Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Cegléd"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.11.10. 14:46

 

A központi rabkórház szülészetén hozza világra gyermekét B. Mónika, aki másfél éves kisfia megölése miatt van előzetesben. A múlt héten helyezték előzetes letartóztatásba a ceglédi anyát, B. Mónikát, aki október 30-án megölte másfél éves kisfiát, Danikát. Most harmadik gyermekét várja, terhessége 7. hónapjában jár. A bíróság rendelkezése szerint azonban „kiszámíthatatlan viselkedése” miatt nem helyezhető házi őrizetbe. Így a babát is börtönben kell megszülnie. B. Mónika a tököli rabkórházban szül majd – írja a Bors. A cikk IDE kattintva folytatódik

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.06. 15:35

 

A tököli rabkórház szülészetére került az a 7 hónapos terhes ceglédi nő, aki megölte kisfiát. A Tények beszámolója szerint a nőt megviselték a történtek, az ügyvédje azt állítja, az anya nem szándékosan okozta kisfia halálát, továbbá azt sem érti, miért állítja ezt az ügyészség, mert szerinte ezt semmi nem támasztja alá. Az ügyvéd szerint téves az az állítás, hogy a ceglédi nő többször a földhöz csapta a gyermekét.

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.02. 09:54

 

A környéken példás anyaként ismerték Mónikát. Ezért is döbbentette meg annyira a ceglédi Virág utca lakóit, amikor kiderült: a 7 hónapos terhes asszony, aki mindig együtt sétált két fiával, agyonverte a kisebbiket, Dánielt. A kisfiú élettelen testére az édesapa, János talált rá, azonnal orvost hívott, de a kicsin már nem lehetett segíteni, az apa teljesen megtört.

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.01. 17:17

 

A hirado.hu információi szerint hajnali kihallgatásán beismerő vallomást tett az a 31 éves nő, aki ceglédi otthonában vasárnap éjjel halálra verte másfél éves kisfiát. A nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyermekét. Az asszonyt hétfő este vitték be a Teve utcai rendőrségi székházba, miután az igazságügyi orvos szakértő a boncoláskor megállapította, hogy a kisfiú halálát több, a fejére mért ütés okozta.

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.30. 21:06

 

Rendőrségi kordonnal zárták le vasárnap reggel Cegléden a Virág utca egy szakaszát. Mentőhelikopter is leszállt egy közeli helyre. Tudomásunk szerint a mentők egy kisgyermekhez érkeztek, de az életét már nem tudták megmenteni. Egy szomszéd elmondása szerint egy több gyermekes család két év körüli gyermeke hunyt el, akin a mentőorvos idegenkezűség jeleit vélte felfedezni, ezért hívták ki a rendőrséget is, akik azóta is a helyszínen tartózkodnak.

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.28. 20:31

 

Hosszú koporsó alakú árkok, ásóval dolgozó munkások, a gödrök szélén gondosan megtisztított cserép- és csontdarabok – ez látható a 4-es út vonalán Albertirsa magasságában, ahol régészeti feltárások zajlanak a majdani M4-es autópálya új nyomvonalán. Rajna András régésszel, a szentendrei Ferenczy Múzeumi központ régészeti főosztályának vezetőjével beszélgettünk a jelenlegi munkáról és a korábbi értékes ceglédi leletekről.

Történelem:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.27. 20:01

 

   2016. 10. 27.-én Cegléden a Városi Sportcsarnok
épületében került megrendezésre

 

17. Pályaválasztási Kiállítás


Program:

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.17. 19:55

 

A ceg­lédi férfi sé­rü­lése nem ha­totta meg a kór­ház dol­go­zóit... Hiába lakik ki­lo­mé­te­rekre a kór­ház­tól, ál­lí­tása sze­rint annak el­le­nére sem ka­pott se­gít­sé­get, hogy nem tu­dott lábra állni!  Rémálom az éjféli ügyeleten

Citrom-díj:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.29. 17:40

 

A Bürgeház dűlő felüljárójáról szeptember 29-én 16.00 körül. Hogy az idegenkezűség gyanúját kizárja, egyszerű papucsát szépen elrendezve a korlát mellett hagyta, zokniban vetette magát hozzávetőleg 5 méter magasból a mélybe. A kiérkező mentők már nem tudtak az elhunyton segíteni, ottjártunkkor részleges útzár mellett helyszíneltek a rendőrök. (Fotó: Ceglédi Panoráma)

 

Képek még IDE kattintva, nézzék meg, érdemes

Közbiztonság:
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.22. 13:50

 

Az október 2-i népszavazás arról szól, hogy a kormány a magyar emberek felhatalmazásával továbbra is képes legyen megóvni Magyarországot a katasztrófától - erősítette meg Bayer Zsolt a Cegléden tartott lakossági fórumon.

Bayer Zsolt kiemelte, hogy a migránsválságot gerjesztik és finanszírozzák kívülről, Európa meggyengítése céljából. Azt hazudják nekünk a brüsszeli bürokraták és a nyugati államok vezetői, hogy ez a migránsáradat nagyon jó nekünk, hálásak lehetünk ezért, mert ez egy áldás, hiszen a migránsok fogják megmenteni az összeomlástól az európai államok munkaerőpiacát és nyugdíjrendszerét.

Politika:
Cegléd   
 8 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok