Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Álláshirdetés"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2013.09.09. 11:21

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.25. 12:09

Cegléd Város Önkormányzatának célja, hogy a térség lakói, vállalkozásai közül minél többen értesüljenek az őket segítő kezdeményezésekről, intézkedésekről. Ezért felhívja a figyelmet arra, hogy online álláskeresési szolgáltatást indított a Nemzeti Munkaügyi Hivatal. Virtuális Munkaerőpiac Portál (VMP) néven ingyenes online álláskeresési szolgáltatást indított hétfőn a Nemzeti Munkaügyi Hivatal. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára a portál elindítása alkalmából tartott budapestii sajtótájékoztatón kiemelte: a portál fő célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben, minél egyszerűbben egymásra találjanak.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.01. 23:23

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.21. 15:35

Szezonális munkára, május elejei

kezdéssel keresünk megbízható munkatársat.

Fiatalos nyugdíjas vagy GYES-en lévő kismama előnyt élvez!

Fényképes önéletrajzokat várunk a Kehely Fagyizóba,

a Somogyi Iskolával szemben!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.09. 20:08

Figyelem! Könyvelő iroda keres főállásban mérlegképes könyvelői végzettséggel, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező könyvelőt. Önéletrajzokat kérem: klb@pr.hu

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.15. 21:57

4 fős villanyszerelő brigád németül jól beszélő, lehetőség szerint nyelvvizsgával rendelkező férfi munkatársat keres. Szakmai tudás nem szükséges. A birgád abonyi, több hónapja dolgoznak kint a fiúk. A munkavállalás helye Németország. Jelentkezni lehet a szerkesztőség címén, fényképes önéletrajzzal. szerkesztoseg@miabonyunk.hu 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.27. 14:24

A Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény a következő pedagógus álláshelyeket hirdeti meg: A pályázatot hirdető szerv: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény- Nagy Andrea igazgató- Munkahely: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

2740 Abony, Bicskei u. 2. Tel: 53/360-133

Beosztás: Gyógypedagógus tanár (2 fő)
(logopédia, tanulásban akadályozottak pedagógiája szak)
Állás elfoglalásának ideje: 2012. szeptember 1-től

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.25. 14:21

A Pest Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat és Intézményei gyermekfelügyelő munkatársat keres Abonyi Szakmai Egységébe. Feladata a lakásotthonban élő gyermekek, fiatalok nevelése, gondozása. A jelentkezés feltétele: - Érettségi bizonyítvány (OKJ-s gyermekfelügyelő vagy dajka végzettség előnyt jelent) - büntetlen előélet

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.22. 14:03

A Pest Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat és Intézményei szakmai vezetőt keres Abonyi Szakmai Egységébe. Feladata három lakásotthon irányítása. A jelentkezés feltétele: - megfelelő felsőfokú végzettség (15/1998. NM rendelet szerint) - büntetlen előélet  Részletekért kattints a címre!

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.17. 19:53

Miután az előző igazgató, Palotai Sándor lemondott posztjáról, az önkormányzat kiírta az igazgatói állásra a pályázatot. Ebben az áll, hogy a bérezést a képviselő testület állapítja meg. Nyilván nem ússzák meg még egyszer olyan olcsón, mint az előző igazgató esetében, amikor minimálbérért is elvállalta a jónevű pályázatíró szakember a feladat ellátását. Íme, a pályázat szövege: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Abonyi Városfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság (2740 Abony, Báthory u. 2. a továbbiakban: Társaság) ügyvezető igazgatói állásának betöltésére.

Közélet:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok