Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Cegléd"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.09.07. 22:05

 

KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd Város Önkormányzat beruházásában a jelenleg zajló Kossuth - téri parkolók felújításával kapcsolatosan, a párhuzamos állású fizető parkolóhelyek, a Kőrösi út és Kazinczy utca közötti szakaszon lezárásra kerülnek.

A munkálatok befejezésének várható ideje: 2016. 09.20.

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.01. 11:28

 

Ceglédi Panoráma: Lapunkat számos olvasónk kereste meg a napokban a szelektív kukák melletti szeméthegyek miatt. A Közgáznál például már messziről bűzlenek a kánikulai melegben a konténerek melletti szemétkupacok. Egy olvasónk pedig a vasútállomásnál kialakult helyzetről írt nekünk: „Tisztelt Ceglédi Panoráma! Mint az egyik lelkes olvasójuk szomorúan kommentálom a látott esetet.

Citrom-díj:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.26. 21:16

 

Íme, egy remek ötlet Ceglédről, melyet szeretettel ajánlok az abonyi városvezetés figyelmébe is: Már nem kell lapos kerekű kerékpárral hazatekernie, ha menet közben lelapul a kerék, mert elhelyeztünk a Szabadság térnél (Ced-dent előtt) egy pumpával ellátott kerékpártámaszt! Magyarországon másodikként, az V. kerület után, Cegléden áll egy ilyen támasztó. Egy helyi lakos már ki is próbálta. 

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.24. 13:24

 

Ceglédi fiatal, Gór-Nagy Erika is bejutott a TV2 új tehetségkutatójának, a Star Academy-nek a beköltöző showjába. Az augusztus 27-28-án induló tehetségkutatóba több ezer jelentkező közül került be az a húsz, akik a színpadon megmutathatják tehetségüket. A két beköltözőshow-ban tíz-tíz énekes áll színpadra. Szombaton a legjobb hat tehetség a műsor végén beköltözik az Akadémiára, a többiek másnapra továbbviszik pontjaikat. Vasárnap az újabb tíz énekes produkciója után kialakult összesít.

 

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.24. 12:33

 

A Ceglédi Panorámát egy kétségbeesett olvasó értesítette, hogy egy férfi útbaigazítást kért, de közben a nemi szervét mutogatta a hölgynek.

Ceglédi járókelők figyelem: ha látnák a szatírt, azonnal hívják a rendőrséget!

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.19. 16:35

 

Jelenleg mintegy 200 kilométer gyorsforgalmi útépítés kivitelezésére irányuló közbeszerzési eljárás van folyamatban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.-nél, így többek között az M0-M4-es Üllő-Cegléd, az M2-es Budapest-Vác, az M4-es Berettyóújfalu-Nagykereki (országhatár), az M44-es Tiszakürt-Kondoros gyorsforgalmi út, vagy a 21-es főút Nógrád megyei szakaszaira vonatkozóan – közölte Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-vel.

 

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.09. 11:34

 

Krizsán Ervin írja: Olvastam egy interjúban Dr. Fabiny Tamás evangélikus lelkész, teológus, püspök nyilatkozatát: "Nem tartom ördögtől valónak azt, hogyha valaki aktív egyházi emberként, akár gyülekezeti tagként vállalja a melegségét"

Citrom-díj:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.04. 21:51

 

Önök az alábbiakban az érintettek hivatalos közleményét olvashatják:

 

Egyre nagyobb hullámokat ver a Ceglédi Vágta dopping ügye. Több internetes oldal is lecsapott már a hírre, de a leginkább illetékes személyt eddig még senki nem kérdezte.

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.04. 17:42

 

Az Infineon Technologies Cegléd Kft. – a német Infineon Technologies AG leányvállalata – Magyarország legnagyobb félvezetőgyártó társasága. Az Infineon innovatív megoldásokat kínál a modern társadalom fő kihívásaira az energiahatékonyság, a mobilitás és a biztonság területén. Teljesítmény-félvezető megoldásai hatékonyabbá teszik az energia előállítását, elosztását, továbbítását.

 

Gazdaság:
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.23. 17:16

Ceglédi Panoráma: Eltiltják Cegléd Város Önkormányzata lovát a Nemzeti Vágtáról. A Füle tanya Bob Herceg Brúnó nevű lován a Szabó Levente lovagolt és szerzett második helyezést június 19-én a Nemzeti Vágta ceglédi előfutamán. Információink szerint az állatnak valamilyen gyulladáscsökkentő gyógyszert adtak be, ez lehet az oka a pozitív dopping tesztnek. 

Citrom-díj:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok