Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Szerző: admin
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

 


A Bihari János AMI

 

növendékei és tantestülete

 

sok szeretettel meghívják Önt

 

2015. június 17-én (szerdán), 17,00 órakor


tartandó

 

TANÉVZÁRÓ ÜNNEPÉLYÜKRE.

 

Helye: a Kultúra Háza Színházterme


Kálvin út 1.sz


 

Közélet:

admin - 2015.06.16. 19:23

Programok:
Programok:

admin - 2015.06.15. 15:26

 

(MTI) - Bruttó 8 forinttal emeli a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

    Az emeléssel a 95-ös benzin literenkénti átlagára 392-393 forintra nő, a gázolajé 380-381 forint marad.
    A Mol legutóbb múlt pénteken változtatott az árakon, akkor a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal csökkentette, a 95-ös benzin ára nem változott. A benzin literenkénti átlagára tavaly szeptember és 2015 január között mintegy 100 forinttal csökkent, az utóbbi öt hónapban ugyanakkor fokozatosan 70 forinttal emelkedett.

Közélet:

 

Mégsem kell a szomszédok írásbeli beleegyezése, ha valaki bulizni szeretne Törtelen. Ezzel némileg finomította az önkormányzat a közösségi együttélés szabályairól szóló rendelet-tervezetét. De mi a helyzet más településeken? 

 

A törteliek a szigorú szabályozás bevezetését azért tartották szükségesnek, mert az utóbbi időkben néhány família nem tudott határt tartani a bulizásban.
– Az önkormányzatnak nem célja megtiltani a magánrendezvényeket, de a békés együttélés érdekében bizonyos kereteket szükségesnek tart meghatározni – magyarázza Búcsús Tamás jegyző. –

Közélet:
Törtel   

 

Molnár Józsi Bakuban Európai –játékokon június 18.-án szabadfogás 61kg-os kategóriában fog szőnyegre lépni. A tegnapi ünnepélyes megnyitó olimpiához hasonló hangulatot varázsolt a versenyek színhelyen. Józsi olimpiai kvalifikációs világbajnoki felkészülésének egyik állomása ez a verseny ,egy kedvező sorsolással a dobogóra érhet.


  

Sok sikert kívánunk számára a versenyen, Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is!

Sport:

 

A tegnapi napon az Újszilvási Motoros Találkozón jártunk ahol fergeteges hangulat mellett egészen motoros baráti árakkal várják a motorosokat és a vendégeket. Egy közel 250 képből álló galériával szeretnénk Önöket invitálni e nem messze lévő remek kis programra. A mai nap is elég színes lesz, hiszen nem lesz hiány programokban. Este óriási koncertekkel, köztük a nemrégiben újra összeállt abonyi FateR-RocK nevű zenekarral! 

 

A galéria IDE KATTINTVA nézhető meg!

Közélet:
Motor   

 

Egyelőre nincs nyoma annak a pénznek, amit a Quaestor-csoport a kötvénykibocsátásból beszedett. Az anyacég benyújtotta mérlegét, ám abban csak 189 milliárd forint tartozás – ebből 141 tavaly keletkezett – és 140 milliárd forint követelés van. Ezt azonban aligha jelent többet két sornál a papíron. A Quaestor csak tavaly 130 milliárdot adott a leánycégeinek.


A Quaestornak minden leányvállalatával együtt vége – erről cégcsoport feje, a Quaestor Pénzügyi és Tanácsadó Zrt. (Quaestor Zrt.) nyilatkozott a 2014-ről benyújtott beszámolójában. A Quaestor Értékpapír Zrt.-nél indult vizsgálat (azóta felszámolási eljárás) miatt az anyacég és majdnem összes leányvállalata a tevékenységét befejezte, s várhatóan a hitelezők kezdeményezésére felszámolásba mennek át.

Gazdaság:
Abony   
Gazdaság   
Reklám:
Strand   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok