Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Különvélemény"
<< Előző123Következő >>

veroniq - 2013.05.15. 18:07

Véleményem : A "népképviselet" jelenleg ebben a csodálatos épületben működik önzően, becstelenül, történelmünk sötét idejét megidézve megvalósította az államosítás legszörnyűbb, harácsoló formáját. 386 ember! Többségük megszavazott zsinórban olyan törvényeket, amit ésszel fel sem fogtak! Pillanatnyi előnyökért, eladták magukat a tisztesség látszatára sem adva. Egy gombnyomással elvették az egész nemzet jogait, amit még háború után is a szinte teljesen megsemmisített állapotban ez az ország megőrzött és tovább fejlesztett.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.29. 14:28

Reggeli kávézásom közepette hallom a konyhából az egyik kormányközeli, ám kereskedelmi TV csatorna adásában a „ korszakalkotó „ hírt. Az USA gazdasága fel fog lendülni, mert rájöttek arra, hogy ha többet költenek az emberek, akkor többet kell termelni, és ettől lesznek ám munkahelyek és minden…. Rögtön felébredtem, majdnem leestem a székről és kicsit félrenyeltem a reggeli italt. Gondolom, kormányunk következő hatalmas találmánya az lesz, hogy bíztatni fogják a magyar vásárlókat arra, hogy vásároljanak többet, és akkor beindulnak a gyárak és üzemek, majd csökken a munkanélküliség és akkor aztán hú de jó lesz. Igen ám, csakhogy közgazdász is volnék, és pontosan tudom ezt a folyamatot, már évek óta értetlenül állok az előtt, hogy vajon miért pont az ellenkezőjét teszi ennek a kormány. Ugyanis ez egy pofon egyszerű gazdasági folyamat, a válságból való kilábalás biztos záloga. De.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.04. 18:00

Mozgássérült igazolvánnyal rendelkező nyársapáti olvasónkat azért büntette meg a szegedi parkoló társaság, mert fordítva tette ki a nagy sietség közepette a parkoló kártyáját. Először kérésére a bírság felét elengedték, de most egy újabb levélváltás után elkezdték őt fenyegetni. Már nem a büntetés felét kérik tőle, hanem 3.610 forintot és ha nem fizeti be ezt határidőre, akkor akár 80 ezer forintra is emelkedhet ez az összeg. Olvasónk mindezt jogtalannak és méltánytalannak tartja, hiszen ott volt a mozgáskorlátozott kártyája, csak mivel sietett egy sürgős orvosi beavatkozásra, azt fordítva tette ki a szélvédőre. Olvasónk nem mellesleg vesetranszplantált…. De hát, nincs kegyelem! Egyébként erre sajnos több országos példa is akad..... Kattintson a címre a folytatáshoz, olvassa el, hogy hogyan szórakoznak a parkolótársaságok mozgássérült embertársainkkal!

Citrom-díj:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.15. 21:24

Ma, mikor moziba mentünk, olyan fél három környékén párom két azonos tartalmú sms-t is kapott, a feladó nemes egyszerűséggel a következő volt: BELUGYMINISZTERIUM. Ezt írta ki a telefon, igaz neki nincs ilyen száma elmentve….. Most, pár perccel ezelőtt én is megkaptam az adagomat, ugyanezzel a feladóval, közpénzből. Gondolom, már nincsen szerte az országban olyan lakos, aki ne kapott volna ilyet…. Tartalma marha közérthető, baromi praktikus, mondhatni korszakalkotó és világmegváltó. „ Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium „

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.23. 12:45

Miután megírtuk, hogy a közelmúltban egy kiskorú abonyi lányt erőszakoltak meg, már ismert tettesek Cegléden, olvasóinktól több levelet is kaptunk. Közben az a hír kapott szárnyra Cegléden, hogy a szerencsétlenül járt gyermek életét vesztette, ezzel kapcsolatban természetesen a legilletékesebbet kérdeztem meg. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense ezt az értesülést cáfolta, tehát nem igaz, hogy a kislány életét vesztette.

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.19. 15:42

Az abonyi kocsmák egy jelentős többsége haldoklik, vegetál. Már erre sem telik az embereknek, függetlenül attól, hogy köpködős-e a hely, vagy kultúrált…. Ezzel kapcsolatban írt nekem az egyik kedves ismerősöm. Most tisztelettel megosztom Önökkel a mélyválság idején szerzett tapasztalatait….. Megint betörtek a Fűzfába, mit szólsz? Bezárt az ötvenes! Máshol meg diszkókat terveznek, hogy felhozzák a helyet, mint egy utolsó próba, ha nem megy bezár… Ma reggelre törtek be a Fűzfába!

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.02. 11:56

Kedves, nagykőrösi olvasónk örvendeztetett meg az itt látható nagyon kedves, most aktuális képpel. Igaz az örömbe üröm is vegyül, mert a cica már nincs meg, egyszerűen eltűnt..... Hazánkban valóban Mindenszentek és Halottak napja van, én magam is így hívom, a Halloween nem magyar szokás vagy ünnep. Ennek ellenére gyerekeink boldogan faragják a tököket, mint ahogyan én is ezt teszem. A lámpások fénye messzire világít, és a lelkekben, szívekben is meleget, szeretetet ébreszt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.31. 12:48

Sajnos a Főtér egyes ütemű pályázatából kitett padok nem állják az idő próbáját, repednek és kopnak. Annek ellenére, hogy oylan nagy igénybevételnek szerintem nincsenek is kitéve. A tél megint nem fog nakik túlzottan jót tenni, attól tartok. Kitartás padok! 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.04. 19:45

Szerző: Elek Attila, Független SZABAD EURÓPA, www.szabadeuropa.com - Kérem, hogy ezt a cikket csak olyan emberek olvassák el, akik rendelkeznek a négy matematikai alapművelet elvégzésének képességével és tudnak százalékot számolni. Ezen kívül szükség van a politikai szemüveg levételére, mert ha mondjuk valaki félistenként tekint Orbán Viktorra, akkor nem sokat ér a matematika, mert hiába írunk le valamit fekete-fehéren, ha a Viktor szava szent és sérthetetlen. 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.23. 17:01

Képünk csak illusztráció!- Igaz, hogy én még erről nem hallottam, de Olvasónk levelét most megdöbbenve teszem közzé és kérdezem a többieketg, hogy esetleg valaki tujd erről valamit?- Szia Vera! Tegnap este 6 óra körül sűrű felhőket húzott egy repülőgép, keresztbe-hosszába az abonyi égbolton. Már máskor is észrevettem, de nemrég olvastam is valami híradást erről a "jelenségről".

Citrom-díj:
 23 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok