Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Szerző: yoyo
1

yoyo - 2012.08.27. 10:50:04

Eladó a képen látható gyermek kerékpár!

Iá:9000ft

érd: 06202877380

Apróhirdetések:

Idén ismét a Kakucsring ad helyet az Egümotors Scooter Weekendnek.

 

Időpont: 2011-07-23 - 2011-07-24 (szombat-vasárnap)

Helyszín: Kakucsring. A pálya honlapja: http://www.kakucsring.hu

 

Belépő: 3000 ft / 2 nap

A rendezvény 2 napos, csak egyféle jegy kapható.

A sátorhely 500 Ft / éjszaka (áramvételi és fürdési lehetőséggel) 

 

  • Pályamotorozás
  • Gyorsulási verseny Tag Heuer időmérővel
  • Robogó szépségverseny
  • Teljesítménymérés
  • Tesztmotorozás
  • Alkatrész árverés
  • Mad Scooter Team bemutatója
  • Striptease

 

A pályán motorozáskor kötelező a sisak és a védőruházat! Ezek hiányában nem lehet a pályára felmenni!

(Zárt cipő/csizma, minimum farmer, zárt kabát, bukósisak, kesztyű)

http://www.egumotors.hu/hirek/esw-v.html

Blogok:
Blogok   

yoyo - 2011.04.19. 16:35:20

Aki esetleg nem lépett volna kapcsolatba a világ legjobban felfegyverkezett - és legzöldebb - nyulával, itt az ideje - ugyanis kora ellenére remek, pörgős játékról van szó.

Itt töltheted le: http://www.abandonia.com/en/downloadgame/294

 

A játék igazi 2D-s, scrollozós alkotás, minden 3D elemet mellőzve. Aki valaha látott Mariót, nem fog tőle megijedni, valamint ez nagyságrendekkel szebb is annál. Változatos pályák, rengeteg tereptárgy, kidolgozott elő- és háttér, hihetetlen dizájnnal rendelkező ellenfelek. Persze azért nem UT3-szintű a látvány (elvégre 1998-ban készült), de simán jól néz ki, és (valószínűleg) maximális grafikán fog menni a gépeden.
A történetben az első részből már jól ismert Jazzt, vagy piros fajtársát, a kissé idióta Spazt irányíthatjuk, célunk ismét a gonosz Teknős Nagyúr legyőzése lesz. Fontos, hogy számunkra a megfelelő stílusú karaktert válasszuk. Jazz képes helikopter-üzemmódba kapcsolni füleivel, Spaz pedig a levegőben is ugorhat egyet; emellett még egy-egy közelharci mozdulatban térnek el egymástól, de ez már nem annyira lényeges - a játék folyamán keveset fogjuk használni ezeket. Döntő különbség tehát nem tapasztalható kettejük között, ami nem nagy baj, bár nem fogjuk újra kezdeni a játékot a másik hős kedvéért.

Külvilág:

Mi történik akkor, ha egy viharban vagy tapadó hó súlya alatt fák zuhannak a vezetékekre, vagy kidőlnek a villanyoszlopok? Az átlagember ilyenkor otthon ül és arra vár, hogy ismét legyen áram, a mérnököknek és szerelőknek azonban ilyenkor kezdődik a kemény munka.

 

Az E.ON üzemirányítói éjjel-nappal figyelik az áramhálózatot, sőt, ha a meteorológiai szolgálat riasztást ad ki, megerősített ügyeletet is tartanak. Ha a rendszer hibát észlel, automatikusan megkísérli újra életre kelteni a meghibásodott hálózatszakaszt (hátha csak egy madár vagy faág okozott átmeneti zárlatot). Ilyenkor a fogyasztó csak annyit észlel, hogy egy pillanatra „elmegy” az áram. Ha ez nem jár sikerrel, az üzemirányító mérnökök beavatkozása következik. Ők egy elektronikus hálózatfelügyeleti rendszer segítségével meghatározzák, mely szakaszon történt a hiba, és van-e lehetőség a még működő hálózatról ellátni a kieső rendszer egy részét – így több ezer otthonban gyúlhat perceken belül újra fény.

Közélet:
Blogok   

yoyo - 2010.12.22. 12:10:31

Már évek óta a nagyképernyős lapostévé a karácsonyi sláger, ilyenkor nagyon sokan döntenek úgy, hogy lecserélik a régi képcsöves monstrumot (esetleg a régebben vásárolt kisebb lapostévét). A választék óriási, a divat minden évben más, de mire is érdemes igazán figyelni televízió vásárlásánál.

Csakis plazmát érdemes venni – állítja magabiztosan a sorozatfüggő. Az lcd-nél nincs jobb – replikázik a játékfüggő, és még azt is hozzáteszi, hogy ha van elég pénzünk, akkor ledeset vegyünk. Két teljesen különböző állítás, de mégis mindkettőnek igaza van. Hogyan lehetséges ez?

Valamennyi megkérdezett műszaki áruház azt mondja, hogy az idén is a lapostévé a karácsonyi sláger, ezt mondták tavaly is, ezt mondták tavaly előtt is. Az idén annyiban még bonyolultabb a helyzet, hogy az eddigi hagyományos plazma vs lcd vita két új szereplővel bővül, a leddel és a 3d-vel. Több száz tévé közül lehet választani, könnyen elveszhetünk a részletekben, ha nem figyelünk oda. Ehhez próbálunk segítséget nyújtani.

Gazdaság:
Blogok   

yoyo - 2010.11.28. 15:53:53

Számítógép vásárlásakor az első dolog amit tisztázni kell, hogy mire szeretnénk használni. A felhasználás határozza meg a szükséges alkatrészeket. A hipermarketes konfigurációk nem biztos, hogy mindig megérik az árukat. Így inkább állítsunk össze saját konfigurációt. Az összeállításban egy valami szabhat gátat…a  pénztárcánk. Tehát első sorban a rászánt pénzből kell kihozni a maximumot. Előfordulhat, hogy pár ezer forinttal többől mint amennyit rászánunk jelentősen jobb gépet tudunk összehozni.

Nézzük meg, hogy felhasználás szerint minek kell erősnek lennie a gépünkbe:

Gazdaság:
Blogok   
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok