Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kultúra"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

admin - 2015.03.01. 10:25

 

 Egy újabb remek programmal örvendeztett meg minket a Kultúra Háza, ami nem más volt, mint a Városi Borverseny & Pogácsasütő verseny. A színházterem újra megtelt jobbnál jobb hangulatú emberekkel. Csodás műsorral szórakoztatták a nézőket, és mindezt számos kép és két videó bizonyítja. Részeletes cikk a nyertesekkel később.. Addig is fogadják sok szeretettel képgalériánkat és a kettő kis videót.

 

Képgaléria IDE KATTINTVA elérhető.

 

Video IDE KATTINTVA elérhető.

Kultúra:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.20. 16:19

Jelenleg is folyik a Múzeum Baráti Kör és az Abonyi Lajos Művelődési Ház közösen szervezett helytörténeti és helyismereti vetélkedője, ahol 15 csapat méri össze tudását. Galéria: ITT.

Kultúra:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.16. 13:53

 

 Varázslatos estével ajándékozta meg a műértő és érzékeny közönséget Szulák Andrea és a Studio11 Ensemble együttes. Az országos hírű énekesnő Valentin nap alkalmából adott koncertet Abonyban, amelyen teltház volt. Színes dalrepertoár várta a közönséget, de a számok többségében a főszereplő a szerelem és a szeretet, a boldogság, vagy éppen annak melankolikus hiánya volt. Folytatás és interjú a címre kattintva elérhető. Képgaléria ITT.

Közélet:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.16. 13:44

 

 2014-ben indult be az abonyi Kultúra Házában a Nosztalgia mozi. Az első film a „Csapd le csacsi!” (1990) volt, amit az „Üvegtigris” (2001) követett januárban. Februárban a Kontroll (2003) került bemutatásra. Antal Nimród filmje a nyomasztó, sötét metró alagutakba kalauzolja a nézőket. A főszereplői az ellenőrök, akik ki vannak téve az utasok szeszélyeinek. Az egyik fiatal ellenőr, Bulcsú a nap huszonnégy óráját a metró embertelen tereiben tölti, így nem csoda, hogy az utasokat tizedelő sorozatgyilkosságok egyik gyanúsítottjává válik. El kell kapnia a földalatti világ rémét. De vajon létezik tényleg ez a szörnyeteg? Van kiút a jelképes és nagyon is valóságos sötétségből? Folytatás a címre kattintva. Galéria ITT.

Közélet:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.11. 12:53

Programok:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.22. 19:02

 

 

 

 

Programok:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.25. 17:58

Hiába vette át az állam a Tószegi úti kúriát, annak állaga tovább romlik. Különös gondot és csúfságot jelent, mondhatni, esztétikai környezetszennyezést okoz az ingatlan kerítése, mely éppen kidőlni készül. Sajnálattal kell megállapítanom, hogy az állam sem gondosabb gazda, mint az előző, aki magánszemély volt. Ezen szép, régi épületeink pedig remekül hasznosíthatók lennének, igaz a védettség miatt a felújítás horrorisztikus költségeket emésztene fel.

Citrom-díj:
Kultúra   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.22. 21:41

Rovatunkat a Culture Cafe támogatja- Január 21-én az abonyi Kultúra Házának színháztermében méltó módon ünnepelte meg a város a Kultúra Napját. Sor került az Abony Város Közművelődési díj átadására is, melyet Király Béláné vehetett át. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk a Nagyabonyi Színkör vezetőjének. Orgoványi Anikó festőművész, költő olajfestmény sorozatát állították ki az intézmény aulájában, melynek kiállítás megnyitóját tartották a koncert előtt. A nagysikerű ünnepi műsort a Bihari János Zeneiskola prezentálta. Felső képek: Balra Király Béláné, jobbra Orgoványi Anikó

Fotók: Polyák Attila

 

 

Kultúra:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.28. 16:27

Abony város képviselő testülete a mai napon végre döntött arról, hogy három évre megbízást ad egy új igazgatónak. Eddig Korbély Csabáné töltötte be a posztot, hosszú éveken keresztül, az utóbbi időben megbízott igazgatóként szolgálta a jó hírű lelkes szakember a város kulturális életét. 

Kultúra:
Kultúra   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.01. 10:18

- A Horváth Zoltán tervező által megálmodott szép létesítmény már most is szerepel egy külföldi rangos oldalon, még pedig egy svájcin, mely IDE kattintva elérhető

Kultúra:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok