Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kutya"
Első<< Előző19202122232425Következő >>

veroniq - 2011.06.25. 13:30:41

 

 2 db szép két hónapos Amerikai Staffordshire és Foxi keverék kutyus ingyen elvihető!  Érdeklődni itt: 30-4200-438

 

Nagyításhoz katt a képekre!


Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.25. 12:28:49

Lapunkat kedves Olvasóink arról tájékoztatták, hogy a Szemere Bertalan úton kóborol egy rotweiler kutyus! Nagyon okos, ápolt, barna nyakörv van rajta. Járt az eb a Spáten sörözőben is, ahol a tulajdonosok megvendégelték: megetették, megitatták, de a kutya már tovább állt! Kérjük a gazdit, hogy sürgősen keresse ezen a környéken!

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.24. 16:02:05

Tegnap, (június 23-án) este eltűnt Pumukli, egy fekete színű, rövid farkú puli lány kutyus. Szerető Gazdija nagyon várja haza. Aki látta vagy befogadta kérem hívja a 06/70/ 703-4927-es számot.


Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.22. 18:47:34

 

 Tisztelt Szerkesztőség!!


Segítséget szeretnék kérni, hétfőn találtunk egy fekete szuka kiskutyát (pusztában). Sajnos mi nem bírjuk befogadni véglegesen ( nekünk is van 4 kutyánk), de ideiglenesen itt van nálunk, mert nem akartuk kint hagyni a pusztában. 4-5 hetes, lehet még cumizik. Rövid farkú kiskutya, valószínű nem lesz nagy testű kutyus. Kérem találjunk neki gazdát, mert ha nem találunk, kénytelenek leszünk állatmenhelyre adni. Nagyon kérem segítsenek, mert szeretnénk szerető gazdit találni neki. Itt lehet érdeklődni: 70/428-38-70 Segítségüket előre is köszönöm!!!!


Tisztelettel:

Kovács Milán
Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.18. 10:53:51

 Kedves Veronika !


Egy barátom nevében szeretnék segítséget kérni. A Bartók Bála út 40 szám alól ( a vasút állomással szemben lévő út) ma reggel eltűnt egy kis 8 hetes német juhász szuka kutyus. Ismertető jegye, hogy barna nyakörv van rajta és a színe fekete, de a lábai barnák. A neve Lady. Egy 4 éves pici lány várja haza a kis játszótársát.


Kérjük a megtalálót, vagy aki információval tud szolgálni a kutyus megtalálásához jutalom ellenében az alábbi telefonszámon jelentkezzen : 06/30-60-45-696
vagy a Bartók Béla út 40 szám alatt.

Nagyon köszönöm a segítségedet.

Állatvilág:
Kutya   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.17. 17:57:59

 Foxterrier (sima szőrű), fehér,barna foltokal, 2010-es májusi születésű szuka kutya felnőtt fedeztetőt keres!!! Ár megegyezés szerint vagy ajándék kölyök az alomból.

Tel: 06-30-976-1338

Állatvilág:
Kutya   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.24. 11:14:59

A birtokunkba került dokumentum alapján egyértelműen látszik, hogy a társadalmi egyeztetést ismét sajátosan értelmezi a kormány. Az állatvédelmi törvény és az ahhoz csatlakozó rendeletek módosításánál sikerült ismét figyelmen kívül hagyni az állatvédő szervezetek javaslatait és a véleményezésre kiküldött anyag szakmai felülvizsgálatára olyan szűk határidőt adtak, hogy érdemi válasz ne is születhessen!

Alább néhány érdekességet olvashatnak a vitára szánt anyagból, a módosítás szövegét a cikk végén elolvashatják.

„a kormányrendelet jogbizonytalanságot okozott azzal, hogy veszélyes ebnek nyilvánította a pitbull terrier fajtájú kutyákat és keverékeiket, ugyanakkor a fajta megnyugtató módon nem különíthető el a staffordshire terrier fajtájú ebektől…”

Állatvilág:
Kutya   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.23. 14:26:30

Szia Vera!

 

Azért írok hogy légyszives segítsetek megtalálni a kutyusunkat. Egy magyar vizsla. Red névre hallgat. A Tószegi útról tűnt el.A család kedvence. Ma reggrel tűnt el. Öreg kutyus, nagyon a szívünkhöz nőtt. Előre is köszönjük a segítséget.

 

Név és cím a szerkesztőségben.

Állatvilág:
Kutya   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.22. 12:47:19

Bejegyzés a chatfalról:

 

 krisztivk - 2011.05.22. 12:25:04:

Ha valakinek hiányzik egy magyar vizsla, az kerüljön a Nyári Pál út felé. Tegnap este óta van itt a környéken, nagyon értelmes, így biztos, hogy van gazdája.

Állatvilág:
Kutya   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.02. 14:35:56

 

Galéria ITT (fotó: LŐVE )

 

 Csodaszép kiskutyák ingyen elvihetők

 

Boszi mama ismét nem bízta a véletlenre, az első szülése után, amikor kilenc kölyke született, most, másodszorra összesen nyolc apró kutyuskával lepett meg bennünket. Boszi huskey, gyermekei németjuhász kutyától születtek. Ennek ellenére rendkívüli színválasztékot produkált a természet. Szépek, éberek, makkegészségesek. Most kezdik megismerni a világot. Boszika kiváló édesanya, minden gyermekét egyaránt szereti. A cseppségek három hetesek múltak és hamarosan elvihetők. Jelenleg még esznek anyatejet, de ma arra lettünk figyelmesek Párommal, Tybbel, hogy belemásztak anyjuk tányérjába és vígan lakmározták a maradékot. Ebből következik, hogy vihetők.

Állatvilág:
Kutya   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok