Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "patkány"
1

veroniq - 2017.06.21. 12:53

 

Ide is elkelne egy jó patkányirtó.... Abonyban is felütik időnként a fejüket, hogy megkeserítsék az itt élők mindennapjait. Legutóbb a piacon nyüzsögtek. Most egy könnyed cikk egy amerkai esetről:

Állatvilág:
patkány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.10. 13:34

Kedves Olvasónk küldte a képet és arról számolt be, hogy igaz, hogy nem a Pokol szabadult el Abonyban, de a patkányok azok sajnos igen... Megtudtam, hogy megint egyre többen vannak, az ingatlantulajdonosok legnagyobb bosszúságára. Nem győzik őket irtani, nem csak az irtószer drága, hanem az is, amit csinálnak. Fúrnak, jönnek, mindent megrágnak. És nem utolsó sorban roppant undorítóak.

Citrom-díj:
patkány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.03. 21:04

Én magam is nyilatkozom a TV 2 ismerős riporterének. Abonyi nőnek szólítanak a riportban.  Kiderül, hogy szerencsére a dögök azért nem jutottak be a házunkba... Részletek a Videoban. TV 2 Tények. Ha nagyban nézndé, kattints a címre!

Citrom-díj:
patkány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.16. 10:16

Kedves Olvasónk egy meglehetősen extrém módszert ajánl szíves figyelmükbe, mely állítólag rendkívül hatásos a patkányok ellen. A tippet azért kaptam, mert az országos sajtót is megjárták a kiűzhetetlen abonyi patkányok. Most változtatás nélül teszem közzé levelét. Kedves Abonyiak! A kipufogó gáz nem csak az emberekre de a patkányokra, vakondokra, egerekre is "hatásos". Egy - benzin üzemű - katalizátor nélküli (esetleg kétütemű) személyautó kipufogójának végét - csövekkel (porszívó, fémcső, műanyag, gumi, stb) össze kell kötni a patkány lyuk bejáratával.

Közélet:
patkány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.10. 18:50

Ezúton szeretném kérni a hivatalos felelős segítségét, valamint a körzet képviselőjének, ha jól tudom, Murvainé Kovács Rita önkormányzati képviselő asszony hathatós segítségét a Bak Bottyán úton hihetetlen mértékben elszaporodott patkányok ügyében. Amennyiben történik érdemi változás, nagyon szívesen beszámolok a kedvező változásokról is! Én is már többször hallottam, hogy szinte rajzanak ott a nem kívánatos élősdi rágcsálók. 

Citrom-díj:
patkány   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.08. 17:42

Ma újra bekerül Abony az egyik országos kanálisba, patkányostól! 18:00-kor a TV2 híradójában óriási tényfeltáró film az abonyi rágcsálókról! WoW! Nézze mindenki, aki teheti!

Citrom-díj:
patkány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.19. 15:31

Patkányok szaladgálnak az egyik szolnoki iskola előtt. A nagy meleg miatt szaporodhattak el, sokan már nem is mernek arra menni. Rengeteg a patkánylyuk az iskola körül. Egy nő azt mondja, azért költözött el a környékről, mert amikor éjszaka aludt, egy patkány az ágyban megharapta a fülét.- hangzott a hír a TV 2-n. Az Áchim úti iskolánál és annak környékén viszonylag sok rágcsálót láttam mostanában. Félek, hogy a földszinti lakásba bejönnek, így ajtót se merek nyitni – mondta el egy szolnoki olvasónk- írja a www.szoljon.hu

Citrom-díj:
patkány   
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok