Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Horoszkóp"
1

veroniq - 2014.12.31. 09:43

2015 a kecske éve lesz a kínai horoszkóp szerint:


2015 - ben a kecske évében egy nyugodalmasabb év vár minden emberre.Különösen igaz ez a kecseke szülötteire. A kecske éve 2015-ben az előző évek /elsősorban a pénzügyi és gazdasági/ megpróbáltatásai után végre nyugalmat hozhat.Természetesen nem lesz egyszerű, sima az oda vezető út. Ebben az évben nyugvópontrajutnak a vitás kérdések és eredményes lezárásra kerülhetnek számos korábbielleállás a világban.
A kecske éve szines és tele lesz újitő ötletekkel, új stilussal a művészeti és kulturális életben.A kecske éve, a lehető legszebb reményű évek egyike, s emellett várható néhány kimagasló spertolói eredmény is.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.04. 16:59

Kos
Olyan vállalkozásba kezdett, amely komoly anyagi hasznot hozhat. Az átmeneti nehézségek ne szegjék kedvét. Egy családi esemény közeledte nem a legszerencsésebb önnek, de szükség lesz a segítségére. Legjobb megoldás, ha csendben marad.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.30. 10:02

Kos
Családját nem akarja, olyan feladatok elé állítani, amivel nem tudnak megbirkózni, ezért sajnos most inkább mindent magára vállal. Ezzel nem segít rajtuk. Szóljon ez a hét a családról, jussanak közös nevezőre, a későbbiekben ebből mindenki profitál.
Bika
Ezen a héten kevesebb pénzből kell gazdálkodnia, mint amihez hozzá van szokva. Ön ettől sem jön zavarba. Családtagjai közül valaki, vagy éppen ön megbetegedhet. Szakítson időt a pihenésre, vagy éppen az ápolásra.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.18. 09:32

Kos: 03.21- 04.20

A héten, amit nagyon szeretne, megvásárolni megteheti, mert összejön a pénze. Kevesebbet dolgozzon, egészsége kevesebbet bír a szokottnál. Munkatársaira tekintsen úgy, mintha munkaköri leírás lenne, ezzel sikerül elkerülnie a konfliktust.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.25. 14:26

2013-03-22 03-28 - Kos: 03.21-04.20 - Ezen a héten túlfeszült lelkiállapotban van, próbáljon meg lazítani. Szüksége lesz arra, hogy a feszültséget kiadós fizikai tevékenységgel vezesse le. Pénzügyi helyzete sem úgy alakul, ahogyan ön ezt már megszokta. Magánéletében is lesz összeütközés. Érdemes lenne használnia a megérzéseit.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.22. 13:45:13

 

 Mit mondott Pintér Lakatosnak?

 

A fénykép az Újszilvási Ágyas Pálinka Fesztiválon készült, a kép bal oldalán Lakatos Tibor nyugdíjas rendőr alezredes, jobbra Pintér Gábor rendőr alezredes, őrsparancsnok. Miről is beszélgettek?

 

L.T.: - Tartsatok ki fiúk, hamarosan én is visszatérek!

P.G.: - Éppen ideje lesz! Remélem a Godó Tibi is visszajön!

L.T. - Mi az hogy, nagyon is! Vele szeretnék járőr párt alkotni….

P.G. - Kívánságod teljesülni fog! Végre igazán ütőképes csapatom lesz!

 

Persze ez egyáltalán nem igaz, de igaz is lehetett volna. Vidám hét végét mindenkinek!

Nyehehe:
 15 Hozzászólás    

Dórika - 2011.03.21. 12:33:44

A túlzottan rövidre sikeredett hétvége miatt íme egy kis könnyed hétfői agyzsibbasztás, hogy gyorssabban teljen a hét!

Az alábbi cikkben kicsit kifigurázott horoszkópot olvashatnak a kedves Olvasók, remélem mindenki megtalálja a kedvére valót!

Nyehehe:
HUMOR   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.03. 09:22:37

 

 Kedves unokatesóm, Peti ismét egy remek humoros írással lepett meg engem. Én jókat derültem a történeten és most megosztom ÖNökkel is. Vigyázzanak, ez kész! A nyugalom megzavarására alkalmas.......

 

Tisztelt Asszonyom!                                  

Üzletünk fontolgatja, hogy kitiltsa az ön családját a területéről, férjének rendszeresen tanúsított zavaró viselkedése miatt. Az alább egy listát
mellékeltünk azokról a ténykedésekről, mellyel az ön férje a többi vásárlót zavarta illetve megbotránkozásra késztette, miközben ön vásárolt nálunk.
Minden alábbi ténykedését a biztonsági kamerák felvételei alapján ellenőriztük.
 
1.) Elvett 24 db óvszert a polcról és más vásárlók kosarába rejtette, amikor azok nem figyeltek.
 
2.) A háztartási osztályon minden ébresztőórát beállított úgy, hogy azok 5 perces eltérésekkel kezdjenek csörögni.
 
3.) Paradicsomléből egy csíkot húzott a padlón a WC-ig.
 
4.) Odalépett egy eladóhoz és hivatalos hangon a következőt mondta: "3-as kód a háztartási osztályon", majd figyelte mi történik.
 
5.) Az ügyfélszolgálati pultnál egy csomag M&M's -et próbált meg az ingyenes házhozszállítási szolgáltatásunk keretében hazaszállíttatni.
Nyehehe:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.28. 16:32:03

Mint lapunk arról már többször beszámolt, egyáltalán nem felhőtlen Abony város polgármesterének és jegyzőjének a viszonya. A választási kampány során a televízió adásában Romhányiné Dr. Balogh Edit egyenesen kijelentette, hogy lehet, hogy nem is polgármestert, hanem jegyzőt kellene váltani. Nos, mind Balogh Edit, mind a jegyző, Dr. Németh Mónika azóta is a helyén maradt. Az a hír járja, hogy a város első két asszonya szóban már nem kommunikál egymással, csak leveleznek. Ez azért nem teljesen így van, mint azt fényképünk is mutatja. A két hölgy pusmogott egymással a január végi testületi ülésen. Viszont az eredmény nem lehetett túlzottan pozitív, hiszen a disputa után ilyen arcot vágtak:

Nyehehe:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.08. 14:30:18

Tudtad, hogy a nyúl évében jársz?

 

Ha még valaki nem hallott volna róla, akkor most elárulhatom, hogy a 2011. a Nyúl éve a kínai horoszkóp szerint. A kínai asztrológusok a holdévek szerint végzik számításaikat. A kínai hold-kalendárium többezer éves. Egy teljes ciklus 60 évig tart, s ezen belül vannak az egyszerűbb ciklusok öt elemmel -fémmel, tűzzel, földdel, vízzel és fával- kombinálva. Egy-egy sima kínai ciklus 12 évig tart, egy-egy évet a 12 állatövi jegyről elnevezve.

A legenda szerint a 12 állatövi jegy úgy keletkezett, hogy Buddha magához hívta a Földön élő állatokat. Hívására tizenketten jelentek meg, és az évek az állatok érkezési sorrendjében kapták meg nevüket. Elsőként érkezett a Patkány, majd a Bivaly, utána jött a Tigris, a Nyúl, a Sárkány, a Kígyó, a , a Kecske, majd a Majom, a Kutya, és végül a Disznó.
 

Én ezek szerint majom vagyok. Szeretnéd tudni, hogy Te minek az évében születtél?

Közélet:
 3 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok