Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "E.ON"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2013.08.17. 13:41

Tette fel a költői kérdést kedves Olvasónk, amikor szerette volna a nem régiben megvásárolt ingatlanában a villanyórát. Ugyanis az abonyi E.ON ügyfélszolgálatosa ennek a bemutatását kérte tőle, mire az abonyi lakos elmondta, hogy ehhez szerinte semmi köze nincs az áramszolgáltatónak. A panaszos olvasónak az sem tetszett, hogy hiába csak egy nyomtatványért szeretett volna bemenni, sorba állt, mert az ajtón ezt az utasítást olvasta.

Közélet:
E.ON   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.07. 11:51

A címre kattintva elérhető a gallyazási felhívás. A dolog szépséghibája, hogy ezzel ugyan riogatják a lakosságot, de a hivatkozott kormányrendelet már nem élő, azt bő egy évvel ezelőtt hatályon kívül helyezték. Tehát ez alapján senki sem bírásgolhat, nincs mögötte joghatás. Ilyen szabálysértési tényállás nincsen az új törvény szerint. Már nem kormányrendelet vonatkozik erre, hanem a 2012 évi II. törvény. 

Közélet:
E.ON   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.06. 10:04

" Elöljáróban csak annyit, hogy egy a környéken folyó építkezés során az alapozást végző külsős szakemberek elfúrták a kábelünket és ez okozta az üzemzavart. "- A múlt hétvégi rendezvények egy része az áramszünet miatt elmaradt. A kézilabdások vannak igazán bajban, mert új időpontban kell lejátszaniuk a mérkőzést. Ha nem tudják bizonyítani, hogy azért nem volt áram, mert tényleg üzemzavar volt és nem azért nem, mert az önkormányzat nem fizetett és az E.ON kikapcsolta a világítást, akkor büntetőpontokat kapnának. Segíteni szerettem volna nekik és megkérdeztem az E.ON sajtósát, aki csak röviden válaszolt, már hétfőn, de már ez is elég lehet, hogy a szakszövetség elhiggye, hogy az áramkimaradás oka nem egy felhalmozott önkormányzati adósság volt.

Közélet:
E.ON   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.30. 11:28

Miért is nem volt áram a központban? Csak ideiglenesen tudták az E.ON munkatársai a hibát elhárítani, miután nagy nehezen megtalálták az okot. Az egyik földkábel volt zárlatos nem hivatalos információink szerint. Már délellőtt tízkor elment az áram, akkor be is jelentették a hibát, de csak eset fél nyolcra szüntették meg, hosszas vajúdást követően. Lehet, hogy az új vezeték lefektetése nem sikerült szakszerűen, mert cserélték a Plébánia és a Templom között.

Citrom-díj:
E.ON   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.29. 19:17

Elmaradt a felnőtt férfi kézilabda mérkőzés, hiába jöttek a szurkolók. A Pénzügyőr csapata is mondott egy csatakiáltást, majd angolosan távozott. Most szeretné a központban tartani a Városunk Fejlődéséért Egyesület szokásos programját, de nem tudja, a színpad és a környék sötét és hangosítás sincsen. A téren mintegy 30 rendőr mászkál órák óta, fokozottan ellenőriznek. A programok elmaradásának oka az, hogy nincs áram.

Citrom-díj:
E.ON   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.13. 11:50

Kedves olvasónk fordult hozzám azzal, hogy utcájukban nincsen közvilágítás. Kérte a segítségemet, egyszerű volt a kérdésem: bejelentette már a hibát? Kiderült, hogy nem. Sőt, később kiderült, hogy még senki sem. Íme, a fejlemények, olvasónk levele: „ Közvilágítás ma este még nincs így felhívtam az E.ON hibabejelentőt. Ott az ügyfélszolgálatos kérdésemre elmondta, hogy tényleg nincs ( micsoda megállapítás ) 

Közélet:
E.ON   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.11. 11:05

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az E.ON Hungária Zrt. honlapján meghirdetettek alapján Abonyban az alábbi időpontokban, és helyeken áramszünet lesz: 2012.06.15. 7 óra 30 perctől 16 óráig: Damjanich út, Corvin J. út, Gergely út, Aulich L. út, Kazinczy F. út, Abonyi L. út 1-38.sz.-ig, Nagy S. út, Kiss E. út, Lázár V. út, Szt.László úton nagyobb mint 5.sz., József A. út, Munkás út, Park út, Magtár út, Gyarmati (Rózsás D. Mikes-Kazinczy út között,

Közélet:
Abony   
E.ON   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.18. 15:25

Kedves ismerősöm, aki először járt a fenti helyen, döbbenten mesélte, hogy ezt azért mégsem gondolta volna. „ Hát, én nem tudom, hogy ez így rendben van-e. Nagyon örülünk mindannyian, hogy van az áramszolgáltatónak helyben is irodája és nem kell utazgatnunk, tudjuk intézni az ügyeinket. De az, hogy egyszerre vagy tíz embert engednek be ide és mindenki végighallgatja a másik ember gondját és baját, az elképesztő.

Citrom-díj:
E.ON   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.15. 19:40

(MTI) - Mostantól térítés ellenében elérhető minden E.ON ügyfél számára az eddig csak a védendő fogyasztók számára biztosított előrefizetős árammérő - közölte a társaság kedden. A szerkezet a közlemény szerint egy feltöltőkártyás mobiltelefonhoz hasonlóan működik: az ügyfél - megtervezve a fogyasztását - előre megvásárolja a felhasználni kívánt árammennyiséget, s így elkerülheti a tartozás kialakulását vagy felhalmozását.

Közélet:
E.ON   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.29. 13:31

A mai napon arra lettem figyelmes, hogy a MiAbonyunk irodája előtti magasfeszültségű elosztó szekrény ajtaja tárva nyitva van, a szél lengedezteti azt. Benne veszélyes dolgok. Természetesen a hibát bejelentettem az EO.N illetékes munkatársainak. Most várom, hogy megérkezzenek a helyszínre. Én nem vagyok szakavatott, de gondolom, a szekrénybe nyúlkálni életveszélyes.

Közbiztonság:
Abony   
E.ON   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok