Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Botrány"
12Következő >>

veroniq - 2019.03.05. 08:17

 

Ahogyan lapunk arról beszámolt, Abonyban a Vásártéren úgynevezett üzleti park épül. Így a tehénlegelőt felváltja egy gazdasági övezet. Lassan, de biztosan folyik a beruházás. A napokban a közműveknek kiástak egy nagyon mély és hosszú árkot. Ezt ugyan szalagokkal körbekerítették, de sehol egy útszűkület vagy építkezés tábla. Sajnos tegnap estére már az egyik oszlop is eldőlt, még szűkebbé téve az útfelületet.

Citrom-díj:
Botrány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.08. 20:40

 

Évtizedek óta nem fordult elő a kanyaró Magyarországon, orvosgenerációk dolgoznak úgy, hogy nem is láttak kanyarós beteget. Most viszont félő, hogy többen megbetegedhetnek hazánkban. – Vajon veszélyben vagyunk, ha gyermekkorunkban még nem kaptunk védőoltást kanyaró ellen?

Közélet:
Botrány   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.12. 12:56

 

(MTI) - Külföldi bankszámlákra utaltattak át különböző összegeket egy cég nevében ismeretlenek magas hozamot ígérve 2011 és 2015 között, de a pénznek nyoma veszett. A rendőrség károsultak jelentkezését várja - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője pénteken az MTI-vel.

    Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a főkapitányság gazdaságvédelmi osztályának adatai szerint az egyelőre ismeretlen tettesek 2011 januárjától 2015 januárjáig a Goldstein Brokers Ltd. nevében úgynevezett Forex befektetési szerződést kötöttek, amelynek alapján a sértettek különböző összegeket fizettek be külföldi bankszámlákra befektetési céllal.

Közélet:
Botrány   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.03. 16:49

 

Mind a 24 brókerbotrányban érintett önkormányzat gazdálkodása miatt feljelentést tett Tényi István – derül ki a fideszes önkormányzati politikus tanúvallomásából.
Tényi Istvánt Vecsés 200 milliós befektetése kapcsán hallgatta meg tanúként ma reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, az erről készült jegyzőkönyvet az érintett küldte el lapunknak.


Mint a tanúvallomásban elhangzott, Tényi István április 23-án 24 önkormányzat – köztük Vecsés – gazdálkodása miatt fordult a Legfőbb Ügyészséghez. A politikus közölte, Fót városának befektetése ügyében nyomozást rendeltek el, több város esetében pedig feljelentés kiegészítés van folyamatban.

 

Folytatás a címre kattintva!

Közélet:
Botrány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.12. 09:35

Olvasónktól kaptam egy levelet a brókerbotrányról, melyet megosztok Önökkel, tiszteletben tartva a „ személyiségi jogokat „…. Az ügy sok ceglédi és környékbéli vállalkozót is érint. A történet valóságalapját nem tisztem kifogásolni, vagy felülbírálni.

Gazdaság:
Botrány   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.06. 15:59

 

 

Forrás: index.hu

 A médiatulajdonos-üzletember útban a Magyar Nemzet szerkesztősége felé, az autójából adott interjút az Indexnek a lapvezetés lemondásáról. Simicska Lajos azt mondta, kirúg minden orbánistát, és a miniszterelnököt is erős szavakkal illette.

 

Tájékozódott róla, hogy mi történt a Magyar Nemzetnél?


Persze, tájékozódtam, most bemegyek a szerkesztőségbe, és mindenkit kibaszok.

Pikáns folytatás a cikkre kattintva!

Közélet:
Botrány   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.02.06. 13:17

 

 

 Lelkiismereti okokból benyújtották a lemondásukat a Magyar Nemzet, az mno.hu, a Hír Tv és a Lánchíd Rádió vezetői pénteken, írja a hvg.hu.

Közvetlenül cikkünk megjelenése után, délután egy órakor ült össze a Magyar Nemzet és Hír Tv szerkesztősége, hogy a vezetők közöljék velük, mi az indoka a döntésnek - értesült a hvg.hu. Több, a cégeknél dolgozó újságíró szerint meglepetésként érte őket a vezetők lemondásáról szóló közlemény, korábban nem volt olyan jel, ami arra utalt volna, hogy erre készülnek.

Közélet:
Botrány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.01. 11:01

Tegnap történt:

Megsemmisítésre elszállítják a Szolnokon talált ötszáz kilogrammos bombát - közölte a Magyar Honvédség tűzszerészezredének kommunikációs altisztje pénteken az MTI-vel.


Bátyi Edina elmondta: a világháborús amerikai bomba a vasúti hídnál, az odaszállított földből került elő felújítási munkák közben. A robbanótestet a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják. A terület lezárását kevéssel 15 óra után feloldották.

Közbiztonság:
Botrány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.25. 21:06

 

Anyukám okos asszony…. Azt mondja, szerinte ez nem lehet igaz. A kormányunk azért találta ki az internetadót, hogy a népek mással legyenek elfoglalva, és többek közt ne a korrupt NAV-osokkal, akiket kitiltottak az USA-ból. Úgy hírlik, hogy volt olyan eset, hogy a NAV behívta ellenőrzésre a kisvállalkozót, majd közölték vele, hogy írjon alá, hogy eladja a cégét, mert ha nem, akkor egy évig nem kapja vissza az ÁFA-ját. Ez a tönkremenetelével lett volna egyenlő, így hát persze, hogy aláírta, önként és majdnem dalolva. Lehet, hogy ez hülyeség, és kósza pletyka, sőt, biztosan az, de anyukám nagyon okos, és más szemmel nézi a világot, mint én, azt mondja, most is valami ilyen miatt történt a kitiltás.

Gazdaság:
Botrány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.26. 00:12

Az elmúlt hónapokban végre elkezdték szétosztani azt a több mint százmilliárd forint uniós pénzt, amit az ivóvízminőség javítására fordíthat az ország, a győztesek között ismerős nevekre bukkanhatunk – írja az Index az Origóra hivatkozva.

A kormány sok önkormányzattól elvette a döntést, hogy gyorsítsa a munkát, és állami felügyelet mellett választották ki, kire bízzák a munkát. Az eddigi nyertesek között ott van Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor vejének üzlettársa és egy vidéki fideszes képviselő vállalkozása is - írja az Origo.

Politika:
Botrány   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok