Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Purina- Abony"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.10.13. 20:03

 

Rovatunk tmogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Áruháza.- Olvasónk írja:  ma este megszökött a vizslám ez nagyon szomorú küldtem neked róla képet. Szeretném ha megjelenne a mi abonyunkban. Veronika lehet, hogy még dolgozik. Akárhogyan is legyen köszönöm a segítséget. Mobilszámom 0620/495-9974 

Állatvilág:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.23. 22:36

ELŐNEVELT CSIBE ELŐJEGYEZHETŐ!


Fajták: Fehér húsú, Sárga kettőshasznú,

Kendermagos kettőshasznú
S
zállítási időpont: Aug 23.

Előnevelt csibe ára 420 Ft/db

Részletek, elérhetőségek az alábbi linken:

www.abonytakarmany.hu

Reklám:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.22. 17:11

 

Roivatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Olvasónk: Eltűnt!! Bella névre halgató Bolognesse fehér szinű kiskutyànk a Vak Bottyàn útról. Aki làtta vagy befogatta kédem jelentkezzen: 0620 4 105172

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.19. 10:42

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth EDit PURINA Takarmány Kiséruháza.- Több mint 24 órát töltött egy kétméteres aknában egy nagytestű kutya, amelyiket a kunszentmártoni tűzoltók hoztak fel végül a mélyből. Nagyréven az Árpád utcából kértek segítséget hétfőn délután, mert az állatot senki nem tudta megközelíteni. A katasztrófavédelem felvette a kapcsolatot egy állatvédő alapítvánnyal, amelynek tagjai közreműködtek a sérült kutya kimentésében.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.11. 13:50

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Olvasónk írja: tegnap reggelre mind a 4 kis cicám eltűnt a Szabolcska útról. 3 cirmos és egy fekete! 8 hetesek és még szopiztak is! Az unokáim és mi is nagyon várjuk őket haza, ha valaki látta vagy elvitte őket kérjük hozza vissza! Bá remény nem sok van, furcsa hogy egyszerre tűntek el... 30-9-670-313

Állatvilág:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.04. 14:21

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Egy törvényi módosítás szerint sok hónapja már tilos kutyákat láncon tartani, különösen nagyon rövid láncon, főleg tikkasztó melegben, kánikulában.... Talán ezt nem tudják néhányan, akik erre fittyet hányva embertelen körülmények közt, méteres láncon, víz nélkül taratnak kutyusokat... Ezúttal üzenem annak, aki magára ismer az alábbi történetből, hogy azonnal tegyen valamit. Az eset ugyanis szabálysértési eljárást von maga után, és több szézezres bírsággal is sújtható. Legyenek emberségesek, figyeljenek négylábú társaikra!

Folytatás a címre kattintva

Állatvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.27. 15:31

 

Fiatal Olvasónk írta reggel: Az abonyi strand környékén egy gyönyörű Golden kutyus kóborol. Biztos a tegnapi vihar miatt szökött el otthonról.

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza

Állatvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.25. 22:41

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit Purina Takarmány Kisáruháza- Olvasónk írja: Szia, Veronika,átküldök egy képet egy kutyusról, ekóborolhatott valahonnan, itt van nálunk a Köztársaság utca 11 szám alatt. Nem tennéd fel a Miabonyunkra, lehet, hogy keresi valaki

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.17. 16:59

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Ár: 27 500 Ft,  Megye: Pest megye,  Város: Törtel,  Kategória: Fajtatiszta kutya / Máltai selyemkutya (selyempincsi) 


Részletes leírás
8. hetes, az ilyenkor kellő, minden hasznos oltást, féregtelenítőt megkapott, egészséges, minőségi tápon elválasztott fiú kutyus aladó! Azonnal elvihető, nem kell várnod rá, akár már ma! :)
Oltási kiskönyvvel, nagyon szép, kis termetű szülőktől, saját háznál tartva!

Állatvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.09. 15:11

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit Abonyi PURINA Takarmány Kisáruháza.- A képen látható kuyus keresi gazdiját, szuka magyar vizsla, két- három év körüli. Tartózkodási helye: Lila Akcác Vendéglő udvara! Kérjük a  gazdit, jöjjön minél előbb!

Állatvilág:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok