Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.07.22. 15:05

Mondta Olvasónk, aki nemzetközi árufuvarózóként járja a világot. Most ide is vezetett útja, mely csodálatos, hiszen a magyarok számára oly kedves Erdélyen át vezet, mely táj egyébként is meseszép. 

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.08. 21:40

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Sok olvasónk panaszkodott, hogy hatalmas kátyúk, mondhatni tankcsapdák éktelenkednek közútjainkon, melyek az egyes településeket kötik össze. Mivel én magam is naponta szenvedő alanya vagyok ennek, ezúton szeretném felhívni minden kedves Olvasónk figyelmét arra a tényre, hogy a közlekedés már- már életveszélyessé vált Abony- Cegléd között, a Kecskés csárdai és Horthy kanyar felé. A közút nem megfelelően kátyúzott ősszel, így a " matéria " a mínusz 20 fokot követő plusz 10 után kijött a lyukakból. Sajnos ezeket most nem tudják betömködni, és ezért mindenféle figyelemfelkeltő táblával próbálkoznak, melyek szintén balesetveszélyt hordoznak magukban.

 

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.21. 10:55

 

Egyszer Abony már nem járt túl jól a Vértes út nevű céggel, most megint ők építik az utakat. Olvasónk levelét osztom meg Önökkel teljes terjedelmében, változtatás nélkül, és kérem tisztelettel az illetékeseket, hogy menjenek ki a helyszínre szétnézni..... 

Olvasónk:

 Küldök pàr képet a Méri I. utcáról !
Pénteken megjelentek a nagy gépek stb stb... majd bekiabáltak kemény 1 óra munka után ( ami azt takarta, hogy valahogy kiegyenesítsék az utcát , és a gödröket beássák) hogy esetleg be lehet - e állni az egyik géppel az udvarunkba ..!?! Mondtuk, hogy nem! Oldják meg...! Màr péntek este 5000* jobb volt az utca, mint azelőtt:)

 

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.08. 17:52

Képünkon a Mátyás király út anno, azt is ők csinálhatták .... A Vértes úttal már voltak gondjai a városnak. Idézet korábbi cikkünkből:  " Abonyban gondok adódtak az útrekonstrukciók minőségével, ezért például a Mátyás király út felülvizsgálatára igazságügyi szakértőt kérnek fel. A munkát a Vértes út végzi, alvállalkozót bízott meg, főként abonyiak dolgoznak. A lakossági felháborodás egyre nagyobb. 

Gazdaság:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.28. 22:58

 

Ha " véletlenül " rászánja magát a városvezetés a településen található undorító és bosszantó balesetveszélyes káűtyúkat betömik még a tél beállta előtt, akkor a képeket láthatót is ajánlom szíves figyelmükbe. Íme, olvasónk levele: 

Tisztelt Veronika! Küldöm önnek a képeket a Nagysándor-Kazinczy út kereszteződésébe található kátyúnak nevezett gödrökről. Már felháborító, hogy lassan egy éve nem történik semmi kátyúzás terén. Most már ott tartunk, hogy a környéken lakó gyökerek elkezdték hordani a gödrökbe a téglát, cserepet, hulladékot.

Citrom-díj:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.13. 17:31

A májusi rendkívüli képviselő- testületi ülésen arról döntött a városvezetés, hogy több út felújítására is pályázik. Igaz, meglehetősen szerény a limit, melyre kérhető támogatás, maximum 30 millió forint nyerhető el. 

Közélet:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.02. 14:25

 

A megépülő gyorsforgalmi út Pest megye egész keleti és középső részére hatással lesz.

Jelentős fejlődést várnak az M4-es gyorsforgalmi út M0-s és Cegléd közötti szakaszának megépülésétől - mondták el közösen tartott csütörtöki sajtótájékoztatójukon a térség országgyűlési képviselői Monoron.

Az M4-es gyorsforgalmi út M0-Cegléd közötti szakaszának tervezésére és kivitelezésére kedden jelent meg közbeszerzési felhívás, eredményes eljárás esetén az év végén megkezdődhetnek a 44,3 kilométer hosszú út kivitelezési munkálatai. A kivitelezést két szakaszban végzik: Üllő-Albertirsa között 30 kilométer hosszúságban, illetve Albertirsa és Cegléd között 14,3 kilométeren. 

Gazdaság:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.31. 21:02

 

Megjelent a közbeszerzési eljárás az M4 gyorsforgalmi út M0-Cegléd közötti szakasza tervezésére és kivitelezésére kedden, eredményes eljárás esetén az év végén megkezdődhetnek a 44,3 kilométer hosszú út kivitelezési munkálatai - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

 

A kivitelezés hazai központi költségvetési források felhasználásával valósul meg.
A kivitelezést két szakaszban végzik: Üllő-Albertirsa között közel 30 kilométer hosszúságban, illetve Albertirsa és Cegléd között 14,3 kilométeren.

Gazdaság:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.09. 12:59

Az Utiber Közúti Beruházó Kft. nyerte az M4-es gyorsforgalmi út Abony-Törökszentmiklós közötti szakasza újraindításához szükséges előzetes tanulmány elkészítésére kiírt tendert, a munkát úgy kell elvégezni, hogy az építés az év végével folytatható legyen. 

Gazdaság:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.25. 21:19

 

Az Endre utca lakói hiába is könyörögnek a helyi önkormányzatnak hosszú évek óta, hogy történjen már valami végre az útfelújítással kapcsolatban, eddig süket fülekre találtak. Szomorkodnak, és mérgelődnek a közönyön. Odáig fajult a helyzet, hogy a kukás autó, mely nyilvánvalóan szeretné tengelytörés nélkül megúszni a napot, a járdán közlekedik. Ez " remek " mert nem csak a járda tört össze, hanem a karítés is károsodott már a vacak út miatt. Tudjuk, hogy szerény az " eklézsia ", de ezúton tisztelettel üzenjük a körzet általam ismeretlen képviselőjének, hogy időnként nézzen szét az utcában. Feltéve, ha járt már arra életében.... Lehet, hogy a választásokkor igen, de utána? Köszönjük szépen, üdv: Lőrinczy Veronika

 

Citrom-díj:
Utak   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok