Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.


Figyelem! Álláslehetőség!


Csapatunk bővítése céljából kútfúrási kisegítő munkatársat keresünk!
B illetve nehézgépkezelői jogosítvány előny!
 Fiatalok, pályakezdők jelentkezését is várjuk.
+36 20/54-89650 

 0 Hozzászólás

Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

fabula - Ikerház fél eladó.

misike95 - Fűkaszálást vállalok megegyezés szerint!

misike95 - Kiadó lakást keresek sürgősen 2 fő részére!

barnarizs - Ingyen elvihető raklapokat keresek

as1961 - Lakatos álláslehetőség

diagonal088 - Ivóvíz, szennyvíz, földgáz bekötések Tervezése, Engedélyeztetése, Közműegyeztetése! Tel: 06-30-3926-987

misike95 - Fűkaszálást vállalok!

Szarvasné - Rozella

TATU - Fűkasza láncfűrész

TATU - STRLING ELITE

Még több apró -->
Híreink
 

Karintiai kirándulási ötletek

Idén nagyon lassan érkezett el a tavasz, és szinte mindjárt nyárba fog átváltani, ezért itt az ideje, hogy kimeneküljünk a szabadba, a friss levegőre, és minél nagyobb sétákat, kirándulásokat tegyünk. Sokaknak a nyár jelenti a fő szabadságot munkahelyükön, és ezekben a hetekben van, ahol már le is kell adni a nyári igényeket.

 

Klíma vásárlás előtt is számos szempontot át kell gondolni, melyek ezek?

Az ember elsőre azt gondolná, hogy a légkondicionáló egy viszonylag kisebb, egyszerűbb szerkezet, megvesszük, és máris rendben vagyunk mindennel, haladnak a dolgok. Sajnos nem így van. Ugyanúgy át kell gondolni számos szempontot, mint ahogy egy bútorvásárlásnál, sőt.

 

Mondhatni még többet. Ugyanis, amíg egy kanapé vagy szekrény vásárlása után más dolgunk nincs igazán az adott bútorral, addig a klíma folyamatos odafigyelést igényel.

 

Milyen munkakörökben szükséges a hőálló ruházat?

 

Hőálló, égésgátló ruházatra számos iparágban, például a gyártásban és a gépiparban is szükség van, a hegesztőknek, villanyszerelőknek és mindenkinek, akik nyílt láng közelében dolgoznak.

 

Az olyan környezetben dolgozóknak, ahol nyílt láng, magas hőmérséklet vagy vegyi anyagok vannak használatban, a munkáltatónak lángmentesített overált kell biztosítania. Bárhol, ahol fennáll a sérülés, égési sérülés vagy leforrázás veszélye, egészsége és biztonsága érdekében megfelelő óvintézkedésekre és hegesztési, hő- és lángvédő ruházatra, egyéni védőfelszerelésre van szükség.

 

Teljes lakásfelújítás saját kezűleg

 

Amikor úgy érzed, hogy mindenképpen tenned kell valamit annak érdekében, hogy az otthonodban jól érezd magad, azonban nem szeretnéd szétverni a lakást, valamint a szakemberek sokaságát is kerülnéd, akkor itt az ideje a saját kezű otthonfelújításnak. Ehhez ma már nem szükséges különös képesség, mivel remek alapanyagok és kiváló oktatóvideók segítik a házi barkácsmesterek munkáját.

 

Mi kell a jó lánybúcsúhoz? Kreativitás és néhány vicces nyomtatott póló!


A lánybúcsú egy jeles alkalom, ilyenkor ugyanis a család és a barátok “felkészítik” egy utolsó ereszd el a hajamat bulival a menyasszonyt. Én már voltam lánybúcsú szervezője, körülbelül egy éve történt az eset, hogy a barátnőm fejét bekötötték. Mondanom sem kell, hogy az eljegyzés híre előhívta a szunnyadó BF ösztönöket, és elkezdtem kutakodni az interneten.

 

 

Családi és gyereknap

A sokoldalú kisasztal

 

Ne becsülje alá a kisasztalokat, miközben a nappali középpontjában állnak. Nélkülük nem lenne teljes a nappali, hiszen hova tenné az esti filmnézés közben a rágcsálnivalót vagy baráti összejövetel alkalmával a poharakat?

Fúvószenekari találkozó

 

Elegáns és utcai táskák a hétköznapokra


A tökéletes táskát megtalálni olyan, mint megkeresni egy tűt a szénakazalban. Sok dolgot át kell gondolni ahhoz, hogy az adott darabot tényleg minden nap magunkkal tudjunk vinni, mert elfér benne minden és jól passzol szinte a ruhatárunk összes darabjához. Ugye, hogy nehéz ilyet találni? De vajon mi ennek az oka? Mi az alapja a tökéletes outfitnek? Hogyan vadászhatjuk le azt a táskát, ami minden igényünket kielégíti?

 

Fogfehérítés kémiai anyag nélkül

 

Egyre többen vannak azok, akik a kémiai anyagok helyett inkább a természetes megoldásokat keresik a mindennapi higiéniájuk megteremtéséhez is. Számukra elrettentő lehet a peroxid tartalmú klasszikus fogfehérítés. Szerencsére van már olyan módszer, amivel kíméletesen és kemikáliamentesen lehet a fogak felszínét fehérebbé varázsolni. A sópolírozás kiegészítésként vagy önálló kezelésként is megállja a helyét. Tisztít, frissít, ráadásul mindössze 10 percig tart.

 

 

Foci tábor

 

Öregfiúk Magyar Válogatott Abonyban

A weathering technikák eszközei, a bemosók és a filter

A környezeti hatások megjelenítésével válik igazán élethűvé a gondosan elkészített makett. Az alábbiakban a bemosók alkalmazásáról írunk, melyekkel az egyedi effektek létrehozhatók, az eredmény pedig magáért beszél.

 

A havi autópálya-matrica használatáról

Jártunkban-keltünkben Európa vagy a világ más részein szembesülhet vele bárki, hogy autópálya-használat esetén különféle módokon kell az úthasználatért fizetni. Magyarországon ez a matricás rendszer segítségével történhet, és érdekességképpen érdemes megjegyezni, hogy az infrastruktúra kiépítésekor még valóban fel kellett ragasztgatni a megvásárolt matricákat az autó szélvédőjére.

 

Fúvószenekari találkozó

 

Családi és gyereknap

 

A munkavédelmi eszközök révén biztonságosan végezhetjük feladatainkat

 

Mire lenne szükség egy adott munkavégzés során? Figyelmeztetésre? Csúszásgátlásra? Vagy más szempontból kellene megbízható körülményeket kialakítani? Szinte minden kockázatos helyzetre akad olyan megoldás, amellyel elkerülhetővé válnak a balesetek.

 

 


 

Magánszemélyi rendelkezések online? Igen!

 

Eljöttek azok az idők, amikor egyre kevésbé szokatlan számunkra az, hogy elektronikus formában intézünk el különféle dolgokat. Azonban jogi ügyeinkre nézve ez az opció még sokak számára meglepő ma is. Pedig nyitott a lehetőség, hogy gyorsan, rugalmasan és bárhonnan rendezzük ezeket.

 

A gluténmentes diéta fontossága a gluténérzékenyek esetében

A gluténérzékenység egy veszélyes autoimmun betegség, a tünetek súlyosságától függetlenül komoly problémákat okozhat, ha nem kezelik. Az öndiagnózis kockázatos lehet, így ha valaki felfedezi magán az esetleges tüneteket, mindenképpen forduljon szakorvoshoz!

 

De mi a teendő, ha kiderül, hogy igazunk volt, és tényleg gluténérzékenyek vagyunk? Nem kell megijedni, a betegség ugyan élethosszig tart, de megfelelő diétával teljes életet lehet mellette élni.

Bármely évszakban pompázik a művirág

Az orchideák a virágok királynői, hiszen szépségük és bonyolultságuk a természet csodás alkotása. A világ minden táján megtalálható növénynek rengeteg faja létezik, melyek eltérő színűek, méretűek és formájúak.

 

Az orchideák általában drágák és nehéz a gondozásuk, ezért a művirágok - mint a valódi növények alternatívája - széles körben elterjedt. A művirágok a modern technológiának köszönhetően már rendkívül valósághűek és természetes hatást keltenek.

 

 

Kerülendő ételek aranyeresség esetén

Az aranyeresség sajnos sok embert érint, az orvosok azt mondják, ez a 21. század egyik népbetegsége. A helytelen életmód, a rossz táplálkozási szokások, az ülőmunka és a kevés mozgás mind-mind hozzájárul a tünetek kialakulásához. Nézzük, milyen ételeket kerüljön az, aki aranyeres panaszokkal küzd!

 

Autós találkozó

 

Mi lehet tökéletes névnapi ajándék?

 

A névnap ünneplése vallási és kulturális hagyományokon alapul, így nem minden országban ünneplik, de hazánkban jellemzően nagy jelentőséget tulajdonítanak neki, vannak kiemelt, általában szentek nevéhez kapcsolódó emléknapok, amikor a virágboltok forgalma jelentősen megnő.

 

Bankkártya-elfogadási megoldás megbízható partnerrel

 

Ha kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás indítását tervezed, azzal is számolnod kell, hogy lehetővé kell tenned a vásárlók számára, hogy bankkártyával tudjanak fizetni. Ez ma már nagyon könnyen és egyszerűen megoldható, csak egy megbízható pénzügyi partnerre van szükség.

Boldog születésnapot drága Pannika néni!

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Sok fiatal is megirigyelhetné azt, amit Pannika néni minden nap tesz. Hiszen főz valami finomat napról napra, és fiát is vendégül látja, tevékeny életet él. Sok szeretettel küldjük fényképeinket azzal, hogy a legközelebbi Abonyi Naplóban egészen biztosan benne lesz ez a nagy nap! 

Lassítsuk le az öregedést kíméletes arcfiatalító kezeléssel!

Ahogyan az idő telik, úgy változik külsőnk is. A bőr öregedése egy megállíthatatlan folyamat, melyet visszafordítani nem tudunk, de lelassíthatjuk. A megereszkedett arcbőr fiatalítására már többféle orvos-kozmetikai eljárás közül választhatunk.

 

A modern technológia segítségével a fájdalmas és hosszú felépülési idővel járó plasztikai műtétek helyett választhatjuk az akár egy óra alatt elvégzett és látványos eredményeket kínáló liftingkezelést is.

 

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

 

A család szerepe a mindennapokban


Manapság egyre nagyobb probléma, hogy a családtagok nem kommunikálnak megfelelően egymással. Nem fogalmazzák meg azt, hogy mit gondolnak, nem mondják ki nyíltan, elbeszélnek egymás mellett, a feszültség pedig csak halmozódik. Pedig sokkal szebb és nyugodtabb családi életet lehetne élni, sokkal összetartóbbak lehetnénk, ha figyelnénk arra, hogy mi van a másikkal.

 

Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy milyen szerepe van ma a családnak a mindennapjainkban.

 

A család és mi

 

Mindenkinek az a jó, ha minden olajozottan működik!


Ez ugyebár az élet minden területére igaz. Gondolj csak bele, milyen jó érzés, amikor a munkahelyeden mindenki tudja a dolgát, és rendben el is végzi azt. Vagy ha otthon egymás keze alá dolgozva készítitek el a pároddal a vasárnapi ebédet. Minden akkor a legjobb, amikor gördülékenyen működik.

 

Természetesen nincs ez másként a hálószobában sem, hiszen aligha van kellemetlenebb élmény, mint amikor semmi nem megy flottul, ügyetlenkedtek és esetleg még a nedvesedés is elmarad. Mai cikkünkben annak járunk utána, mit lehet tenni az ilyen esetekben!

 

Fúrt kutak tájékoztató

A fúrt kutakról: „Újabb könnyítések jöhetnek a mezőgazdasági kutak engedélyezésénél. Célunk a minél egyszerűbb szabályozás.”- Nagy István agrárminiszter.


A mai napon fontos bejelentést tett közzé közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter. Új jogszabály készül majd a fúrt kutakra.

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok