Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közvilágítás"
1

veroniq - 2016.02.22. 10:08

 

Mint lapunk arról arról beszámolt, Abonyban is energiatakarékos lett a közvilágítás. Ezzel meglehetősen sötét helyzetet teremtettek. Íme, egy cikk arról, hogy ez a kecskemétieknek sem tetszik. Pontosabban az, ami náluk van.... -  A kecskeméti képviselő-testülethez rendre érkeznek a 2014-ben átadott közvilágítással kapcsolatos panaszok – írta a bon.hu. A panaszosok szerint a LED-es lámpák környezetében időjárástól függetlenül rosszak a látási viszonyok, és ez balesetveszélyes szituációkat eredményezhet. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.08. 19:45

Érdekes jelenségnek lehettek tanúi az abonyi lakosok, akik a vihar előtt, illetve közben a városban jártak, keltek. Az új közvilágítás csábosan villog, kissé ijesztően teszi mindezt. Olyan, mintha valami láthatatlan sötét erő kapcsolgatná fel és le. Először azt gondoltam, villámlik, utána felismertem, hogy valami gond van. Zavar az erőben. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ma éjjel lesz-e. Mármint ilyen bevezető után közvilágítás Abonyban. Remélem igen!

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.08. 11:45

 

Kedves Olvasóink jelezték szerkesztőségünknek, hogy Abony több részén nincsen közvilágítás a szerda esti vihart követően. Abonyban sajnos gyakran előfordul, hogy egy hevesebb zápor és pár villámcsapástól Abony egyes részein pillanat alatt elmegy a közvilágítás. Jelen pillanatban az Újszászi és környező utcáiba, illetve a Szelei út és mellette elhúzódó pár utcában már szerda este óta nincsen közvilágítás. Olvasón kérdést tett fel a lámpa cserével kapcsolatban is, következő levelet kaptuk:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.27. 13:34

 

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a KEOP-5.5.0/K/14-2014-0017 jelű „A közvilágítás energiatakarékos korszerűsítése Abony Városában” című pályázathoz kapcsolódó kivitelezési munkálatok 2015. április 25-én megkezdődnek. A munkaterület átadás-átvétele a vállalkozó részére 2015. április 24-én megtörtént.

 

A vállalkozó a kivitelezés ütemét négy blokkban valósítja meg a településen:


18-19. hét: Mátyás király, Vasút, Ceglédi utak által határolt terület
19-20. hét: Vasút, Baross, Szolnoki utak által határolt terület
20-21. hét: Szolnoki, Újszászi utak által határolt terület
21-22. hét: Újszászi és Ceglédi utak által határolt terület
 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.13. 14:35

 

 100 millió forintos önrésszel, közel 600 millió forintos Európai Uniós támogatással új, energiatakarékos lámpákra cserélik a város szinte teljes közvilágítását. Az erről szóló szerződést április 10-én írta alá a kivitelező cég képviselőivel a polgármester.

 

A közvilágítás megújulása kapcsán egy 700 millió forintos projekt indulása kezdődött meg az aláíráskor – hangsúlyozta Takáts László a sajtó megjelent képviselői előtt. A polgármester a beruházásról elmondta: egy korszerű, LED-es világítás következhet be a városban, azaz a jelenleg meglevő, hagyományos lámpatesteknek a cseréje történik majd meg a projekt keretében. „Nagyjából 600 millió forintnyi támogatást nyert kétütemű pályázatban Cegléd Város Önkormányzata, melyhez a város 100 millió forintnyi önerőt fog biztosítani. 4000 lámpatestnek a cseréjét tartalmazza ez a program és a vállalkozási szerződés szerint 120 napon belül a városban korszerűbb, fényesebb világítás lesz.” – mondta Takáts László.

Közélet:
Cegléd   
 2 Hozzászólás    

admin - 2015.03.19. 08:18

 

 (MTI) - Két ütemben, csaknem 1,2 milliárd forintból korszerűsíti a megyeszékhely közvilágítását Szolnok önkormányzata - tájékoztatta a város alpolgármestere az MTI-t.

    Fejér Andor közölte: Szolnok eddig évente mintegy 200 millió forintot költött közvilágításra. A korszerűbb, nagyobb fényt biztosító, könnyebben szabályozható lámpák több mint 40 százalékkal csökkentik a város közvilágítására fordított energiafelhasználását. A megtakarításból a jelenlegi óraalapú kapcsolási rendszert átalakítják a fényviszonyokhoz igazodó technológiára.

Közélet:
Szolnok   
 1 Hozzászólás    

admin - 2014.12.21. 02:15

 

 
Abony egy részén nincsen közvilágítás! Az elmúlt napokban említett Attila úti besurranás ismét megismétlődhet, hiszen könnyen előfordulhat az adott eset, hogy bemennek egy ház udvarára, mert rátettek egy lapáttal! Nemcsak ebben az utcában, hanem a közeli utcákban sem, például az Újszászi út egy szakaszán! Ez normális? Valószínű, hogy az önkormányzat kifizette és nem kellene, hogy ez előforduljon!
 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.10. 19:07

 

 
Kedves olvasónk egy hete írt lapunknak, hogy a Nyírfa utcában egymást követően 3 lámpatest nem működik. Miután ez a városban bárhol probléma lehet így, erről született egy cikk, amiben megosztottam az illetékes Elektromos Művek Nyrt. , ELMŰ-ÉMÁSZ Dunakeszi telefonszámát. Örömmel értesített ma olvasónk, hogy a bejelentést követően, már készen is van a világítás! Bárki utcájában, ha előfordul közvilágítási probléma, akkor a következő telefonszámot kell hívni: 06/40-980-030.
 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.09. 17:38

 

 Kedves olvasónk pont akkor járt a vasútállomás előtt, amikor a szélben letört egy nagy nyárfáról egy elég súlyos faág, aminek az egyik vége fennakadt a fán a másik pedig a villanyvezetéken. A súlya látszik a képeken, amiket kaptunk, az ág eléggé feszíti a villanyvezetéket. A szél nem igazán hagy alább és kedves olvasónk fél, hogy a továbbra is erős szélben megrongálódhat a villanyvezeték, hiszen az oszlopnál már több kihúzó drót is lóg, sőt akár az is lehet, hogy ezek frissen leszakadt drótok! Az illetékeseket értesítettem, hogy a nagyobb baj elkerülése végett intézkedhessenek. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.18. 14:22:51

 A közvilágítási munkák között szerepel egyebek mellett a Szeretet út hálózatbővítése, a Kerektó dűlő elavult lámpatesteinek cseréje, a Kinizsi Pál Gimnázium sarkánál, illetve a Városkapunál két kandeláber elbontása, a Herman Ottó úton izzócsere, illetve a Koszta József, az Ady Endre, a Nyírfa, az Alkotás, a Mártírok úton lámpatest felszerelése. A munkálatok elvégzése a szerződés elfogadása után, júliusban-augusztusban kezdődhet.

Közélet:
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok