Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Ceglédbercel"
<< Előző123Következő >>

veroniq - 2017.08.24. 11:48

84 ÉVES NÉNIT GÁZOLT el kishíján csütörtökön délelőtt a vonat Cegléden a vasútállomáshoz közel a Bürgeház dűlő átkelőjénél. A hölgy háromkerekűjével vélhetőleg rendszeresen jár az útvonalon, és eddig mindig sikerülhetett a rutinos piros lámpás átkelés, ma azonban a vonat ért előbb oda.

 

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.19. 12:11

 

Tűz keletkezett egy mozdonyban kedd éjszaka Ceglédbercel -Cserő állomáson. A jármű hátsó tengelyét hajtó villanymotor gyulladt ki, amitől a beépített tűzjelző bejelzett. A mozdonyvezető a tűzoltók kiérkezése előtt három porral oltóval a tűz oltását megkezdte, ezzel megakadályozta a lángok továbbterjedését. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.28. 14:06

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.24. 09:07

 

Műhelynek kialakított melléképületben csaptak fel a lángok hétfő délután Ceglédbercelen, a Hunyadi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek a főépület tetőszerkezetére is. A ceglédi hivatásos tűzoltók a tető megbontását követően három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületeket. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.05. 11:06

 

A Ceglédi Járási Ügyészség orgazdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a ceglédberceli  férfival szemben, akinek autószerelő műhelyében 45 lopott személygépkocsi alkatrészeit  találták meg a rendőrök.  2014 decemberében egy férfi vásárolt egy törött személygépkocsit, és azt elvitte a bűnügy  vádlottjának ceglédberceli autószerelő műhelyébe. A vádlott azt ígérte, hogy másfél, két  hónap alatt megjavítja a 3,6 millió forint értékű járművet. Az autószerelő azonban nem tartotta  a határidőt, hitegette megbízóját, aki feljelentést tett a Ceglédi Rendőrkapitányságon.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.11. 12:05

 

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Bálint 32 éves és J. Sándor 26 éves ceglédi lakosok ellen.  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. december 31-én 21 óra és 23 óra közötti időben egy ceglédi sörözőben leitatták a sértettet, majd a védekezésre képtelen állapotát kihasználva eltulajdonították az arany nyakláncát és az ujjáról az arany pecsétgyűrűjét.

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.09. 18:12

Sok szeretettel gratulálnunk az abonyi Gyulai Iskola tanulóinak és tanárainak a Hulladékból művészet különdíjáért!

Kölöndíjas lett tehát a felső tagozatosok versenyében az Abonyi gyulai Gaál Miklós Általános iskola és AMI – Csoda-csomag csapat

Különös örömmel követem nyomon Ceglédbercel történéseit is, hiszen a település életében mi, abonyiak is valamilyen szinten érintettek vagyunk, mert a jegyző Pető Zsolt, aki abonyi lakos. Így hát az abonyiak nevében is szeretettel gratulálunk iskolájuk sikeréhez! Íme, a  hír minderről:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.21. 18:36

Ceglédbercel — Nem hitt a szemének a temetkezési alkalmazott, amikor kiderült, hiába keresi Gyuszi bácsit (†80), a halott eltűnt, egy konkurens cég okmányok nélkül elszállította előlük.
Hirdetés

Hivatalos iratokkal, a halottra való lábcédulával, Gyuszi bácsi személyi igazolványával megérkezett az Őszirózsa temetkezési cég két dolgozója, hogy az október 12-én megboldogult férfi holttestét a ceglédi kórházba szállítsa boncolásra

Mielőtt a megadott címre mentem, az orvosi ügyeleten felvettem a halotthoz tartozó hatpéldányos dokumentumot, amivel le kellett volna adni a testet a kórházban. Ám a bácsi teste eltűnt, mire kiértünk – mondja az egyik dolgozó, Papp János.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.19. 09:09

Zöldségesek között razziázott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), október elején a Lehel Csarnokban tartottak ellenőrzést. A legtöbb kiskereskedő és őstermelő áruját rendben találták, de 200 kiló gyümölcsre azt mondták, hogy ott helyben meg kell semmisíteni. Volt, hogy azért, mert a gyümölcs papírjai nem stimmeltek, de akadtak olyan tételek is, amelyeket egyszerűen csak nagyon rossz minőségük miatt távolítottak el az ellenőrök.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.08. 12:37

Sándor Pál filmjének elhíresült dalát dúdolva mindannyian tudjuk, hogy „egyedül nem megy”. Lehet, hogy közhelyesnek tűnik az idézet, de mindenki, aki szeptember 12-13-án ellátogatott Ceglédbercelre átérezhette az igazságtartalmát. A „Közös égbolt alatt” Magyarországi Nemzetiségek I. Országos találkozója a múlt felelevenítésével a közös jövőbe vetett hit megerősítésére, az összetartozás közös átélésére vállalkozott. Magyarországi németek, szlovákok, cigányok, horvátok, lengyelek, ukránok, szlovének, örmények, görögök, ruszinok, szerbek, románok, bolgárok képviselőit, csoportjait várták Ceglédbercelre, hogy együtt, egy helyen mutassák be évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai és etnográfiai értékeiket.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok