Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6964, belépett felhasználók: 0.

Címke: "katasztrófavédelem"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.06.07. 09:56

 

Lángra kapott a nyárfa virága és az erdő aljnövényzete péntek délután Cegléden, a Réti dűlőben. A tűz tanyaépületeket is veszélyeztetett. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a területet.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.06. 15:35

 

Kigyulladt a nyárfapehely hétfő délután Újszilváson, az Abonyi úton. A tűz átterjedt egy állattartó telephelyen lévő szalmabálákra is. A ceglédi és a nagykátai hivatásos tűzoltók négy vízsugár és kézi szerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett területet.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.20. 20:21

Tízhektáros erdőben kigyulladt a nyárfa virága péntek délelőtt Abonyban, a Szemere utcánál. A terület nagysága és a gyorsan terjedő lángok miatt több tűzoltóegység lett a helyszínre leriasztva, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat felügyelte.

 

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.28. 19:15

 

Kettő húsz négyzetméteres melléképület kapott lángra péntek hajnalban Cegléd külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor az egyik épület már teljes terjedelmében égett és a tűz további épületeket veszélyeztetett. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.21. 10:59

 

Tűz keletkezett egy kazánházban csütörtök délután Cegléden, a Sátor utcában. A melléképületben a vegyes tüzelésű kazán és azok tartozékai, tűzifa és egyéb éghető anyagok kaptak lángra, veszélyeztetve ezzel a lakóépületet és a szomszédos melléképületet is. A tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó a közműveket elzárta, a tűz oltását megkezdte.

 

 

 

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.03. 15:45

 

Kigyulladt és teljes egészében égett egy hatvanöt négyzetméteres családi ház több helyisége vasárnap délután Tápiószelén, a Zsófi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt az épület tetőszerkezetére is. A helyi önkéntes, a nagykátai és a ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a helyiségeket.

 

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.29. 11:14

Egy hektáros területen égett a száraz nád kedd este Abony külterületén. A tűzoltást nehezítette, hogy a helyszínt csak gyalogosan lehetett megközelíteni. A ceglédi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a területet.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.27. 10:39

 

Az elmúlt napok tavaszias időjárása miatt megemelkedett a szabadtéri tüzek száma. Csak a hétvégén közel hatvan esetben kellett vonulniuk a tűzoltóknak Pest megyében az ilyen jellegű káreseményekhez.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.16. 16:16

 

Kigyulladt egy gázkazán elektromos része szerda délelőtt Ceglédbercelen, a Vasút utcában, egy családi ház fürdőszobájában. A tűzoltók kiérkezéséig a tulajdonos az áramtalanítást elvégezte, ezzel a lánggal égés megszűnt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.09. 15:17

 

Gépkocsi motorterében keletkezett tűz vasárnap délelőtt Cegléden, a Bezerédi utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók a tüzet részben eloltották, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a még izzó részeket eloltották, a felforrósodott fém alkatrészeket visszahűtötték.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok