Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7501, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Cegléd"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.09.07. 22:05

 

KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd Város Önkormányzat beruházásában a jelenleg zajló Kossuth - téri parkolók felújításával kapcsolatosan, a párhuzamos állású fizető parkolóhelyek, a Kőrösi út és Kazinczy utca közötti szakaszon lezárásra kerülnek.

A munkálatok befejezésének várható ideje: 2016. 09.20.

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.01. 11:28

 

Ceglédi Panoráma: Lapunkat számos olvasónk kereste meg a napokban a szelektív kukák melletti szeméthegyek miatt. A Közgáznál például már messziről bűzlenek a kánikulai melegben a konténerek melletti szemétkupacok. Egy olvasónk pedig a vasútállomásnál kialakult helyzetről írt nekünk: „Tisztelt Ceglédi Panoráma! Mint az egyik lelkes olvasójuk szomorúan kommentálom a látott esetet.

Citrom-díj:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.26. 21:16

 

Íme, egy remek ötlet Ceglédről, melyet szeretettel ajánlok az abonyi városvezetés figyelmébe is: Már nem kell lapos kerekű kerékpárral hazatekernie, ha menet közben lelapul a kerék, mert elhelyeztünk a Szabadság térnél (Ced-dent előtt) egy pumpával ellátott kerékpártámaszt! Magyarországon másodikként, az V. kerület után, Cegléden áll egy ilyen támasztó. Egy helyi lakos már ki is próbálta. 

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.24. 13:24

 

Ceglédi fiatal, Gór-Nagy Erika is bejutott a TV2 új tehetségkutatójának, a Star Academy-nek a beköltöző showjába. Az augusztus 27-28-án induló tehetségkutatóba több ezer jelentkező közül került be az a húsz, akik a színpadon megmutathatják tehetségüket. A két beköltözőshow-ban tíz-tíz énekes áll színpadra. Szombaton a legjobb hat tehetség a műsor végén beköltözik az Akadémiára, a többiek másnapra továbbviszik pontjaikat. Vasárnap az újabb tíz énekes produkciója után kialakult összesít.

 

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.24. 12:33

 

A Ceglédi Panorámát egy kétségbeesett olvasó értesítette, hogy egy férfi útbaigazítást kért, de közben a nemi szervét mutogatta a hölgynek.

Ceglédi járókelők figyelem: ha látnák a szatírt, azonnal hívják a rendőrséget!

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.19. 16:35

 

Jelenleg mintegy 200 kilométer gyorsforgalmi útépítés kivitelezésére irányuló közbeszerzési eljárás van folyamatban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.-nél, így többek között az M0-M4-es Üllő-Cegléd, az M2-es Budapest-Vác, az M4-es Berettyóújfalu-Nagykereki (országhatár), az M44-es Tiszakürt-Kondoros gyorsforgalmi út, vagy a 21-es főút Nógrád megyei szakaszaira vonatkozóan – közölte Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-vel.

 

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.09. 11:34

 

Krizsán Ervin írja: Olvastam egy interjúban Dr. Fabiny Tamás evangélikus lelkész, teológus, püspök nyilatkozatát: "Nem tartom ördögtől valónak azt, hogyha valaki aktív egyházi emberként, akár gyülekezeti tagként vállalja a melegségét"

Citrom-díj:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.04. 21:51

 

Önök az alábbiakban az érintettek hivatalos közleményét olvashatják:

 

Egyre nagyobb hullámokat ver a Ceglédi Vágta dopping ügye. Több internetes oldal is lecsapott már a hírre, de a leginkább illetékes személyt eddig még senki nem kérdezte.

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.04. 17:42

 

Az Infineon Technologies Cegléd Kft. – a német Infineon Technologies AG leányvállalata – Magyarország legnagyobb félvezetőgyártó társasága. Az Infineon innovatív megoldásokat kínál a modern társadalom fő kihívásaira az energiahatékonyság, a mobilitás és a biztonság területén. Teljesítmény-félvezető megoldásai hatékonyabbá teszik az energia előállítását, elosztását, továbbítását.

 

Gazdaság:
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.23. 17:16

Ceglédi Panoráma: Eltiltják Cegléd Város Önkormányzata lovát a Nemzeti Vágtáról. A Füle tanya Bob Herceg Brúnó nevű lován a Szabó Levente lovagolt és szerzett második helyezést június 19-én a Nemzeti Vágta ceglédi előfutamán. Információink szerint az állatnak valamilyen gyulladáscsökkentő gyógyszert adtak be, ez lehet az oka a pozitív dopping tesztnek. 

Citrom-díj:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok