Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "TIGÁZ"
123Következő >>

veroniq - 2017.04.02. 15:33

 

Megdöbbentő történet, korrekt, részletes válasszal a FŐGÁZ-tól.... Ha tetszik, ha nem, be kell őket engedni az udvaromba. Viszont mindenki nagyon figyeljen, nehogy áldozat legyen és ok nélkül, jogosulatlanul szereljék le mérőóráját! Sokan kaptak mostanában levelet, így én is... Jön a TIGÁZ, ha akarjuk, ha nem.... Íme, levelezésem, melyet a tárgyban folytattam:

 

Levelem a FŐGÁZ-nak:

Tisztelt Címzett!  Sajnos legnagyobb megdöbbenésemre, kaptam egy levelet a TIGÁZ-tól, de már nem ők a szolgáltatóm... , hanem Önök. Azt írják, hogy engedjem be őket április 4- én ingatlanom területére, mert a mérőm felülvizsgálatát szeretnék végrehajtani. 

Közélet:
TIGÁZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.03. 12:48

 

Zökkenőmentesen zárta le a Főgáz a Tigáz lakossági fogyasztóinak átvételét, ezzel október elsejével a társaság a teljes hazai lakosság földgázszolgáltatójává vált, 3,4 millió ügyfél ellátásáról gondoskodik - közölte az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a Főgáz a Tigáztól mintegy 1,2 millió – az egyetemes szolgáltatásban vételező – földgázfogyasztót vett át. Az érintett fogyasztóknak nem volt teendőjük, műszaki beavatkozásra nem volt szükség – hangsúlyozta az ENKSZ.

 

A nemzeti közműszolgáltató közölte: az átadás-átvételi folyamat a szolgáltatás minőségét, zavartalanságát és folyamatosságát nem befolyásolta, a szolgáltatók továbbra is szorosan együttműködnek.

Közélet:
TIGÁZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.21. 20:53

 

A TIGÁZ Zrt. ezúton tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyásával 2016. október 1-jei dátummal megszünteti földgáz egyetemes szolgáltatói tevékenységét. A Hivatal a FŐGÁZ Zrt.–t (www.fogaz.hu) jelölte ki a TIGÁZ Zrt. érintett fogyasztóinak átvételére, és földgázzal történő további ellátására.

A szolgáltatóváltás a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvényben foglaltak szerint történik.

A szolgáltatóváltással kapcsolatban Önnek nincs teendője.

Közélet:
TIGÁZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.26. 17:04

 

A MiAbonyunk cikke IDE kattintva - Ebben megírtam, hogy: Nulla forinttal tartozom a TIGÁZ-nak de 100 ezer forintot követelnek tőlem. A MiAbonyunk SAFE Kft-n 100 ezer forintot követelt a TIGÁZ behajtási átalány jogcímen, mert pár számlámat késve fizettem be. Mai MTI hír:

Százmillió forintra bírságolta a Tigázt a MEKH

Gazdaság:
TIGÁZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.04. 19:52

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2016. október 1-jei határidővel a vállalat kérésére visszavonta a Tigáz Zrt. egyetemes gázszolgáltatási engedélyét. A Tigáz ügyfeleit a Főgáz veszi át.

A MEKH visszavonta a Tigáz Zrt. egyetemes gázszolgáltatási engedélyét és a vállalt ügyfeleit a Főgáz veszi át. Az engedély visszavonásának határideje 2016. október 1.

Az átadás-átvételi folyamat időszakában a Tigáz biztosítja a gázszolgáltatást és a folyamatos gázellátást ügyfelei részére.

Gazdaság:
TIGÁZ   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.02. 17:02

 

 A Tigáz Zrt. február 25-től bevezette saját elektronikus számlabemutatási és számlafizetési rendszerét, amelynek köszönhetően az ügyfelek sokkal rugalmasabban és kényelmesebben intézhetik ügyeiket a Tigáz weboldalán. A szolgáltatás ingyenesen elérhető.
Az új elektronikus számlabemutatási és számlafizetési szolgáltatásnak köszönhetően a számlákkal kapcsolatos ügyintézés immár kényelmesen, a fogyasztók által választott időpontban, bármikor, bárhonnan rugalmasan és egyszerűen elintézhető. A szolgáltatást választó ügyfelek számlájukat bármikor megtekinthetik, átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy bankkártyával egyszerűen rendezhetik.

Közélet:
TIGÁZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.20. 08:23

 

 

Feljelentést tett a TIGÁZ az ismeretlen tettesek ellen

A TIGÁZ bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen. A magukat a Társaság szakembereinek álcázó vagy feltüntető személyek ezúttal több településen is a gázkészülékek flexibilis csatlakozó csöveinek kicserélésére próbáltak meg előleget beszedni a gyanútlan fogyasztóktól.

Közbiztonság:
TIGÁZ   
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.16. 12:31

 

 A Tigáz Zrt. az év végi ünnepek ideje alatt, 2014. december 20-tól 2015. január 4-ig átmenetileg felfüggeszti a gázszolgáltatás lejárt számlatartozás miatti kikapcsolását lakossági ügyfeleinél.

 

A Tigáz Zrt. felelős vállalatként a karácsonyi időszakban a nagyarányú kintlévőségek ellenére sem kapcsolja ki a gázszolgáltatást a több mint 60 napos tartozással rendelkező lakossági fogyasztóknál. A Társaság ezzel szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minden családban gondtalanul teljenek az ünnepek.

 

„Szeretnénk, ha a karácsony mindenkinek az ünneplésről, az otthon melegéről szólna”– nyilatkozta Holyevácz Csaba, ügyfélkapcsolati igazgató.

Közélet:
TIGÁZ   
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.15. 19:30

 

 A mai napon a Tigáz szóvivőétől kaptam egy levelet, hogy újabb visszaélések vannak a Tigáz nevével. Az eset ugyan nem a mi térségünkben történt, de valószínűsíthető, hogy a csalók nagyobb területen kezdték meg a visszaélést. Kérem, mindenki nagyon figyeljen oda, hogy kiket enged be a házába, mert az ördög nem alszik! A következő közlemény olvasható a Tigáz honlapján, amiben minden részletesen le van írva:

Közbiztonság:
TIGÁZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.10. 19:29

Szén-monoxid jelzős csalók – visszaélés a Tigáz nevével
Ismét csalók jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik a vállalat megbízottjainak kiadva magukat szén-monoxid riasztó készülékek értékesítésével próbálják megkárosítani az ügyfeleket.

Újabb, magukat TIGÁZ-DSO Kft. megbízottjainak kiadó csalók jelentek meg a Társaság ellátási területén, akik pénzt próbálnak kicsalni a fogyasztóktól szén-monoxid érzékelők eladásával. A Társaság tudomására jutott információk szerint az ál-munkatársak legutóbb Miskolcon tűntek fel november elején.

A csalók magukat a TIGÁZ-DSO Kft./TIGÁZ Zrt. megbízottjainak kiadva azzal keresik fel a gyanútlan ügyfeleket, hogy a korábban üzletkötő által ajánlott, 20 000 Ft. értékű szén-monoxid érzékelőt beszerelik.

Közbiztonság:
TIGÁZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok