Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Sportbál"
<< Előző1234Következő >>

admin - 2011.03.10. 22:23

"Lájkold" a Facebookon a legszebbeket! Szavazni ITT lehet, vagy a cikkben szereplő hölgyek számával E-mailben a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címen. Az e-mailnek add a "Bál szépe szavazat" címet, és a högy rajtszámát tartalmazza! Nevezők a cikkben... Még március 12 éjfélig szavazhatsz! Most elmondjuk, hogy pontosan mit is kap az első helyezett! Íme: Az olvasók által legszebbnek választott hölgy egy teljes átváltoztatjuk szolgáltatást nyer. Ilyen volt, ilyen lett! Részletek, folytatás a cikkben!

 

Közélet:
Sportbál   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.22. 19:13

Abony város sportegyesületei, valamint a Sportbálon kitüntetett sportolók nevében hálás szívvel köszönöm meg, hogy a Városi Sportbál alkalmával a Pénzügyi Bizottság arról döntött, hogy a rendezvényen a sportegyesületek térítésmentesen használhatják a városi Sportcsarnokot. Továbbá hálásan köszönjük, hogy a Pénzügyi Bizottság arról is döntött, hogy a Sportbálra összesen 120.000 forint támogatást biztosít, melyből a sportegyesületek a kupákat, tiszteletdíjakat vásárolták meg, ezeket a rendezvényen vehették át a kitüntetettek. Külön köszönjük Habony Istvánnak, a Pénzügyi Bizottság elnökének, hogy pozitív hozzáállásával támogatta a kérelmet. Rajta kívül a képviselő testület többsége segítette a Sportbál sikeres lebonyolítását.

Közélet:
Sportbál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.19. 20:00

13. alkalommal adták át az Év sportolója díjakat a Városi Sportbálon. Ők Abony büszkeségei. Mutatom!  Fotógaléria a díjak átadásáról Polyák Attilától ITT elérhető!

Közélet:
Sportbál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.18. 19:01

A XIII. Sportbálon is túl vagyunk, jelentem! Fogadjátok sok szeretettel tőlem, aki összefogtam a szálakat és a sportegyesületeknek ezt az eseményt, melyet Nektek, társadalmi munkában prezentáltam ismét, igaz sok- sok segítőt is bevonva! Képgaléria ITT, fotó: ABOPOL

Sport:
Abony   
Sportbál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.17. 17:13:43

A tavalyi évben is remek fényképeket készített nekünk, lassan már profivá váló amtőr fotósunk, az ABOPOL Kft. egyik társtulajdonosa. Az idei évben a 2010-esnél még remekebb fényképekkel örvendeztetett meg bennünket. Fogadjátok ezeket olyan szeretettel, amilyen lelkesedéssel készítette Nektek, Rólatok, Rólunk, ezeket a képeket Laci!

Ha szeretnéd megkeresni magad, vagy érdekelnek a díjazottak, esetleg Hip-Hop Boyz fan vagy és kellene egy kép róluk, netalántán az izgat hogy buliztak a XI. Városi sportbálon, akkor kattints IDE (fotó: ABOPOL, Szabó László S.K.)

Közélet:
AboPOL   
Sportbál   
 1 Hozzászólás    

matek - 2011.02.16. 17:13


Sportbál - buliképek   Fotó: matek

Képgaléria a képre kattintva!

Sport:
Sportbál   
 1 Hozzászólás    

matek - 2011.02.16. 12:43

XIV. Városi Sportbál, díjátadás Fotó: matek 

A XIV. Városi Sportbálon az alábbiakban részletezett eredményiek alapján kaptak kitüntetéseket a település sportolói. A díjakat Földi László, Gulykáné Gaál Erzsébet, Korbély Csabáné és  Dr. Magyar Gábor adták át.  Az alábbaikban részlet következik a beszédből:

Sport:
Sportbál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.15. 21:19:48

A Városi Sportbálra többen is ajánlottak fel tombola nyereményeket és köztük igazán értékes „ darabokat „ is. Úgy adódott, hogy a fődíj egy igazi meglepetés volt, mert egy mini hifi tornyot, MP-as lejátszóval hozott a bálra az Oktatási- Kulturális és Sport Bizottság elnöke, Gulykáné Gál Erzsébet. Volt is öröm, amikor az értékes tárgy gazdára talált, de nem volt kisebb értékű a porszívó sem a STONE PUB-tól, a Pintér és Társa felajánlása egy mikrohullámú sütő volt és a 25. születésnapját ünneplő Mediterrán fürdőszoba szalon ajándéka egy 25 ezer forint értékű vásárlási utalvány volt!

 

Ezen kívül nagyon köszönjük Szobonyáné Éva, Sziszkó, Nagy Gáborné, Dr. Németh Mónika, a Kormos Optika és a többi felajánló ajándékait is! Így lett teljes a bál.

 

LŐVE

Közélet:
Sportbál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.14. 15:23:38

Az elmúlt szombaton került megrendezésre a Városi Sportbál, melyen a sportegyesületek javaslatai alapján díjazták Abony legjobb sportolóit. Íme a rendezvényen elhangzott beszéd, változtatás nélkül:

Galéria ITT! (fotó: Polyák Attila)

 

SPORTBÁL BESZÉD ÉS DÍJÁTADÓ CEREMÓNIA 2011.

 

A 2011-es XI.. Városi Sportbál szervezői nevében sok szeretettel köszöntöm az egybegyűlteket.

 

Köszöntöm a következőket:

- A rendezvényen most először részt vevő, de szép számban megjelent Abonyi Lovas Klub egyesület tagjait

- Az Abonyi Sakkegyesület tagjait

- a POWER Karate SE tagjait

- Az Abonyi Torna és Akrobatika Club versenyzőit

  • A Fergeteg Triatlon SE sportolóit
  • A kézilabdás lányokat, akik jelenleg éppen mérkőzést játszanak, a felnőtt csapat az első az NB II-es bajnokságban
  • A kézilabdás fiúkat
  • A kispályás labdarúgókat,
  • A KID FC labdarúgóit,
  • Az Abonyi Birkózó Club birkózóit
  • A Montágh DSE színeiben sportoló asztalitenisz csapat tagjait
  • valamint a diák sportkörök képviselőit, mely szervezetek gondoskodnak a városi utánpótlásról.

 

Sokan gondolták azt, hogy tízszer elég megrendezni egy sportbált. Legalábbis nekem biztosan az. Sokan kerestek meg azzal, hogy tegyem meg megint, hogy összefogom az egyesületeket és megtettem. Mindezt annak érdekében, hogy a közös nyelv, a közös nevező, a sport összekovácsoljon bennünket, titetket, önöket, legalább egy évben egyszer egy városi nagyrendezvény alkalmával. Rengetegen vagyunk ismét, nagy öröm látni a megtelt termet, az asztalokat. Az érdem nem az enyém, hanem a sportolóké és az egyesületek vezetőié.

Sport:
Sportbál   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok