Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bűncselekmény"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.10.25. 12:50

 

Úgy tűnik, hogy hosszabb időt vesz igénybe annak a 4 éves ceglédi kislánynak a felépülése, akit megerőszakoltak október elején. A 24.hu megtudta, hogy a kislányt továbbra is az egyik fővárosi gyermekklinikán kezelik, és hamarosan ismét műtőasztalra kerül. Kép forrása IDE kattintva

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor engedik ki a kórházból, a combcsontja után ugyanis a sérült bokáját is meg kell műteni. Szerencsére nincs egyedül, az édesanyja folyamatosan mellette van

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.11. 13:17

 

A Pest Megyei Főügyészség több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy ceglédi kocsma előtt késével egy férfit halálosan, két férfit pedig életveszélyesen megsebesített.

A bűnügy vádlottja Cegléden közmunkásként dolgozott. 2015. április 3-án megkapta a havi járandóságát. Vásárolt és italozott egész nap. Estére már úgy érkezett meg egy ceglédi kocsmába, hogy nála volt egy 16 cm pengehosszúságú kés is.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.09. 18:24

 

 A Ceglédi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen indult eljárás, aki 2014. november 23-án 16 óra körüli időben egy ceglédi áruházában - az áruvédelmi széfer kibontását követően - eltulajdonított egy mobiltelefont.


A fenti ügyhöz hasonlóan 2014. december 3-án 23 órakor ismeretlen tettes szintén eltulajdonított egy mobiltelefont egy ceglédi áruházból.


A Monori Rendőrkapitányságon indult büntetőeljárás U. István 28 éves nagykőrösi lakos ellen, aki a jelenlegi adatok szerint 2014. december 2-án 14 órakor egy monori áruházában – a biztonsági doboz kibontását követően - a ruházatába rejtett egy mobiltelefont és azzal fizetés nélkül távozott. A bűncselekményt észlelték a biztonsági szolgálat munkatársai, akik a férfit feltartóztatták és értesítették a rendőrséget. U. Istvánt a rendőrök elfogták és előállították.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.09. 18:08

 A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az alábbi ügyben ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást. 

 

 Egy 55 éves jászkarajenői lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt, amely szerint 2015. február 16-án az egyik internetes portálon talált hirdetés alapján különböző gumiabroncsokat rendelt magának. A vételár átutalását a megvásárolt gumikat a sértett a mai napig nem kapta meg.

 

Továbbra is felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy internetes vásárlások alkalmával mindig körültekintően járjanak el. A vételárat lehetőleg ne utalják át előre, ragaszkodjanak az átvételkor történő fizetéshez és mindig ellenőrizzék le a kapott árut.
 

Forrás: Ceglédi Rendőrfőkapitányság.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.24. 18:43

Közlekedés


A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2015. február 16. és 2015. február 22. közötti időszakban 11 közlekedési baleset történt, melyből 8 esetben anyagi kár keletkezett, 2 esetben pedig könnyű sérülést szenvedtek a balesetben érintett személyek.
A balesetek kiváltó oka a jelenlegi adatok szerint, hogy a járművezetők nem az útviszonyoknak és az út vonalvezetésének megfelelően közlekedtek.
Az elmúlt héten egy halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset is történt. Továbbra is felhívnánk a közlekedők figyelmét, hogy hiába van napos idő, az útviszonyok még téliesek, ezért számolni kell lefagyással. A cikk folytatódik a címre kattintva.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.17. 13:25

 

Két hónapja házi őrizetben tartják a földcsalási ügyekkel kapcsolatban Hörömpő Nándort, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) korábbi kifizetési igazgatóját aki később a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főigazgatója, majd a Ceglédi Járási Földhivatal vezetője lett - adta hírül a pénteki Népszabadság.

A NAV közlése szerint a földalapú támogatások ügyében különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó, folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás kísérlete és hivatali visszaélés miatt nyomoznak. Eddig 79 gyanúsítottat hallgattak ki, közülük hárman vannak házi őrizetben. A nyomozást február 11-ig le kell zárniuk. A jogosulatlanul felvett támogatás összege másfél milliárd forint, emellett ez az elmúlt évek egyik legkiterjedtebb csalássorozata. Politikusok mellett újságírók is érintettek az ügyben, például Újvári Miklós, a Világgazdaság volt felelős szerkesztője.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.17. 12:18

 

Kedves olvasónk tegnap egy elképesztő esetet mesélt nekem. A módszer a következő: Mész békésen az autóddal az úton, halad mögötted egy másik kocsi. Esetünkben egy régebbi típusú kék színű Skoda Octaviáról van szó. Egyszer csak nagy hirtelen hatalmas fékcsikorgás, maxi gáz. Elébed vág az ipse, kiugrik a kocsiból és ordít, hogy felvertél egy követ és megsérült, berepedt a szélvédője. Ordítja, azonnal adj neki 5 vagy 10 ezer forintot, mert különben feljelent, meg minden.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.03. 10:04

Most kaptam a tájékoztatást, hogy a TV 2 stábja indul Nagykőrösre, az alábbi hír nyomán forgatnak majd: Az Állatmenhely Nyílt Alapítvány Cegléd tájékoztatása szerint Nagykőrösön találták a képen látható meggyilkolt kutyát és a még életben lévő társát. A bejelentő az állatvédőknek azt is elmondta, hogy a rendőrséget hiába hívta nem voltak hajlandóak foglalkozni az üggyel, pedig az állatkínzás a hatályos törvények szerint bűncselekmény. Ezért fordult az állatvédőkhöz.

 

Állatvilág:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.14. 18:52

Olvasónk írja: " A Tompa Mihály úton mai napon, délelőtt fél 11-kor, a párom szüleinél gyanús alakok, egy piros Suzuki Swift (új típusú) autóval, többször is elmentek az utcában, pár percre rá egy nő az utcában gyalog, a kapukat ellenőrizte, hogy nyitva van -e, majd a házakról fényképeket készített. Tudsz esetleg valamit, hogy valahol próbálkoztak-e még hasonlóval?  Ugyanitt múlt hét vasárnap, bal hátsó gumi kivágás, szélvédő betörés történt.... Ezután kameráztattunk.. Nálunk otthon is, a Tószegi úton, miután az egyik ismerősünknél ugyanez történt....

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.07. 09:23

Kedves Olvasónk egy elképesztő történetet mesélt arról, hogy hogyan csapnak be idős embert a csalók Abonyban. Kérem, nagyon legyenek résen! A sértett családja az abonyi rendőrőrsön feljelentést tett! Ne higgyék el, hogy a TIGÁZ- DSO munkatársai azért csengetnek be Önökhöz, mert kötelezően CO mérő, jelző készléket kell vásárolniuk! Íme, Olvasónk története: A mai napon idős nagymamámhoz a TIGÁZ- DSO munkatársainak kiadva magát két férfi csengetett be, akik azt állították, hogy CO riasztókészüléket kötelező vásárolnia minden gáz felhasználónak. Kihasználva nagymamám idős korát és jóhiszeműségét, és azt hogy az aláíratott papírokat elolvasni csak felületesen tudta, 10.000 forint előleget kértek tőle, mivel a 26.000 forintos egy összeget kifizetni nem tudta.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok