Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Munka"
<< Előző123Következő >>

veroniq - 2014.08.06. 09:35

Szigetszentmiklósi partnercégünk részére keresünk elektronikai munkakörben  szerzett tapasztalattal munkavállalókat!Bejárást napi szinten ingyenesen biztosítjuk! 18.életévüket betöltött diákok jelentkezését is várjuk!


Érdeklődni:06-70-638-5902 telefonszámon lehet!
 

Közélet:
Munka   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.12. 19:04

Szeptember 12-én a Ceglédi Járási Hivatal, valamint a Munkaügyi Központ szervezésében Állásbörzén vehettek részt az érdeklődők a délelőtt folyamán, Cegléden a Művelődési Házban. Dr. Terbe- Szabó Csilla, a Ceglédi Járási Hivatal vezetője elmondta, hogy összesen 29 kiállító cég vett részt a rendezvényen, melyre több, mint 700 látogató volt kíváncsi. 126 esetben jelezték a munkáltatók, hogy második körös interjúra kerül sor és 64 fő felvételre került különféle vállalkozásokhoz.

Közélet:
Munka   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.06. 14:44

Közélet:
Munka   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.02. 18:00

2013-ban, tavalyhoz hasonlóan sok ünnepnap esik hétköznapra, így sok hosszú hétvége lesz idén, a karácsony pedig rekordhosszúságúra nyúlik majd. Idén az összes ünnepnapunk munkanapra esik majd, azaz mind a nyolc, rögzített dátumú ünnepünk, ezenkívül a húsvét és a pünkösd egy-egy napja is hétfőre esik, így tíz nap pluszszabadságot nyernek a munkavállalók.

Közélet:
Munka   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.21. 13:46

FELHÍVÁS- Abony Város Önkormányzata várja azon polgárok jelentkezését, akik a város javára szabadidejük terhére önkéntes munka végzését vállalják. - Az önkéntesek foglakoztatására a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2005. évi LXXXVIII. törvény rendelkezései alapján kerül sor. Elsősorban a város közterületeinek tisztán tartására, gondozására várjuk önkéntesek jelentkezését, de örömmel fogadunk más irányú felajánlást is.

Közélet:
Abony   
Munka   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.17. 18:14

Július elsejétől a betegség ideje alatt is felmondhatnak a munkáltatók a keresőképtelenné váló munkavállalóiknak. Egyszerűbb lesz megszabadulni az eddig védett pozíciókban lévőktől, azaz a három éven aluliakat nevelőktől vagy nyugdíj előtt állóktól, bizonyos esetben a várandósoktól is – írja a Napi Gazdaság. Aki hosszabb munkanélküliség után vállal munkát – folytatja a lap – és röviddel a munkakezdés után a betegszabadság idejét meghaladó időtartam erejéig lesz beteg, annak úgy mondhatnak fel, hogy közben táppénzre sem lesz feltétlenül jogosult.

Citrom-díj:
Munka   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.15. 11:39

Sonda Ipsos: A világ 24 országában végzett Ipsos felmérés munkavállalóinak fele (47%-a) egyetért abban, hogy a hely, ahol dolgozik, biztonságos és egészséges környezetet jelent számára. Tízből hárman (27%) éppen ellenkezőleg gondolják, míg egynegyednyiük (26%) értékelése a két álláspont között helyezkedik el. 

Közélet:
Munka   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.06. 11:25

Sonda Ipsos: A világ munkavállalóinak egyötöde (19%-a) nagyon szívesen dolgozna egy másik országban, ha olyan lehetősége adódna, hogy 2-3 évig, teljes munkaidejű állásban, három-öt óra repülőútnyi távolságra, a mostaninál 10 %-kal magasabb fizetésért végezhetné a munkáját. A magyar munkavállalók mobilitási kedve az átlagosnál valamivel alacsonyabb, 15 százalékuk mutat nagy érdeklődést egy ilyen ajánlat hallatán.

Közélet:
Munka   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.16. 12:45

Önök az SG hírmagazin cikkajánlóját olvashatják.- A munkakörülmények elleni tiltakozás különös módját választották egy kínai Xbox-gyártó üzem dolgozói. A rossz munkakörülmények miatt tömeges öngyilkosság elkövetésével fenyegetőztek. Az érintett gyár a Foxconn tulajdonában van és csak Xbox 360 konzolok előállításával foglalkozik. A különös akcióhoz az üzem összes munkatársa, 300 személy csatlakozott.

Gazdaság:
Munka   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.06. 17:09

Immár három Közép- Európai település büszkélkedhet azzal, hogy van távmunka háza. Ezek közül az egyik szerencsés város éppen Nagykőrös. A szintén magyarországi Örkény és a szlovákiai Szőgyény a határon átnyúló kezdeményezések európai uniós pályázaton kapott jelentős támogatást. A hivatalos megnyitót december 6-án Nagykőrösön tartották, ahol egy Mikulás hozta stílszerűen a létesítmény kulcsát... Galéria: ITT

Közélet:
Munka   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok