Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: ""
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.09.03. 15:45

Szép, új, bár funkcionálisan nem jól sikerült piaccsarnok. Előtte, csúfoskodó romkocsma, és ROMBOLT, tetején, csatornájából kimeredező dudva. A placc elhanyagolt, gyomos, rusnya, ecetfa kinőve belőle. Járda balesetveszélyes… Tisztelettel kérem az illetékeseket, legalább a közterületet gyomlálják ki. Mert a hely megérdemli, nagyon forgalmas. Naponta akár több ezer ember is láthatja, hiszen megkezdődött a suli…

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.19. 15:50

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Lapinformációink szerint azért kellett elkeríteni a Piac képeken látható részét virágládákkal és cölöpökkel, mert szabálytalan és szertelen autósok száguldoztak át, útnak használták azt és a gyalogátkelőhelyen folytatták útjukat. A Közútkezelő írta elő a lezárást, mely most már teljes körű. A Közút azt mondta a városnak értesüléseink szerint, ha nem zárják le a helyet, akkor megszüntetik itt a gyalogátkelő helyet. Nos, jelentem ezt nem hiszem, hogy megtehetnék, mert itt van a Somogyi suli.

Közbiztonság:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.28. 10:15

Vállalkozói rémtörténet következik. Arról szól, hogy a magyar igazságszolgáltatásban előfordulhat, hogy egy 7, azaz hét éve csődbűntett és sikkasztás miatti ügyben még érdemi tárgyalást sem tartottak. Holott a vállalkozó számos cégével nem egy szalámi, hanem egy egész szalámigyár árát sikkasztotta el. 

Gazdaság:
   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.21. 15:11

Kedves olvasónk hívta fel rá figyelmemet, hogy szegény közhasznú munkásoknak nem valami áldásos feladat jut, amikor össze kell szedniük a főút mocskát. Pontosabban az úttest szélén, a kerékpár sávban felgyülemlett port, sarat. Mikor milyen az idő. Mindenesetre szegények ugyan összekapirgálják, de utána több nap is eltelik, mire a villanyoszlopok tövében felhalmozott sárkupacot valaki végre elviszi. Számos alkalommal belapátolják az úttest mocskát a járdán belülre, van ahol már takaros kis domb nőtt ki.

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.01. 18:53

Kőröstetétlen és Abony között található, mintegy 500 hektáros földterületre írtak ki pályázatot, még tavaly nyáron. A pályázati kiírás az NFA honlapján, nem a hírek között, hanem egy eldugott helyen egy alpont alpontjában jelent meg, egy országos listában, melyben nem volt egyszerű keresgélni. A kiírás egy hétig volt nyilvános és látható. Minden a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, törvényesen zajlott, és a pályázatot összesen négy abonyi gazda nyerte el, akik a jelenlegi kormánypárthoz közelinek mondhatók.

Gazdaság:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.29. 13:18

15 tonna, több mint négy millió forint értékű kivit vontak ki a forgalomból Budapesten egy múlt heti Nagybani piaci razzián az élelmiszerlánc-biztonsági szakemberek. Az ellenőrzés célkeresztjében a termékek nyomon követhetősége, valamint a szezonális gyümölcsök közül a kivi minőségi előírásoknak való megfelelése állt.  A csütörtök hajnali razzián a NAV Bevetési Főigazgatóság, a PMKH Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság, valamint a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatóság (KÜI) és a Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság (NTAI) szakemberei vettek részt.

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.23. 08:14

Több mint három hónapot kell várni egy gyomortükrözésre a kecskeméti megyei kórházban – számolt be cikkében a baon.hu. Egyes betegségek esetében csak pár napot, más panaszoknál viszont akár több hónapot is kell várni a vizsgálatra. A helyzet az endokrinológián a legrosszabb: itt a legutóbbi, novemberi adatok szerint 133 napra tudtak csak időpontot adni. A gasztroenterológián 108, a belgyógyászati kardiológián 95, az ultrahang diagnosztikán 68 és az általános szemészeten is 64 napos előjegyzéssel kell számolni.

Dr. Hódi Zsuzsanna, a kórház rendelőintézetének vezető főorvosa elmondta: több oka is van, hogy a kapott időpont több – főként a belgyógyászathoz kapcsolódó – szakrendelésen szinte a jövő ködébe veszik. Az egyik legsúlyosabb probléma az orvoshiány. Az endokrinológián például jelenleg két szakorvos dolgozik, miután egy elismert doktor úgy döntött, vállalkozóként folytatja magántevékenységét.

Egészségünk:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.03. 17:57

Kedves olvasónk küldte nekünk ezt a képet, mely Abony jelenleg legnagyobb szupermarketében készült. A következőt írja róla: " Tegnap a T-ban jártunk és érdekes árut találtunk, a képet csatolom. Párom mondta, hogy ez az áru a C-ban a 2x2 Colához ajándékba jár. T-ban az " ajándék " ára 499.-. " Most akkor hogy is van ez? Nem országos Cola akcióról van szó? Remélem, Olvasónk egyike tudja a választ és megtudjuk az igazságot. 

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 17:43

Beküldő: Olvasónk. No comment... Ön mit gondol minderről? MÁV- Dunakeszi- Alsó 2013.

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.28. 11:41

Vannak Abonyban olyan házak, melyeket senki sem tart karban. Itt elszaporodtak az élősdi patkányok. Aztán vannak olyan telkek is, melyeket az ingatlan tulajdonosa még hatósági felszólítás ellenére sem tart megfelelően karban. Ez is a fertő melegágya. Nem beszélve arról, hogy a képen látható ingatlan a belvízelvezető rendszer fontos részét képezné. Tőle nem messze a közhasznúak éppen most tesznek rendbe egy elhanyagolt önkormányzati telket. Ami a képen látható, az magántulajdonban van.

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok