Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzifa"
1

veroniq - 2013.07.25. 11:07

Nemrég egy sokak által kedvelt adok-veszek oldalon böngésztem és megakadt a szemem egy eladási hirdetésen. Az eladó kalodás bükk tűzifát hirdetett 12.500 Ft/kaloda áron (egy kaloda 1x1x1 m-es), ingyenes házhoz szállítással. Mivel én is foglalkozom tüzelő értékesítéssel is már ekkor gyanús volt számomra a hirdetés. A fát nem akartam megvenni, de úgy gondoltam a végére járok, felhívom a hirdetőt, mert az általa kínált ár és az ingyenes kiszállítás rendkívüli módon kedvezőek voltak. 

Közbiztonság:
Tűzifa   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.29. 10:08

A Penny Market parkolója a piacnapra ismét benépesült. Kedves Olvasónk személyesen kereste fel szerkesztőségünket azzal, hogy megint, vélhetően illegális faárusok lepték el a területet. Voltak vagy hatan és csakis és kizárólag idős embereket szólítottak le azzal, hogy kell-e nekik fa. Nyilván nem volt minderre engedélyük.

Közbiztonság:
Abony   
Tűzifa   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.02. 09:27

Megkárosították Olvasónkat, amikor űzifát vásárolt. 20 q helyett 12,2 q-t hoztak neki. Mindez csak utóbb derült ki, miután " lemérték ". Vigyázzanak nagyon, hogy honnan, hogyan és kitől vásárolnak tűzifát! 

Citrom-díj:
Abony   
Tűzifa   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.26. 14:23:39

A kistérségi társulásban tűzifát osztanak a rászorulóknak. Lapunknak egyelőre nincs információja arról, hogy abonyi családok is kaptak volna tüzelőt. Sok olyan település van, ahol a helyi önkormányzat tűzifával segíti a bajba jutott embereket. Sajnos Abonyban nincs ilyen akció.

 

Tűzifával segíti a rászorulókat a térség szociális feladatait koordináló Kistérségi Társulás. A városban különböző okokból kivágott beteg, sérült fákat osztják szét. Egy családnak most öt mázsányi jutott. Ha valaki pedig az elszállítást sem tudja megoldani, a Várvag Kft munkatársai abban is segítenek.

„Ez jó vizes de majd kiszárad”

Legfőképpen és remélhetőleg majd a kályhákban, jó meleget adva a családoknak. A fasori munkák során vagy egyéb okokból kivágott fákat itt a Kőrösi úti telephelyen tárolják. Akinek pedig szüksége volt ilyen jellegű segítségre, a Családsegítő Szolgálatnál jelezhette.

Külvilág:
Tűzifa   
 3 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok