Mi Abonyunk - Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.10.17. 11:17

 

Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család életébe, így nem is kérdés, hogy érdemes-e megosztani vele az otthonunkat. Ha így teszünk, akkor az etetésére is nagy figyelmet kell fordítanunk, hiszen egy kölyökkutyának speciális igényei vannak a táplálkozás tekintetében.

 

Nem mindegy például, hogy egy nap hányszor adunk neki enni, illetve hogy mekkora adagokban porciózzuk az eledelt. És ami még ezeknél is fontosabb, hogy milyen tápot szórunk a tányérjába. Az ugyanis nagymértékben meghatározza, hogy milyen gyorsan fog fejlődni és hogy egészséges felnőtt kutya válik-e belőle.

 

Ha fontos számodra a kiskutyád egészsége, fejlődése, akkor legyél körültekintő a megfelelő táp kiválasztásában! Mit érdemes tudnod a kölyökkutyák etetéséről, és milyen tápot érdemes választanod? Ezt a bejegyzésünket azért készítettük, hogy választ adjunk neked ezekre a kérdésekre. Ha pedig vásárolnál is a kis kedvencednek tápokat, akkor figyelmedbe ajánljuk a Kedvence.hu kölyökkutya eledelek menüpontját.

 

Mit kell tudnod a kölyökkutya táplálásáról?

 

 

Először is nagyon fontos, hogy képesek legyünk helyén kezelni a kiskutyánk kérlelő tekintetét. Ez ugyanis még nem jelenti azt, hogy szüksége van az ételre. Érdemes már kiskorban hozzászoktatni, hogy az étkezés egy adag kutyaeledel elfogyasztását jelenti. Utána pedig hiába szeretne repetát, nem fog kapni. Elég csak egyetlenegyszer felrúgni ezt a szabályt, utána állandóan próbálkozni fog.

 

A felnőtt kutyáknak általában elég naponta egyszer vagy kétszer enni adni attól függően, hogy milyen fajtájúak. Ezzel szemben egy kölyökkutyát úgy kell etetni, hogy a napi adagját öt részre kell osztani, ők ugyanis többször esznek kevesebbet.

 

Milyet tápot válassz a kiskutyádnak?

 

 

Természetesen nemcsak az eledel mennyisége, hanem annak minősége is rendkívül fontos. Egy kiskutya ugyanis folyamatos növésben, fejlődésben van, ami azt jelenti, hogy minden létfontosságú tápanyagot és vitamint biztosítani kell számára.

 

Mindenképp olyan tápot érdemes választani, ami magas minőségű, válogatott és friss összetevőkből készül. Legyenek benne húsok, zöldségek és nem árt, ha például rizst, tojást vagy kukoricát is tartalmaz. A szemek kis méretűek, könnyen elroppanthatóak legyenek, mert csak így tudják megenni a kiskutyák.


Mire érdemes még figyelned?

 

 

A kiskutyák nagyon válogatósak tudnak lenni, így a tápanyagtartalom mellett más szempontokat is érdemes figyelembe venni. Nagyon fontos például az is, hogy a tápnak kellemes textúrája és finom íze legyen. Ellenkező esetben könnyen megeshet, hogy a kis kedvencünk simán otthagyja a tányérjában.

 

Láthatod, hogy korántsem mindegy, hogyan és mivel eteted az új jövevényt. Ahhoz, hogy egészségesen fejlődjön, minden fontos tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot biztosítani kell számára. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha minőségi kutyaeledeleket választasz számára, amik nemcsak tápanyagdúsak, hanem ízletesek is.
  

Programok:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

Birkózócsarnok átadása

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

Strandmozi

Augusztus 19-20 programjai

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok