Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Autópálya"
1

tyb - 2015.08.10. 21:54

 

Lajosmizsei pihenőhely M5. Munkások jöttek és azt hittem, hogy összetakarítják a sok tahó kamionos és török meg ki tudja, hogy milyen származású menekült szemeteit, csikkjeit.

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.02. 16:12

 

A 4-es számú főút Abony és Fegyvernek közötti szakaszán több mint hétszáz baleset történt két és fél év alatt: ezt az érvet is említette a kormány, amikor az új M4-es építéséhez igényelt támogatást Brüsszeltől. Ezzel együtt az Európai Bizottság (EB) indokolatlan fejlesztésnek állította be az M4-es megépítését Abony és Fegyvernek között, írja a Magyar Hírlap.

 

Részletesen megindokolta a kormány az EB-nek, hogy miért tartja szükségesnek az M4-es autópálya megépítését Abony és Fegyvernek között. A bizottság ugyanakkor technikai és költségvetési észrevételeket tett, és négy pontban támasztott kifogást arra vonatkozóan, hogy miért nem tartja támogathatónak a projektet.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.15. 10:12

 

 

Felbontotta az M4-es autópálya kivitelezői szerződését a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – közölte Lázár János szokásos sajtótájékoztatóján a Hír TV kérdésére. 

 

A kancelláriaminiszter azt mondta: a kormány május 31-éig tárgyalja meg, hogy melyik nyomvonalon fog Szolnok városa bekapcsolódni az autópálya-rendszerbe. Hozzátette, hogy Orbán Viktor június elején Szolnokon tárgyal a város polgármesterével és a térség parlamenti képviselőivel arról, miként folytatják a Szolnok és Fegyvernek közötti út építését.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.05. 17:00

 

(MTI) - Ebben a hónapban dönt a kormány arról, hogy miképp folytatódik az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építése - tolmácsolta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szavait Boldog István fideszes országgyűlési képviselő az építkezés helyszínén, Törökszentmiklós határában tartott keddi sajtótájékoztatón.

    A kormány célja, hogy az M4-es autópálya építése minél hamarabb folytatódjon Budapest és az országhatárok irányába is - mondta a politikus.
Boldog István közölte: a fejlesztésre vonatkozó tervek már elkészültek, jelenleg az anyagi háttér megteremtésén munkálkodnak az illetékesek.<

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.19. 21:14

Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán 2013. április 20. és június 27. között jelentős burkolat felújítási munkák kivitelezésére kerül sor, ezért a 17-es és 32-es kilométerszelvények között forgalomterelésekre és torlódásokra kell számítani az arra közlekedőknek. A nagyfelújítási munkák kivitelezése több ütemben történik. Forgalomterelésre az M5 - M0 autópálya déli és keleti csomópontjait is érintő szakaszokon várhatóan április 20. és június 2. között kell számítani...

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.25. 11:31

Cikkajánló: www.szoljon.hu - A megye és Szolnok legnagyobb lehetőségei és legsúlyosabb gondjai is a 4-es számú főúthoz kötődnek, amely az ország nemzetközi nehézgépjármű-tranzitforgalommal leginkább terhelt és egyik legbalesetveszélyesebb főútvonala. Az utóbbi hónapokban felgyorsult a térségünket érintő gyorsforgalmi utak fejlesztése. Oly annyira, hogy a tervek szerint immáron két autópálya is megközelíti hamarosan Szolnokot! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.23. 14:04

 Hétvégi forgalomkorlátozás: kettős záróvonalat festenek az M70-en

Burkolati jelek festését kezdik meg a hétvégén az M70 autóút 2x1 sávos szakaszain, amelyet a munkavégzés idejére teljesen lezárnak. Az intézkedés a forgalombiztonság növelését szolgálja. Az M70 autóút forgalombiztonságát vizsgáló munkacsoport javaslata alapján – több más biztonságnövelő beavatkozás mellett – kettős záróvonalat festenek a 2x1 sávos szakaszok teljes hosszán. A helyi adottságok miatt, illetve a munka gyors és hatékony elvégzése érdekében ehhez az érintett útszakaszok teljes lezárása szükséges.

Közbiztonság:
Abony   
 7 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok