Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kisebbségi Önkormányzat"
1

veroniq - 2012.02.15. 17:43

Az Abony Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat "Kisebbségi Önkormányzat Abony" feliratú 32 mm átmérőjű számozatlan, kék színű, címeres körbélyegzője 2012. február 10-én elveszett. A "Kisebbségi Önkormányzat Abony" feliratú 32 mm átmérőjű számozatlan, kék színű, címeres körbélyegző használata 2012. február 10. napjától érvénytelen.

Közbiztonság:
Abony   
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.19. 18:51

Az októberi közmeghallgatáson Raffael Jánosné Aranka, a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat tagja felszólalásában kifogásolta, hogy egy magas kerítést húztak a Csiky lapos egyik végén. Szó szerint azt mondta, hogy ez olyan, mint Auswitz és ez nem vicc….. 

 51 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.14. 14:05:28

Nagyon sok mindennel, de ezzel a három dologgal biztosan „ gyógyít „ és értéket teremt Abonyban is Szabó István az Evangéliumi szolnoki gyülekezet vezetője, aki megszállottként segít itt is, ahol az egyik szomszédos településen székhellyel rendelkező iskola kihelyezett tagozata működik. Itt több szempontból is hátrányos helyzetű, sérült diákok tanulnak és találhatnak kapaszkodót illetve kiutat István szavaiban és tetteiben, aki maga is megszenvedte egykoron gyermekkorát. Részt vettem egy órán, melyen ő oktatott és utána beszélgettem vele egy kicsit a célokról. A hitoktatást a helyi Kisebbségi Önkormányzat szervezi.

 

Megtudtam, hogy alapvetően a lelki segítségnyújtás a cél, de mindenben segítenek, amiben tudnak. „ Nekik valóban segítségre van szükségük, lelki téren ez egy nyitási lehetőség. Ezek a fiatalok iszonyatosan rossz szociális háttérrel rendelkeznek. Magatartási problémákkal és személyiségzavarokkal küzdenek, gyakran önhibájukon kívül. A mai világ, az oktatási rendszer mindet nem képes tolerálni, igaz gyakran a szülők sem. Ezért kell velük másképpen foglalkozni. Úgy érzem, hogy feltétel nélküli szeretetet kell adnunk. Már most is van eredménye a munkánknak, hiszen megnyílnak a tanulók, kezd egy bizalmi kapcsolat kialakulni köztem és köztük. El merik mondani a bajaikat, a terhüket, bűneiket, gyengeségeiket, keserűségüket.”- mondta az óra végén Szabó István.

Közélet:
Vallás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.26. 15:04:17

Raffai László, a helyi abonyi kisebbségi önkormányzat elnöke területi  kisebbségi önkormányzati elnök is lett. Szerkesztőségünk nevében szeretettel gratulálnunk és munkájához erőt, egészséget és kitartást kívánunk. Lapunk úgy tudja, hogy az abonyi politikus egyben az országos Kisebbségi Önkormányzat elnöke is lett. Íme egy cikk a kisebbségi választásokról:

 

A bolgár, a cigány, a német, a szerb, a szlovák és a ruszin kisebbségek alakítottak területi kisebbségi önkormányzatot Pest megyében.

 

A hat kisebbség képviselői a Megyeházán tették le az esküjüket és vették át a megbízó leveleiket dr. Kenéz Tibortól. A Pest Megyei Területi Választási Bizottság elnöke ismertette a választás eredményét és elmondta, hogy a megyében jogorvoslati kérelem nem érkezett ezzel kapcsolatban. A kisebbségek képviselőit dr. Szép Tibor főjegyző köszöntötte a megyei önkormányzat részéről. Hangsúlyozta, hogy a kisebbségi önkormányzatok munkájukkal erősítik azt a sokszínűsége

Politika:
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok