Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.


Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina korábbi politikai szereplőnek meglehetősen érdekes elképzelési vannak a demokráciáról és a szólásszabadságról.

Mondhatni, diktatórikus demokráciában él, mely számára azt jelenti, hogy a vele egyet nem értőket sorra jelentette fel a bíróságon. Ténykedése, folyamatos, bíróságra beadott hazugságai azonban – finoman szólva sem- vezettek eredményre, mert immár minden általa indított pert jogerősen elveszített. Ha jól számolom, összesen tíz esetben vesztett.

 

Ebből kétszer mondta ki jogerősen a bíróság, hogy ő BŰNÖS.

 0 Hozzászólás

Chili Parádé Abonyban

Élénk figyelem kísérte az I. Abonyi Chilievő versenyt.

Pecsenye Parádé eredmények

Az elmúlt hétvégi Pecsenye Parádén az alábbi eredmények születtek.


Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Az önkormányzati tulajdonú kúriák sorra újulnak meg. Remek ütemben halad az Ungár és a Kostyán kúriák felújítása.. Szeretettel küldjük az ezen a héten készült képes beszámolónkat.


Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

fabula - Ikerház fél eladó.

misike95 - Fűkaszálást vállalok megegyezés szerint!

misike95 - Kiadó lakást keresek sürgősen 2 fő részére!

barnarizs - Ingyen elvihető raklapokat keresek

as1961 - Lakatos álláslehetőség

diagonal088 - Ivóvíz, szennyvíz, földgáz bekötések Tervezése, Engedélyeztetése, Közműegyeztetése! Tel: 06-30-3926-987

misike95 - Fűkaszálást vállalok!

Szarvasné - Rozella

TATU - Fűkasza láncfűrész

TATU - STRLING ELITE

Még több apró -->
Híreink
 

Tanzánia és Zanzibár - Kelet-Afrika csodái

Kelet-Afrika izgalmas kombinációt kínál a kalandvágyó turistáknak, hiszen a Ngorongoro-kráter, illetve a természetfilmek sorát ihlető Serengeti Nemzeti Park utánozhatatlan természeti csodákat rejt, Zanzibárt pedig nem hiába nevezik az Indiai-óceán ékszerdobozának.

Milyen képességek kellenek egy irodai állás betöltéséhez?

Felnőttként gyakran előfordul, hogy elgondolkodunk, jól választottunk-e magunknak szakmát. Sokan azt gondolják, hogy az irodai munkavégzés a legkönnyebb, ezért ebben az irányban indulnak el, ha váltani szeretnének.

 

 

Garancia az innovatív, biztonságos és sikeres üzlethez

A mai üzleti környezetben a technológiai eszközök és rendszerek folyamatos, zavartalan működése alapvető fontosságú.

 

 

Szabadtéri sütögetés ? tippek a tökéletes helyszín kialakításához

 

Nyáron mindannyian szeretünk több időt tölteni a szabadban, pláne olyan kellemes események apropóján, mint egy közös grillezés vagy bográcsozás a barátokkal.

 

Egy családi ház pedig ilyen szempontból aranyat ér, hiszen a kertben kialakítható egy komfortos és praktikus kültéri konyha, amit szerencsés esetben tavasztól őszig használhatunk.

 

Milyen kerékpárt vásároljon az, aki stílusos, egyedi bringát szeretne?

Manapság rengeteg különféle kinézetű és stílusú bicajt lehet vásárolni. Az online áruházak megjelenésével minden eddiginél nagyobb választékból válogathatnak azok, aki új kétkerekűre szeretnének szert tenni.

 

 

 

Hogyan válasszon ünnepi eseményekre bankettszékeket?

A különféle rendezvények lebonyolítása sok odafigyelést igényel, sikerének egyik kulcskérdése a megfelelő bútorok kiválasztása, de különösen igaz ez a székekre olyan eseményeken, ahol a vendégek órákat töltenek ülve.

 

A műanyag redőny kánikulában is jó megoldás

Árnyékolókra nemcsak a fény szabályozása, a nyugodt alvás, hanem és sokkal inkább a hőszabályozás, az épület energiahatékonysága, a fűtési és hűtési költségek lefaragása érdekében van szükség.

 

Néhány szó a munkaerő-kölcsönzésről

A munkaerő-kölcsönzésről talán még kevesebben hallottak, a köztudatban inkább a munkaerő-közvetítés fogalma él. Pedig a két dolog nem ugyanaz, éppen ezért most az előbbi kapcsán osztunk meg hasznos információkat.

 

A pajzsmirigy, az egyik legfontosabb szervünk

A pajzsmirigy egy kis méretű, ám annál nagyobb jelentőséggel bíró szerv, ennek ellenére sokan mégsem figyelnek rá eléggé és nem vigyáznak az egészségre. Ha viszont emiatt rendellenesen kezd működni, akkor a következményei az egész szervezetre kihatnak.

 

 

Betekintés a céges felelősségbiztosítások világába

A felelősségbiztosítás fogalma mindenki számára ismert az autók által. Hazánkban ugyanis minden forgalomban lévő járműnek rendelkeznie kell érvényes KGFB-vel, azaz kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással.

 


 

Webshopok banki összeköttetésének megteremtése

A webshopok üzemeltetése nagy odafigyelést kíván, hiszen egyetlen megrendelés sem maradhat ki, a vevő várja a megrendelt terméket abban az esetben is, ha átutalással fizet. Amennyiben kezd megnőni a webáruház forgalma, akkor a feladatok száma is növekszik, valamint egyre több hiba is becsúszhat a folyamatba.

 

Te mennyire vagy bevállalós?

 

Vagy kérdezhetnénk akár úgy is, hogy mennyire vagy domináns vagy inkább megengedő alkat? És mennyire érdekelnek az újdonságok? Vagy inkább a megszokás, az unalomig ismételt mozdulatok híve vagy?

 


Tippek az esküvői menü megtervezéséhez

 

Mivel az esküvői menü megtervezése a legtöbb esetben nagy fejtörést okoz a jegyespárok számára, ezért a mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet az esküvői menüsor összeállításához.

 

 

Segítség a horgászoknak, túrázóknak, vadászoknak

Hasznos és apró tárgy, melyet magunkkal vihetünk, ha túrázunk, vadászunk, horgászunk. De akár a mindennapokban is nagy segítségünkre lehet. Ez pedig nem más, mint a kés, ami lehet egyszerű zsebkés, de akár többfunkciós eszköz is.

 


 

Miért érdemes képezni magadat?

Tudjuk, már eleve a kérdést sem érdemes feltenni, hiszen tanulni mindig jó dolog, fejlődni mindig kell, és csak úgy haladhatunk előre az életünkben, ha napról napra egyre jobbak vagyunk, egyre többet tudunk. Igaz ez természetesen az üzleti életben is, sőt, talán ott van igazán jelentősége.

 

 

Milyen masszázsfajták léteznek?


Már mindenfajta masszázst próbált? Biztos benne? Összegyűjtöttük a legismertebb masszázsfajtákat. Nem sok ember van ebben a pillanatban sem, aki nemet mondana egy kellemes lazító, gyógyító masszázsra, akár most rögtön. Merüljünk hát el az élvezetekben!

 

 

 

Hogyan változik a szerelem az idő múlásával?


Amikor az elején tartunk egy új kapcsolatnak, akkor minden magas hőfokon lángol, ám idővel óhatatlanul is újabb szakaszokat élünk meg a kedvesünk iránt érzett szerelemben. A párkapcsolat fejlődése elkerülhetetlen, ezért jó tisztában lenni azzal, hogy változásokkal fogunk szembenézni.

 

 

A sínrendszeres lámpák modern megjelenést adnak a helyiségnek

Egy helyiség megfelelő bevilágítottságához nagyon alaposan át kell gondolni annak funkcióját, elrendezését, stílusát, majd pedig ezek tudatában lehet kiválasztani azokat a világítótesteket, melyek a legideálisabbak.

 

Ma már rendkívül sokféle lámpatípus áll a rendelkezésünkre, ezenbelül cikkünkben a sínrendszeres lámpákat tekintjük át.

A nők és az élvezetek

Egy nőt eljuttatni a csúcsra közel sem olyan egyszerű, mint azt sok férfi gondolja. Ami az egyik nőnél bejön, és hamar élvezetet okoz, az más nőnél nem feltétlenül fejti ki a kívánt hatást. Ahhoz, hogy az együttlét ne fulladjon kudarcba, célszerű alaposan megismerni, hogy milyen fajtái vannak a női orgazmusnak.

 

 

Germicid lámpákkal gyárakban, üzemekben

 

A légtér és a belső felületek csírátlanítása gyárakban és üzemekben egyaránt fontos. A levegőben szálló és a különböző tárgyakon, eszközön megtapadó kórokozóktól védeni kell a dolgozókat és a gyártott termékeket is. Erre a leghatékonyabb megoldás az UV-C vagy germicid lámpás besugárzás. Bár több mint 200 éves technológiáról van szó, a mai napig az egyik legeredményesebb eszköz a sterilizálásban.

 

Górcső alatt a körpályás fóliázógép


Szeretnéd hatékonyabbá tenni a csomagolási folyamatokat a vállalkozásodnál, de nem igazán tudod, milyen berendezést válassz? Akkor a mai cikkünk neked szól.

 

 

Csúcskategóriás, innovatív szoláriumok


Annak, aki szoláriumstúdiót vagy akár egy gépet üzemeltet, mindig törekednie kell az innovációra, hogy lépést tudjon tartani a piaci trendekkel. Ha bizonyos időközönként előrukkolsz valamilyen újítással, akkor folyamatosan növekedni fog az ügyfélköröd. Hiszen az újdonságokkal más és más célcsoportokat érhetsz el. 

 

Innovatív megoldások az új típusú automatikus sorompók tervezésénél

Az energiatakarékos, hosszú karos sorompók egyre népszerűbbek mind az ipari, mind a kereskedelmi létesítményekben, valamint közterületeken. Az ilyen típusú sorompók használata számos előnyt kínál, amelyek közül a legfontosabbak az alacsony energiafogyasztás, a hosszú élettartam és a magas megbízhatóság.

 


 

Kreatív nyomdai megoldások, amelyek segítenek kitűnni a tömegből

A mai versenyorientált piacon a vállalatok számára elengedhetetlen, hogy egyedi és figyelemfelkeltő marketinganyagok segítségével emelkedjenek ki a tömegből. A kreatív nyomdai megoldások ma már lehetőséget nyújtanak arra, hogy olyan eszközökkel kommunikáljanak, amelyek nemcsak esztétikusak, de innovatívak is.

 

Ebben a cikkben mutatunk néhányat azok közül a kreatív megoldások közül, amelyek bármelyik kisvállalkozásnak segíthetnek abban, hogy kiemelkedhessen a konkurencia tengeréből.

Borhűtők a vendéglátóiparban


A háztartásokban is egyre gyakoribb (látvány)elem a borhűtő, hiszen a rendezetten sorakozó palackok látványa nyugalmat sugároz, kellemes kikapcsolódást ígér, de a vendéglátó-iparban viszont mondhatni kötelező berendezés, amennyiben a profil úgy kívánja.

Profi csörlőhasználat: mit érdemes tudni a fordítócsiga használatáról?

Azok, akik rendszeresen használnak csörlőt, tudják, hogy a hatékony munkavégzéshez bizonyos kiegészítőkre is szükség lehet. Ilyen többek között a fordítócsiga, ami elsőre apróságnak tűnhet, azonban annál nagyobb jelentőséggel bír.


 

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?

Íme, az utolsó körzet jelöltjei! Szavazzon Ön is anonim módon! 

 

 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
Eredmény

Az elkövetkező napokban az egyes választókerületekben induló jelöltekre szavazhatnak a kedves Olvasók. Kérjük, mondják el Önök is véleményüket!   

 

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?

Szavazzon Ön is anonim módon! 

 

 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
Eredmény

Az elkövetkező napokban az egyes választókerületekben induló jelöltekre szavazhatnak a kedves Olvasók. Kérjük, mondják el Önök is véleményüket!   

 

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 6-os választókerületben?

Szavazzon Ön is anonim módon! 

 

 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
Eredmény

Az elkövetkező napokban az egyes választókerületekben induló jelöltekre szavazhatnak a kedves Olvasók. Kérjük, mondják el Önök is véleményüket!   

 

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?

 

 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
Eredmény

Az elkövetkező napokban az egyes választókerületekben induló jelöltekre szavazhatnak a kedves Olvasók. Kérjük, mondják el Önök is véleményüket!   

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok