Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kormányhivatal"
<< Előző12

veroniq - 2012.09.07. 12:48

Pest megyében 18 járás alakul - A járások és az ahhoz rendelt kormányablakok létrehozásának fő célja, hogy a közigazgatás közelebb kerüljön az emberekhez. Ne a polgárok, az ügyiratok utazzanak – hangsúlyozta Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője. A járás területén a járási székhelyeken kívül is működnek kormányablakok, amelyek a járás lakosságát egyablakos ügyintézéssel szolgálják. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.18. 10:25

Kormányhivatalunk részéről fontosnak tartjuk a helyi lakosság minél szélesebb körű tájékoztatását a Kormányablakokban intézhető ügyekről- írja a Pest Megyei Kormányhivatal honlapján. E célkitűzés jegyében a Ceglédi Kormányablak egyik munkatársa is részt vett a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ Jászkarajenői Területi Irodájának novemberi szakmaközi megbeszélésén.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.10. 22:31

 Fiatal művészek alkotásait várják a kormányhivatalok

 

Változatos megyéink az Európai Unióbancímmel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felügyelete alá tartozó kormányhivatalok és a Hungarofest Nonprofit Kft. közös művészeti pályázatot hirdetnek fiatal képzőművészek, alkotók számára. A pályázatra olyan művészeti alkotásokat várnak, amelyek üzenete a kormányablakokhoz köthető. A nyertes pályaműveket a kormányablakokban, illetve kormányhivatalokban fogják kiállítani, és önálló gyűjteményt fognak alkotni, amely a nagyközönség számára is megtekinthető lesz. A pályázat kiíróinak szándéka, hogy a kultúrán, a művészeten, a fiatal tehetségeken keresztül új, eddig ismeretlen művészeti értékek alkotását ösztönözze, amelyeket hazánk, illetve az egyes megyék szeretete, identitása ihlette. A pályázat célja továbbá, hogy a fiatal képzőművészeknek, tehetségeknek lehetőséget adjon a bemutatkozásra. Minden Magyarország területén belül állandó lakcímmel bejegyzett 18 és 35 év közötti magyar állampolgár pályázhat már meglévő, vagy újonnan elkészített saját művészeti alkotásával. Minden pályázó legfeljebb egy művészeti alkotással pályázhat.

Kultúra:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok