Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Négyes út"
1

veroniq - 2020.07.07. 10:39

 

Heteken belül több új szakasszal bővül az M4-es autópálya. A magyar–román határhoz vezető szakasz mellett új ipari parkokat hoznak létre az érintett önkormányzatok. A Cegléd–Abony szakasszal a sztráda gyakorlatilag eléri Szolnok külterületét, így a megyeszékhely bekapcsolódik az országos gyorsforgalmi hálózatba. A hónap végére műszakilag elkészül az M4-es autópálya 29,5 kilométeres Berettyóújfalu–Nagykereki országhatár szakasza, augusztus 17-re pedig minden engedély meglesz, tehát akkortól a forgalom is elindulhat a sztrádaszakaszon – értesült a Haon.hu. A nagy kérdés, hogy a határ romániai oldalán épülő rövid szakasz mikorra készül el, ugyanis azon keresztül lehet majd ráhajtani a Debrecenből Nagyváradra vezető útra. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.07.01. 12:52

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszerbiztonsági szempontból mindent rendben talált 32 csemegeuborka termék tesztjén, ugyanakkor 21 terméknél hatósági eljárást indított szabálytalanságok miatt. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.03. 16:52

 

Bár rendőreink, és a szakemberek szerint NEM halálút a négyes, azért ne legyenek illúzióink. Itt sajnos mindig történik valami, valami, ami borzalmas. Baleset, baleset hátán. Sok emberéletet követelt az Abony környéki szakasz, az út mellett mindenütt emlékhelyek sírok.... Erről készült most egy video, mutatjuk! Ezt írták: A halálútként is emlegetett 4-es főút egyben az ország leghosszabb főútja is. Szinte naponta történik itt valamilyen baleset, ráadásul a legtöbb életet követelő karambol is ehhez az úthoz köthető. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.06.03. 14:30

 

(MTI) - Megállapodás született arról, hogy legkésőbb 2019-ig Budapestet és Szolnokot négysávos autóút köti majd össze, mégpedig a "klasszikus nyomvonalon", a ferihegyi repülőtértől induló 4-es főút nyomvonalán - közölte Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Szolnokon, miután a Modern városok program részeként együttműködési megállapodást írt alá Szalay Ferenccel (Fidesz-KDNP), a Tisza-parti város polgármesterével.

 

További érdekességek a címre kattintva!

Közélet:
Abony   
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.07. 18:53

 

Szombaton kora este, a 4-es főút és egy alsórendű út találkozásánál rohant egy traktornak egy személygépkocsi. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a személyautó utasa, egy 43 éves nő szörnyethalt. A gépkocsi vezetője súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 40-es útra terelték.

Közélet:
Baleset   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.22. 21:15

 

 10.21-e, szerda délután hat órára átfejtették a rakományt, és kerekeire állították azt a kamiont, amelyik kedden szenvedett balesetet a négyes főút szolnoki elkerülő szakaszán, írta meg nekünk  S.Tóth Anikó tű. hadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A hatalmas monstrum megfordítása, kerekekre billentése és elszállítása csak azután történhetett meg, hogy szállítmányát, több mint tízezer liternyi folyadékot egy másik tartályba átfejtették. A mentesítő jármű és az átfejtéshez szükséges eszközök a cég telephelyéről, Romániából érkeztek. 

Közélet:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

SkyT - 2011.08.07. 17:28

A 4-es fő út 88-as km-szelvényénél 3 magyar rendszámú személygépjármű ütközött össze. Az előzmény: egy személyautó több szabálytalan előzés következtében megzavart 2 szabályosan közlekedő járművet melynek következtében két személyautó összeütközött. A balesetben egy személy életét vesztette. Jelenleg tart a műszaki mentés, az utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat a városba terelik, (ennek következménye az is ,  hogy az Abonyi Lajos út bedugult ) . 

Kép: www.tuzszolnok.hu

Képek itt:  http://tuzszolnok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=611:20011-08-07-halalos-baleset-a-4-es-elkerueln-abonynal&catid=36:balesetek&Itemid=59

Közbiztonság:
Baleset   
Abony   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.20. 16:17:50

 

Gyorsforgalmi lesz a négyesből

Uniós pénzügyi források igénybevételével megkezdődtek a főút gyorsforgalmi úttá való kiépítésének előkészületei Abony és Fegyvernek között, részben új nyomvonalon — tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Megkezdődtek a 4. számú országos főút gyorsforgalmi úttá történő fejlesztésének előkészületei Abony és Fegyvernek között. Az érintett mintegy 36 kilométeres szakasz tervezése a beruházási program szerint az M8 autópályával alkotott csomópont után kezdődik, s teljesen új nyomvonalon halad egészen Törökszentmiklósig, ahol a várost északról megkerülő, korábban fél autópályaként kialakított útba csatlakozik, majd ismét új nyomvonalon vezet a szakasz határáig. Az út a tervek szerint keresztezi a Zagyvát és a Tiszát, ahol hidak fogják biztosítani az átvezetést.

Közélet:
 5 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok