Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Traffipax"
<< Előző12

veroniq - 2013.06.12. 15:22

Figyelem, Olvasónk jelenti, hogy Abonyban a szokásos helyen, a Nagytemetőnél sebességet mérnek a rendőrség munkatársai! Vezessenek nagyon óvatosan! A helyszínen személyesen jelen van Abony város őrsparancsnoka, Schönléber Zoltán is. 

Közbiztonság:
Traffipax   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2011.10.27. 18:55

Talán még emlékeznek rá autós olvasóink (is), hogy a tavalyi év végén egy cikkben számoltunk be arról, hogy Békés megyében büntető eljárást indított a rendőrség egy autós ellen, aki ún. traffipax-blokkolót szereltetett gépkocsijába. Nos, úgy tűnik, hogy az akkori eszmefuttatásunkkal, vélekedésünkkel az illetékes ügyészség is egyetértett, hiszen ma reggel ejtette a vádat hősünk ellen. 

Közbiztonság:
Traffipax   
 1 Hozzászólás    

admin - 2011.10.12. 14:26

 

Olvasónk figyelmeztet mindenkit, hogy drága fotókat készítenek a rend őrizői a Katolikus nagytemető mellett!

Mindenki vezessen óvatosan és ne csak a traffipax miatt!

Közbiztonság:
Traffipax   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2011.09.19. 16:23

Hihetetlenül drága fényképek készülnek jelenleg a Nagytemetőnél. A rendőrség sebességellenőrzést tart. 

Figyeljen mindenki a sebességére, de ha zsákban áll a lé otthon, akkor gázt neki! 

TYB

Közbiztonság:
Traffipax   
 2 Hozzászólás    

matek - 2011.08.23. 21:23

 

A rendőrség augusztus 25-26-án országszerte az összes sebességmérő készülékével ellenőrzi az autósokat: a kétnapos akció ideje alatt elsősorban a gyorshajtókat szeretnék kiszűrni.
 

A TISPOL Operational Group éves ellenőrzési terve alapján az „European Operation Speed” közlekedésbiztonsági kampány ideje alatt alapvetően a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművekre, valamint a gyorsforgalmi utak leállósávján történő haladással, illetve megállással elkövetett szabályszegésekre koncentrálódik a figyelem.

 

A forgalomellenőrzés során továbbra is kiemelt hangsúlyt kap az ittas járművezetők felderítésére, és a kerékpáros közlekedés szabályainak ellenőrzése is. 

A közlekedésbiztonsági akció keretén belül kiemelt figyelmet fordítanak a szabálytalan előzés, az elsőbbségi jog meg nem adása és a szabálytalan kanyarodás szabályait megszegők, tilos jelzésen áthaladók felderítésére is. A Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársaival együttműködve a járművezetők ellenőrzésén túl a járművek műszaki állapotát is vizsgálni fogják. 

Közbiztonság:
Traffipax   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.23. 15:24:29

Olvasónk jelenti: Nagy ellenőrzést tartanak a zsaruk az abonyi Nagytemetőnél! Lézeres traffipax készülék is segíti munkájukat! Mindenféle szabályt különösen tartsanak be és menjenek lassan, szépen, óvatosan! LŐVE

Közbiztonság:
Traffipax   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.18. 10:43:38

Olvasónk jelenti: Mérnek a Szelei úton, az Újszilvás felől jövő frogalmat figyelik a zsaruk, traffipax készülékkel!

Közbiztonság:
Traffipax   
 4 Hozzászólás    

tyb - 2010.12.22. 21:35

Megdöbbentő hírt tett közzé az RTL Klub ma esti hírműsora. Békés megyében egy autóst vontak ellenőrzés alá, mert traffipax-blokkolót használt és nem tudták megmérni a rendőrök. A készüléket lefoglalták és büntető eljárást indítottak ellene számítás-technikai rendszer működésének megzavarása vétség megalapozott gyanúja miatt. A jelenlegi szabályozás szerint az eszközök beépítése és használata nem ütközik jogszabályba. Érdemes végigolvasni az alábbi cikket és a kommentárt...  

 

A BEOL.hu hírcsatorna az alábbi cikket jelentette meg az esettel kapcsolatban:

 

"Vargáné Szombati Andrea, a megyei főkapitányság sajtószóvivője érdeklődésünkre elmondta, az intézkedésre azért került sor, mert a menet közben folyamatosan működtetett készülék megzavarta egy sebességmérő működését. Tehát lehetetlenné tette a sebességkorlátozás túllépésének dokumentálását, a szabályszegést követő eljárás lefolytatását. A jármű vezetője és egyben tulajdonosa, egy csabai férfi ellen eljárást indítottak. Az elvégzett vizsgálatok igazolták, hogy a férfi által használt blokkoló megakadályozta, hogy a sebességmérő adatot rögzítsen, továbbítson, feldolgozzon. Ezért a készüléket használó sofőrt számítástechnikai rendszer elleni bűncselekménnyel  gyanúsította meg a rendőrség, a minap pedig a Gyulai Városi Ügyészség vádat emelt a bíróságon.   

Közbiztonság:
Traffipax   
 5 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok