Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Véradás"
<< Előző123456Következő >>

veroniq - 2013.07.30. 09:31

Tegnap segítséget kért az abonyi lakosságtól Pető Istvánné, a Városunk Fejlődésért Egyesület egyik vezetője, mert egy sürgős aorta műtéthez kellett a vér. A beteg kórházban van, és ha nem kapott volna vért, elmaradt volna a műtéti beavatkozás. Szerencsére nagyon sokan jelentkeztek a felhívásra, volt akire már nem is volt szükség, így beteg gondjai megoldódni látszanak. Ha a kórház elfaxolja az igazolást, hogy elegendő vért vettek már le, a másik kórháznak, az orvosok elvégzik a betegen a műtétet.

Egészségünk:
Véradás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.26. 07:28

A véradások fontosságáról, a véradók toborzásáról már sokszor olvashattunk. Arról eltérő a vélemény, hogy van-e elég vérkészlet a kórházak részére. Az viszont jelzés értékű, hogy az utóbbi években egyre többen keresnek meg bennünket, hogy hozzátartozójuk, ismerősük gyógyításához véradókra lenne szükség. A felhívásra véradóink mindig jöttek és segítettek. Városi véradás volt július 23-án, ahol a régi véradók között kilenc fiatal jelentkezett első véradásra.

Egészségünk:
Véradás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.31. 11:07

Néhány napja abonyi beteg műtétjéhez kértük véradók jelentkezését. A jelentkezők száma engem is meglepett. Sokan voltak. A műtéthez szükséges véradás megtörtént. A véradóknak, az utaztatásukat biztosítóknak, a Ceglédi Kórház transzfuziológia, véradó szolgálat dolgozóinak köszönetünket fejezzük ki, a betegnek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk. Véradóinkat várjuk a következő városi véradó napon, 2013. július 23-án.

Egészségünk:
Véradás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.08. 14:08

„Adj vért, megmented három ember életét”- Véradási tájékoztató - A Magyar Vöröskereszt kihelyezett véradó napot tart - 2013. április 16.-án 9-14 óra között - ABONY KÖZTÁRSASÁG U. 6. sz. /Rendőrség és a 100 forintos bolt közötti utca/ - Beteg embertársaink nevében szeretettel várjuk a régi véradókat és az először véradásra jelentkezőket. A személyi igazolványt, a TAJ. kártyát és a véradó igazolványt kérjük hozzák magukkal. A jövőben szeretnénk Véradóinkat a véradások idejéről e-mail-ban értesíteni. Kérjük, hogy amennyiben van ilyen elérhetősége azt jelezze a véradás helyén a regisztrációnál, vagy az abonyivoroskereszt@gmail.com címen.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.11. 18:10

Kedves Véradók! A jövőben szeretnénk a Véradóinkat a véradások idejéről e-mail-ban értesíteni. Régi és először jelentkező Véradók jelentkezését abonyivoroskereszt@gmail.com címen várja az abonyi véradás-szervező.  Köszönjük együttműködésüket - Tölgyessy Attiláné Vöröskereszt Cegléd Városi Területi Titkár 

Közélet:
Véradás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.21. 16:32

Kedves Olvasónk, a véradással kapcsolatos cikkünkhöz hozzászólva írt egy kommentet, mellyel kapcsolatban Pető Istvánné abonyi véradásszervező a legilletékesebbet krédezte meg a fertőző májgyulladás és a véradás kapcsolatáról. Dr. Kalász László postafordultával válaszolt a kérdésekre, levelét most változtatás nélkül teszem közzé, megköszönve szíves válaszát. Tisztelt Pető Istvánné! A honlapon megjelent és idézett szöveg több tárgyi tévedést tartalmaz. Kép: Hepatitis C vírus

Egészségünk:
Véradás   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.16. 12:13

150

Citrom-díj:
Véradás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.16. 11:37

Megdöbbentő dolgokról számol be az országos sajtó. Miközben országosan vérhiány tapasztalható, a műtét előtt álló biztosítottak és hozzátartozóik kétségbeesve könyörögnek vérért, addig új divat hódít. Ausztriába járnak át a magyarok vérturistának. Igaz, nem fizethető ezért elvileg nekik pénz, viszont mégis kapnak „ útiköltség térítést 

Egészségünk:
Véradás   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.14. 21:57

Új módi hódít, embertársaink pénzért adnak vért Ausztriában..... Ezért külön hálás köszönet mindazoknak, akik honfitársainknak segítenek inkább! LŐVE- Íme a " hivatalos közlemény ".- „Adj vért, megmented három ember életét!” - Abonyban 2012. november 13.-án kihelyezett véradónap volt.  Köszönjük a Véradóknak, hogy jöttek, vért adtak és ezzel életet mentenek. Köszönjük továbbá azoknak az egészségügyi dolgozóknak a munkáját, akik fáradhatatlanul végezték munkájukat.  Városunk Fejlődéséért Egyesület - Elképesztő cikk a külföldi véradásokról: 

Közélet:
Véradás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.08. 10:24

Olvasáshoz kattints a címre!

Közélet:
Véradás   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok