Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.01.17. 16:38

Még mindig sok embernek okoz gondot a városközpontban lévő egyes helyeken a gusztustalanul elhanyagolt járda. Ezt a képet ketila fényképezte,a  rendőrséggel átellenben.... No comment!

Különvélemény:
Abony   

Olvasónk küldte, most köszönettel osztom meg Önökkel ezt az érdekes írást: A mai rövidposztban ismertetendő alaptételek egy bizonyos Noam Chomsky nevéhez fűződnek, aki – a 84 éves korához képest elképesztő szellemi frissességről téve tanúbizonyságot – a mai napig a híres MIT (Massachusetts Institute of Technology) nyelvészeti és filozófiai tanszékének rendszeres előadója. Hosszú és tartalmas élete során foglalkozott ő mindennel, ami nyelvészet, filozófia, médiaszociológia, tömeglélektan, de még a számítástechnikai programozás bizonyos területeibe is beleásta magát (ez utóbbit úgy hatvanöt évesen kezdte, tehát senki ne adja fel!).

Különvélemény:
Kormány   

Boldogan csillogó szemecskék, piciny gyermekkezek csodálkozó mozdulatai, ujjongó szeretetteljes áhítat. Nálunk ez jellemzi az Advent és Karácsony ünnepkörének békés hangulatát. Az ölelések, simogatások, szeretteink egymásnak küldött mosolya és néhány kedves szó, mondat teszi feledhetetlenné ez a csodálatos négy hetet. " Szeretlek " - többször hangzik el nálunk, mint bármikor, a meggyújtott gyertya csak egy dísz az asztalon, melynek fénye nem csak a konyhát, hanem a lelkünket is beragyogja és megmelengeti. Ha szeretik azokat, akik Önökkel élnek, mondják el többször, mint bármikor, és ne csak a szavak rideg valósága árulkodjon erről, hanem a tettekben testet öltő varázslat is. Nálunk így kezdődik az Advent, mely áthatja mindennapjainkat.

Különvélemény:

Ezt nehezményezte többek között Dr. Magyar Gábor, az Összefogás Közhasznú Egyesület sajtótájékoztatóján, kedden, ami a polgármester munkáját illeti. Ma testületi ülés lesz és nyilvánvaló, hogy téma lesz az ott elhangzott mondandó is. Annál is inkább, mert már a közpénzen finanszírozott kábeltévében is leadták a felvételt szerdán és Abony internetes oldalain is megjelentek ezek a hírek. Magyar Gábor felszólalásában azt is elmondta, hogy megdöbbenve vette tudomásul, hogy Gáspár Csaba, az ABOKOM ügyvezetője a képviselő testület felhatalmazása nélkül intézkedik több témában.

Különvélemény:

Legszívesebben NEM fizetném tovább az egészségügyi hozzájárulást magam helyett…. Az évek óta befizetett és ma is naponta leperkált pénzért ugyanis nem kapok mást, csak hosszú várólistát. Hatalmas mákom volt eddig és most le is kopogom, mert nem voltam olyan élethelyzetben, hogy azonnal és soron kívül lett volna szükségem ...

Különvélemény:

veroniq - 2012.11.09. 11:38

Olvasóink nekem címzett leveleiből kiderül…… Nagyon sok mindentől félünk, egyre több dologtól…. Cikkem apropóját az adja, hogy folyik a szavazás oldalunkon arról, hogy félünk-e sötétben az utcákon. Az emberek jelentős többsége igen, vagy egy kicsit…. Félünk. Ilyen világot élünk. Nem csak a sötétben az utcán. Jó a gyermekeknek, gondolom magamban. Ők még tényleg a maguk alkotta kis álomvilágban élnek, melyet mi, szülők megszépítünk nekik, oltalmazó védelmet találnak karjainkban. Jól működő kapcsolatban élő kisgyermekek maximum attól félnek, hogy látnak valami rémséget a televízió „ kedves „ meséi között és akkor nem mernek pár napig sötétben lenni a lakásban…. Vagy valami ilyesmi. A Magyar Ember egyre több mindentől fél. Az első, amitől valószínűleg sok millió honfitársam is retteg, az az, hogy egyszer hideg és sötét lesz a házban, mert nem lesz áram, nem lesz fűtés, mert kikapcsolják azt. Attól félnek oly sokan, hogy az igazságtalan hitelrendszer miatt egy élet műve, a fedél a fejük felől elúszik, nincstelenné, földönfutóvá válnak. Attól rettegnek, hogy nem jut élelem az asztalokra, nem lesz mit tenni az éhes gyerekszájakba. Attól retteg, akinek munkája van, hogy elveszíti azt örökre, utcára kerül és nincs tovább. Félünk persze, még több mindentől is…..

Különvélemény:

Ma a postán jártam. Nagyon siettem haza vidékről, hogy fel tudjam adni a leveleimet, de amikor a posta melletti parkolóban leálltam, akkor döbbentem rá, hogy egy fillér készpénzem sem maradt, a korábbi vásárlás után. 

Különvélemény:
posta   
Bank   

Íme, legújabb látogatottsági statisztikánk, köszönjük, hogy olvasnak minket, köszönjük, hogy velünk tartanak! Olvasáshoz katt a címre!

Különvélemény:

matek - 2012.10.23. 18:58

 

Aki előadja: Retkesné Bevíz Julcsi

 

(aki a tárhelyet adta hozzá: Ferrobau- Abony BT.

 

Nézd meg nagyban is a címre kattintva!

Különvélemény:
Közélet   

veroniq - 2012.10.18. 13:07

Ez itt nem a reklám helye, senki sem kért meg arra, hogy helyezzem fel kedvenc titkos fagyizónk képét ide, mégis megteszem. Igaz, a szezonnak lassan vége, ám aki arra jár, feltétlenül ugorjon be az olasz fagyishoz Alsónémedire, mert az országban egyedülálló, páratlan fagyiélményben és ízorgiában lesz része! Ugyanis a kis fagyis kuckóban nem egy- kettő féle, hanem vagy húsz- harminc fajta mennyei olasz főzött krémfagyi kapható, melyet dekára mérnek. 

Különvélemény:
Blogok   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok