Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Halál"
12Következő >>

veroniq - 2015.02.07. 15:34

Kedves Barátja küldte nekem az itt látható fényképet. Az abonyi fiatalember a közelmúltban szenvedett halálos közlekedési balesetet. 

Cikk minderről IDE kattontva olvasható

Nagyon vigyázzanak magukra és egymásra közútjainkon! Jusson eszükbe ez a kép, mikor autóznak. Áldott legyen Földi Tibor emléke, béke poraira.

Közbiztonság:
Halál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.14. 19:16

 

Bűncselekmény gyanúja is felmerült annak a középkorú nőnek a halálával kapcsolatban, aki otthonában, információnk szerint szexuális aktus közben vesztette életét.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. január 13-án 12 óra 45 perckor értesítették a rendőrség Tevékenységirányítási Központját, mert győri otthonában egy 49 éves asszonyt holtan találtak.

A rendőrség a történtek tisztázására közigazgatási hatósági eljárást indított és igazságügyi orvosszakértői boncolást rendelt el.

A helyszíni szemle és az eddig rendelkezésre álló adatok alapján bűncselekmény gyanúja merült fel, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a továbbiakban bűntetőeljárásban vizsgálja az asszony halálának körülményeit.

Közbiztonság:
Halál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.10. 20:01

 

Két halálos gázolás történt a ceglédi vasútvonalon, az utasoknak 35-40 perc késésre kell számítaniuk – közölte a Mávinform szombat este. A Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon Pestszentlőrinc és Vecsés között Ferihegynél halálra gázolt egy embert a Szegedre menő Kiskun InterCity. Nem sokkal később a Budapest-Szolnok-Nyíregyháza-Miskolc vonalon közlekedő Takta InterCity Abony és Szolnok között gázolt halálra egy embert.

Közbiztonság:
Halál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.19. 19:49

A tegnapi halálesettel kapcsolatban kérdeztem Beluzsárné Belicza Andrea sajtószóvivőt, aki megkeresésemre csak a következő választ küldte el: " Hatóságunkhoz érkezett megkeresésére hivatkozva tájékoztatom, hogy a haláleset kapcsán közigazgatási hatósági eljárást folytat a rendőrség, melyről a vonatkozó jogszabályok rételmében tájékoztatás nem adható. "

Közbiztonság:
Halál   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2014.01.21. 20:36

 

Nevetve, de szomorú szívvel búcsúzunk Balázs-Piri Balázs karikaturistától, aki életének 77. évében hagyott itt minket a rajzaival, melyeket évtizedekig élvezhettünk, többnyire a Ludas Matyi újságban.

Közélet:
HUMOR   
Halál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.16. 21:01

Nem válogat, kegyetlen, elvisz, a Halál… Fájdalmas, érthetetlen. Dolgozott. Értem, érted. Érted? Sok éven át. Rendőrként. Farkas Sándor nincs többé. De nem csupán ennyi. Reményt adott, szeretetet, Családfőként. Nem csak saját vérei számára, hanem Feleségével közösen annak a nyolc nevelt gyermeknek is, akiket gyakorlatilag megmentettek egy rossz élettől, az elkallódástól. Mindig csodáltam Anit és Sanyit…. Nekik segítettek, az elesetteknek. Új reményt adtak. Nekik, akiknek nem volt család, nem volt semmi már. Nem volt szeretet. Ő még az a korosztály volt a rendőrök közt, akire felnéztek, akinek volt tekintélye. Farkas Sándor 1959.03.14.-én született Abonyban, elhunyt 2014.01.13-án. Élt 54 súlyos évet.

Közélet:
Halál   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.08. 14:37

Tegnap, azaz január 7-én délután négy óra tájban ismét baleset történt az úgynevezett Horthy kanyarban Cegléd és Abony között. Olvasónk szólt, hogy egy ezüstszínű gépkocsi műszaki mentése éppen akkor folyik. Szerencsére nem történt komolyabb baj. Lapinformációink szerint a baleset azért következett be, mert a sofőr elé kifutott egy nyuszi, elrántotta a kormányt és a sínek felőli oldalon kötött ki. A sofőr abonyi volt.  Az autót kimentette egy abonyi autómentő.

Kép: Halálfa - Most nem ezen az oldalon történt a  baleset!

Közbiztonság:
Halál   
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 13:19

Szerettem őt, mint a napsugarat a borús égen. Mindig vidám volt, eredendően vidám és JÓ. Sok száz gyermek óvó nénije, azé a sok százé, akik keze alatt cseperedtek iskolásokká. Emberséges, derűs, víg kedélyű, őt a jó Isten is óvó néninek teremtette. Fáradhatatlan energiájú. Zsuzsa néni, Orbánné Zsuzsi. Aztán pár hónappal ezelőtt súlyosan megbetegedett. Mindent elhitt, bízott, remélt. Írt nekem is. Mondta, hogy már jövő szeptemberben megint kezdhet, azokkal a gyerekekkel lehet, akiket életét töltötte. Eddig. Hiányoztak neki. Bíztattam, bízott és hitt, remélt.

Közélet:
Halál   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.03. 19:19

(MTI) – Életének 66. évében pénteken meghalt Helyey László Jászai-díjas színművész – tudatta az Újszínház az MTI-vel. A művészt az Újszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek. ”Az Újszínház társulata egyik meghatározó, legmarkánsabb színész egyéniségét vesztette el” – olvasható a teátrum honlapján közzétett megemlékezésben, amelyben felidézik a színművész pályájának fontosabb állomásait. Mint írják, Helyey László “egyedülállóan szép és szinte operaszerű orgánumát mindenki szerette, felismerte”.

Közélet:
Halál   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.02. 20:59

(MTI) - A rendőrségi helyszínelést követően helyreállt a forgalom a Budapest-Szeged, illetve a Debrecen-Füzesabony és a Debrecen-Tiszalök vasútvonalon szombat délután - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.  Peiper Károly közlése szerint a Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Tömörkény InterCity Kecskemét és Katonatelep között gázolt halálra egy ismeretlen férfit.

Közbiztonság:
Halál   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok