Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Ivóvíz"
<< Előző123Következő >>

veroniq - 2012.02.27. 12:37

A cikkben szereplő dolgok csak átmenetiek lesznek, hiszen egy jó célt szolgál, ha kibírjuk mindezt. Ugyanis megkezdődött az ivóvíztisztító berendezés próbaüzeme, ami miatt lehetnek kisebb- nagyobb problémák a hálózatban. Ezzel kapcsolatban megjelent egy hivatalos nyilatkozat is, íme: - Megkezdődött az ivóvízhálózat tisztítása, valamint az ivóvízminőség-javító technológiai épület próbaüzeme

Közélet:
Abony   
Ivóvíz   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.13. 13:58

Befagyasztják, és a jövőben az önkormányzatok helyett az energiahivatal állapítja meg a vízszolgáltatás árát, amennyiben az Országgyűlés elfogadja a baranyai fideszes képviselő, Bánki Erik javaslatát. Hétfőn kezdődött el az Országgyűlésben a víziközmű-szolgáltatásokról szóló, egy baranyai fideszes képviselő,Bánki Erik által jegyzett törvényjavaslat vitája.

Közélet:
Ivóvíz   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.13. 09:26

Az itt látható dokumentumot a peojektmenedzser bocsátotta rendelkezésünkre. Jövő év június végére készülnek el a munkálatokkal, melynek keretében megvalósul az arzénmentesítés is.

Közélet:
Abony   
Ivóvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.29. 12:51

 

Íme egy elképesztő film az egyik video megosztó portálról egy boyler takarításról. Inkább nem kommentelném....

Citrom-díj:
Abony   
Mocsok   
Ivóvíz   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.17. 11:38

Abony városában egyszerre rengeteg helyen folyik az ivóvíz hálózat csöveinek cseréje. A Kossuth Ferenc utca lakói is abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy náluk is új csöveket tesznek le. Ennek kapcsán igaz, hogy hatalmas a felfordulás az utcában, mert az mindkét oldalról zsákutcává vált egy időre, de a lakosok mégis elégedettek. Miért is?

Közélet:
Abony   
Ivóvíz   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.06. 12:02

Egész héten mosatni fogják az ABOKOM Kft. munkatársai a rendszert, azaz az ivóvíz hálózatot, annak érdekében, hogy a körülményekhez képest a lehető legjobb legyen a vízminőség. Erről Gáspár Csaba, a cég ügyvezetője számolt be lapunknak, azt követően, hogy újabb panaszos lakos fordult hozzám azzal, hogy a Corvin úton kritikán aluli a vízminőség. A problémák kialakulásának két oka is van a szokásos elöregedett csőhálózat mellett.

Közélet:
Abony   
ABOKOM   
Ivóvíz   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.04. 16:35

Ma délután az alábbi levelet kaptam kedves Olvasónktól, melyet teljes terjedelmében megosztok Önökkel:

( Képünk csak illusztráció! )

Kedves Veronika,

ABodócs közben lakom és olvastam a múltkori cikkét az ivóvíz hálózat rekonstrukciójáról. Elnézést, hogy zavarom, csak nálunk már több hete szinte ihatatlan a víz, először azt hittük, hogy tisztítják, de még mindig ugyanolyan. Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e pontosan, hol lehetne ennek utána érdeklődnöm, hogy mégis mikor lesz iható minőségű vizünk.

Válaszát előre is köszönöm.

Közélet:
Abony   
ABOKOM   
Ivóvíz   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.31. 12:43

Nagyításhoz kattints a képre!

Közélet:
Abony   
ABOKOM   
Ivóvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.24. 15:09

A hatalmas meleg nem csak szervezetünket viseli meg, hanem ilyenkor Abonyban sajnos menetrendszerűen gondok afdódnak az ivóvíz minőségével is. Tavaly például még a nagy hőség beállta előtt férgeket találtak a Szivárvány óvoda vizében, de több helyen is voltak már a vízvételi pontokon nem kívánatos alkotóelemek a vízben. Idén szerencsére ilyen eset nem történt, mint ahogyan erről lapunknak Gáspár Csaba, az ABOKOM Kft. ügyvezető igazgatója beszámolt. Az azonban előfordul, hogy a régi, elavult ivóvízhálózat csöveiben található, úgynevezett mikrofilm réteg felszakad. Ez csak esztétikai hiba szerencsére, és az egészségre nem ártalmas. Sajnos erről a kedvezőtlen folyamatról én magam is meggyőződhettem ma, amikor a kerti csapunkból kocsonyás, nyúlós, narancssárga gusztustalan anyag távozott a vízzel együtt.

Közélet:
ABOKOM   
Abony   
Ivóvíz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.22. 17:18:58

Nagyításhoz kattints a képre! Forrás: www.abony.hu, ahol nem lehet kommentelni. Most megosztom Önökkel a " reklámot ". Itt lehet véleményt formálni minderről. LŐVE

Közélet:
Ivóvíz   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok