Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Dalma"
1

veroniq - 2020.07.09. 11:31

 

A világjárvány övezte rendkívüli helyzet végével újraindult az élet a civil szervezetekben, művészeti csoportokban. Elrajtoltak az edzőtáborok és próbák, ismét zajlik a közösségi élet. Persze van, ahol le sem állt, csak átköltözött az online térbe. A Dalma Dance Club még nagyszabású táncversenyt is rendezett az interneten, a napokban pedig edzőtáborukat zárták. 

A CIKK Ide kattintva folytatódik a szoljon.hu oldalán

Közélet:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.10.21. 11:23

Az elmúlt hét végén, október 20-án tartotta a Dalma Dance Club SE Abonyban a minősítő versenyét.  Az egyesület nagyon büszke ifjú tehetségeire, akiknek a közösségi oldalukon is gratuláltak. Kép forrása, képek még IDE kattintva

 

A témával kapcsolatban Pető Zsolt polgármester, a helyi önkormányzat vezetőjeként kiemelte, hogy ő mindenben támogatni kívánja az abonyi értékteremtő közösségeket, kezdeményezéseket.

Ezen szervezetek kiemelt szerepet töltenek be városunk életében, és hozzájárulnak ahhoz, hogy Abony kulturális- és közéletének palettája még színesebbé válhasson. Ezen kívül Abony Város pozitív imagenek erősödését is segítik, hírét viszik településünknek országban, világban.

Közélet:
Dalma   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.06. 20:24

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk és kívánunk további sok szép sikert! Szövetségi Mazsorett Versenyen és a minden évben megrendezett UDO Kupa Moderntáncversenyen vettek részt a Dalma Dance Tánscsoport növendékei. 


-Mazsorett csoportjuk aranyérmet szerzett: Szőke Lili,Demeter Petra,Skultéti Hanna,Kerekes Luca,Balogh Eszter, Török Nóra, Szőke Anasztázia, Juhász Fanni, Jandácsik Violetta


-Mazsorett duóban 1.hely - Aranyérem Török Nóra és Jandácsik Violetta- A cikk a címre kattintva folytatódik

Közélet:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.19. 09:03

A Dalma Dance középső csoportos csapata, serdölő show formációban is megnyerte a mezőkövesdi versenyt!

Kincses Kyra serdülő dance szolóban bornzérmet szerzett, Gyurkovics Ágnes 4.hely! 

Telek Viktóia 2.hely, Dance szóló, Ifjusagi show csoprt:ezüst érem, 2. hely!

Sport:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.07. 20:32

Kedves, fiatal Olvasónk arról számolt be, hogy a mai napon, azaz december 7-én a Dalmás lányok egy UDO nevezetű nemzetközi táncversenyen vettek részt. Nagyon sok fáradozáson és izzadáson mentek keresztül a csapattal, de nagyon megérte! Két koreográfiával mentek, az egyik aranyat, a másik ezüstöt ért az abonyi táncos lábú lányok számára. Telek Viktória, a képen jobbról a 3., serdülő dance szóló kategóriában első helyet szerzett, Vida Viktória, aki a képen balról a 2. pedig a serdülő dance duó kategóriában harmadik lett, Gyurkovics Ágota, a képen balról az 1., serdülő dance solo kategóriában 6 lett, és ezzel egyben dicsőséget is szereztek Abony városa számára.

Közélet:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.04. 09:21

Az abonyi Dalma Dance Club a márciusi mezőkövesdi Országos Moderntánc Kupasorozaton elért szép eredményeit az áprilisban megrendezett szolnoki Kupafordulón újabb érmekkel gazdagították. Ezüstérmet szerzett, szobalányos produkció résztvevői: Jakab Alinka, Csáki Henriett, Kincses Kíra, Szőke Anasztázia, Gulyás Petra, Nagy Cintia, Gáspár Nikolett, Nagy Anna, Madarász Zsanett, Ferenczi Dorina, Horváth Lorena, Luca Valéria, Varga Kristóf
 

Közélet:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.28. 20:29

 

Kicsivel több, mint egy hete (febr. 18.) a Dalma Dance Club abonyi tagozata részt vett az Országos Moderntánc Verseny Mezőkövesdi Kupafordulóján, ahonnan nagyon szép eredményeket hozott el minden induló. A zsűri tagjai között foglalt helyet Nastya Bermus és Vitaly Slesarev Oroszországból, Aron Tesfaye Pozsonyból, valamint a Csillag Születik című műsorból megismert Gomes.

Közélet:
Abony   
Dalma   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.03.02. 22:37:48

Közélet:
Dalma   
Tánc   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.02. 18:56:56

 

Az abonyi DALMA Dance Band tánccsoport serdülő korosztályban versenyző lányai ismét szép sikert értek el nemzetközi versenyen 02.19.-én Szolnokon a Silver Moderntánc Kupasorozaton. Nos, a nagy csoport a kengyeli táncos lányokkal lépett fel, a kis csoport pedig önállóan adta elő produkcióját. Mindketten megnyerték a versenyt. A duó is helyezett lett, ők 5.-ek lettek 10-ből. A szólót előadó kislány pedig negyedik helyen végzett.

Közélet:
Tánc   
Dalma   
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok