Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Csőd"
1

admin - 2015.06.05. 10:00

Csoportos létszámleépítést jelentettek be a törökszentmiklósi Surjány-Hús Kft-nél, a döntés több mint 200 dolgozót érint - közölte a cég korábbi ügyvezetője, jelenlegi tanácsadója az MTI-vel pénteken.

 

    Tóth Tibor elmondta : a munkaviszony megszüntetésére a csoportos létszámleépítés bejelentésétől számított 30 napot követően kerülhet csak sor, ennyi idő áll rendelkezésre, hogy az egyeztetések során sikerüljön megmenteni a céget. Megjegyezte, hogy ...

 

Folytatás a címre kattintva!

Közélet:
Csőd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.19. 20:44

Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester vállalja a következményeit annak, ami történt, jelesül, hogy a QUESTOR csődje miatt elúszott a városnak 279 millió forintja. Ez azonban sovány vigasz. Ezzel a település gyakorlatilag a szakadék szélére került, az MNB zárolta az összeget, nem tudni mikor és mennyit lát belőle viszont a település. Ez elég nagy baj mindenkinek, főként az abonyi lakosságnak, hiszen fejlesztésekhez önerő kizárva, de még az is kétséges, hogy a rezsire elég lesz- a költségvetésben lévő pénz. Politikai ellenfelei éles támadást intéztek a polgármester ellen, holott elvileg jogosítványuk lett volna rá, hogy megakadályozzák a tavaly decemberi rossz befektetést! Az előző testület felhatalmazása szerint járt el Balogh Edit, amikor befektette a pénzt, mondván, hogy a legmagasabb hozamot hozó helyre teszi. Amikor erre Balogh Edit jogosultságot kapott, még az előző képviselő- testület volt hatalmon, azonban azóta markáns váltás történt.

Politika:
Csőd   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.16. 12:17

Lapinformációink szerint Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester a mai napon, március 16-án a testületi ülésen jelenti be, hogy értékpapír formájában 279 millió forintos befektetésük sorsa vált kétségessé, mivel a QUESTOR becsődölt.

Közélet:
Csőd   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.20. 19:29

Lapinformációink szerint több abonyi érintett ügyfele is van a QuantumXXL magyarországi ténykedésének. Nagy haszonnal kínáltak tőzsdei befektetési lehetőségeket. Az MTI is erről cikkezik. Milliárdos veszteséget szenvedtek el magyar ügyfelek online devizakereskedésen - Nem a Quantum XXL a hibás abban, hogy mintegy ötezer magyar ügyfél összesen 1,7 milliárd forint veszteséget szenvedett el online devizakereskedésen - állította Kiss Attila, a cég jogi képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. A PSZÁF most tekinti át, hogy szükséges-e jogosulatlan pénzügyi tevékenység gyanújával felügyeleti eljárást indítania - tudta meg az MTI Binder Istvántól.

Gazdaság:
Abony   
Csőd   
 0 Hozzászólás    

admin - 2012.02.03. 10:00

Az Igazgatóság döntése alapján a kár minimalizálása érdekében elrendeli a magyar nemzeti légitársaság üzemszerű működésének beszüntetését. Ennek értelmében február 3-án 06:00 órától, 66 évnyi csaknem folyamatos működés után, nem szállnak fel Malév repülőgépek. - olvasható a ma reggelre leállt Malév honlapján.

Külvilág:
Csőd   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.26. 11:51

MTI hír: A 180 napon túl tartozó tartozó több mint kétezer cégből csupán mintegy háromszáz a még működő vállalkozás, vagyis nem sok bevételre számíthat tőlük az adóhatóság. A tartósan adós magánszemélyek és egyéni vállalkozók száma 24 százalékkal emelkedett.

Gazdaság:
NAV   
Csőd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.29. 12:30

 A 2008-ban kezdődött gazdasági válság óta évente növekvő számban kerülnek felszámolásra vállalkozások. Az elmúlt három esztendő alatt a cégnyilvántartásban szereplő mintegy 600 ezer cég közül megközelítően ötvenezer jutott erre a sorsra. 2009 szeptembere és 2010 szeptembere közötti egy esztendő alatt 16 761 cég húzta le felszámolással a rolót, az ezt követő évben (2010. szeptember és 2011. szeptember között) 18 515. Ennyi felszámolásra eddig egy év alatt soha nem került sor. Százalékosan számítva, a felszámolások száma egyetlen esztendő alatt tíz százalékkal növekedett – tájékoztatott a feketelista.hu portál.

Egymillió „cégsár”

Elemzők a folyamatos növekedést elsősorban azzal magyarázzák, hogy tovább romlott a vállalkozások pénzügyi helyzete, s a cégek, amelyek elsősorban hitelből fedezték a működéshez szükséges forrásokat, ezek apadása miatt kénytelenek voltak felélni tartalékaikat. A hitelezők pedig türelmetlenebbé váltak adósaikkal szemben, korábban kérik a felszámolás megindítását. Tapasztalható, hogy az adósok egy része végelszámolással próbálja megoldani a pénzügyi gondokat, ám közülük sokan csak időt akarnak nyerni, vagy kijátszani partnerüket. A hitelezők viszont egyre szigorúbb határidőket szabnak, s ha ez nem teljesül, elindítják a felszámolást. Ezzel magyarázható, hogy újabban a végelszámolások több mint a fele felszámolásba fordul.


Gazdaság:
Abony   
Csőd   
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok