Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "KLB"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2020.11.26. 08:17

Kérdezze meg a többieket, miért is bennünket választottak!

Köszönjük, hogy segíthetünk Önnek is!

Magánszemélyeknek, egyéni- és társas vállalkozóknak is

Legyen Ön is velünk sikeres!

 

 


Reklám:
KLB   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.10. 17:55

 

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda- Változnak a magánszemélyek ingatlanértékesítésből származó jövedelmének felhasználásával kapcsolatos adószabályok: könnyebb dolga lesz azoknak, akik a megszerzett jövedelmet adómentesen szeretnék felhasználni például idősek otthonába költözéshez. IDE kattintva olvashatók a részletek

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.15. 19:38

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda.- Az idén először mindenkinek elkészítette a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) a személyi jövedelemadó-bevallás tervezetét, amit még egy hétig ellenőrizhetnek és egészíthetnek ki az adózók. 

Gazdaság:
NAV   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.19. 09:46

 

 2017. január 1-től a fogyasztóvédelmi hatósági feladatokat megosztottan végzi a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Pest Megyei Kormányhivatal és az ország 197 járása. A változások legfontosabb célja, hogy a fogyasztók könnyebben intézhessék majd ügyeiket, valamint hatékonyabbá váljon az ellenőrzések és az eljárások rendszere is.

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.12. 12:30

 

Rovatunk támogatój a KLB Könyvelőiroda.-  Az egyre emelkedő fizetések szinte már minden cégnek problémát okoznak, ahogy a dolgozók mentális állapota és szinte állandóvá váló fáradtsága is. Azt is megtudtuk, hogyan változik jövőre a cafeteria és hogy várhatóan melyek lesznek a legnépszerűbb elemei. Összefoglaló a Napi.hu 2016. október 20-án, HR-vezetők Országos Konferenciája 2016 címmel megrendezett konferenciájáról.


IDE kattintva folytatódik a Napi.hu cikke

Gazdaság:
Abony   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.28. 21:34

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda- A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2016. június 30-ról 2016. július 15-re módosította a tagdíjbevallás határidejét. Azok az őstermelők, akiknek előző évi árbevétele nem érte el a 600 ezer forintot, és emiatt nem kell bevallást tenniük, szintén július 15-ig fizethetik meg a 2000 forint tagdíjat. A többi tag esetében a tagdíjbefizetés határideje változatlanul 2016. július 31.

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.19. 18:43

 

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda.- A tapasztalatok szerint minden második ember ajánlja fel adójának egy százalékát  abból a mintegy négy és félmillióból, aki Magyarországon személyi jövedelemadót fizet.  Az szja 1+1%-áról idén is, csakúgy, mint az elmúlt években, május 20-áig lehet  rendelkezni, szja-bevallási formától függetlenül.

 

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.30. 12:22

 

 

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda.- Honlapjuk IDE kattintva.-  Aki tavaly év közben nem nyilatkozott arról, hogy milyen kedvezményekkel csökken a személyi jövedelemadója illetve az adóalapja, nem késett le semmiről. Az elmaradt lépés a május 20-ig beadandó szja-bevallásban pótolható és az év közben nem érvényesített adókedvezmény igénybe vehető. A legtöbben az első házasok kedvezményét, a családi kedvezményt és a súlyos fogyatékosság kedvezményét érvényesítik a bevallásban.
 

Gazdaság:
NAV   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.03. 17:36

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda. - A korlátolt felelősségű társaságok (kft.) és a civil szervezetek is egy év haladékot kaptak az új Polgári törvénykönyv (Ptk.) azon rendelkezéseinek átvételére, amelyek határideje eredetileg idén március 15-én járt volna le. A döntés értelmében a kft.-knek legkésőbb 2017 tavaszáig kell hárommillió forintra emelniük törzstőkéjüket.

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.27. 13:30

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda. -  Egy évvel, 2017. március 15-éig meghosszabbodhat a kft.-k kötelező törzstőke-emelésének határideje Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezető-helyettese által pénteken benyújtott törvénymódosítás nyomán. A jelenlegi szabályozás szerint március 15-ig kell a kft.-nek 3,5 millió forintra emelniük tőkéjüket, de Gulyás Gergely törvényjavaslata alapján erre még egy évük lesz.

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok