Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "OFF ROAD"
1

veroniq - 2018.03.16. 10:59

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Az elmúlt napok tavaszias időjárása után rövid időre visszatér a tél, az ország északi és nyugati területein ráadásul szombaton és vasárnap az intenzív havazást viharos széllökések kísérhetik, így egyes térségekben hófúvásokra is számíthatnak a közlekedők, sőt, keleten és délen fagyott vagy ónos eső is várható.

Közélet:
OFF ROAD   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.25. 16:14

 

Rovatunk támogatója a PURINA Kisáruház Abony.- Olvasónk írja, aki új gazdit szeretne keresni házi kedvencének, mert sajnos már nem tud vele foglalkozni. : Brúnó 4 éves, egy shar-pei és spániel szerelméből megfogant ivaros kan kutyus. Chippel el van látva, rendszeres éves oltásokat plusz időnként féreghajtót kapott. Kölyök kora óta van a családunkban illetve nálam. Okos, tanított, szófogadó, emberekhez, gyerekekhez, háziállatokhoz jól szocializált szabadon tartott. Rendszeresen foglalkoztam vele, alap vezényszavakra hallgat, még mindig tanítható.

 

Állatvilág:
Kutya   
OFF ROAD   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.05. 21:49

 

A rendkívüli hőség ideje alatt az E.ON felülvizsgál minden tervezett üzemszünetet – csak az elkerülhetetlenül szükséges beavatkozásokat végzik el

A tartós kánikulára való tekintettel az E.ON áttekinti minden üzemszünettel járó tervezett beavatkozását, annak érdekében, hogy a tartós hőségben a hűtéshez szükséges villamos-energia rendelkezésre álljon a lakosság számára. Ahol lehetséges lerövidítik, vagy átütemezik a feladatokat.

Közélet:
OFF ROAD   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.27. 19:01

 

Már lassan két éve, hogy lett Abonyban Akácos út, de ezt a GPS nem ismeri..... Hülyének nézik a lakost, ha onnan rendelnek pizzát... Ki érti ezt?

Olvasónk írja: Szia,  2-éve lesz lassan hogy megváltozott az utcanevünk, de semelyik  futárszolgálat nem tudja, hiszen a GPS-ben sem találhatò. 

Citrom-díj:
OFF ROAD   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.31. 13:35

 

A következő napokban is többször kisüt a nap, de olykor erős szélre, esőre is készülni kell. November elsején a fagyzugos helyeken akár mínusz 5 fokig is hűlhet a levegő, a hétvégén viszont akár 15 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Közélet:
OFF ROAD   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.03. 08:42

Reklám:
OFF ROAD   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.01. 14:07


A Magyar Zsolt- Magyarné Nagy Nóra off- roados versenyzőpáros az elmúlt hét végén a Bács- Trophy második állomásán, Soltvadkerten szerepelt, az első futamot Kocséron rendezték, mint ahogyan lapunk is beszámolt róla. A mostani megmérettetés azért volt különleges a páros hölgytagja számára, mert Nóri éppen a versenyen ünnepelte 30. születésnapját. Ez alkalomból testvére igazi tereptortát készített számára, melyet boldogan faltak fel a résztvevők.

Sport:
OFF ROAD   
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok