Azt tudta, hogy a mai konyhai terhelés, szobai gépek terheléseit nem bírja el a 70-80-as években készült panellakások villanyszerelése?
Az akkori max 1 robotgép a konyhába és a Tv+porszívót elbírta a hálózat, de a mai igényeket nem szolgálja sokáig.

  • Önnek hány elektromos berendezése volt a 80-as években?
  • Most mennyi van?
  • Látta már szakember a hálózatát?
Reklám:
Robivill   
Reklám   
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok