Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
1234567Következő >>Utolsó

Alkalmi munka esetén az eddigi ezer forint helyett a minimálbér egy százalékát kell fizetnie a foglalkoztatónak, vagyis kétezer forintot. Idénymunkások után az eddigi ötszáz forintról ezer forintra emelkedik a teher. 

Júliustól változik az egyszerűsített jogviszonnyal foglalkoztatottak után fizetendő közteher mértéke. Alkalmi munka esetén az eddigi ezer forint helyett a minimálbér egy százalékát kell fizetnie a foglalkoztatónak, vagyis kétezer forintot - írja a Magyar Nemzet.

Gazdaság:
Adó   

Idegen anyag kerülhetett az 500 grammos kiszerelésű Dárdás Csibemájasba, ezért ezt a terméket Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) visszahívja - jelentette be a hivatal szombaton a honlapján. 

Gazdaság:
Abony   

A 2020-ban hazánkban is kitörő járvány második hulláma után a hazai ingatlanpiacon elindult a korrekció, majd a 2021-es év beköszöntével rohamos drágulásnak indultak a négyzetméter árak az egész országban. A visszaeső kereslet miatti árcsökkenést megakadályozta néhány gazdasági intézkedés és globális változás, hatalmas löketet adva a használtingatlan-piacnak. 

Gazdaság:
Ingatlan   

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki súlyosan veszélyeztette egy nála elhelyezett gyermek fejlődését.


A vádirat szerint az elkövető nő nevelőszülő volt, akinél még 2017. áprilisában helyezték el a csecsemőkorú sértettet Abonyban. A nő a gyermek bölcsődei ellátása során a gondozók kérései ellenére nem adott megfelelő méretű és az évszakhoz – hideg időjárás esetén sem – igazodó ruházatot sértettre. Emellett rendszeresen ápolatlanul és mosdatlanul adta be az intézménybe.

Gazdaság:
Ügyész   


Az előző évet az ingatlanok adásvételi számának visszaesése, a lakásmegtekintési hajlandóság csökkenése, valamint a lakásárak zuhanása jellemezte. Azonban a hazai ingatlanpiac a folyamatos negatív sokk után 2021 első negyedévében az élénkülés szakaszába lépett. Következő cikkünkben az eladó családi házak helyzetét vizsgáltuk meg és azt, hogy miként alakulhatnak a kínálati árak az otthonteremtési program következtében Abony és környékének ingatlanpiacán.

Élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

Gazdaság:
Abony   

 

Jó sok technikát el lehet sajátítani egy vezetéstechnikai tréningen. Ez többeknek is szuper program lehet, akár céges csapatépítőnek is kiváló lehet. Kinek ajánljuk ezt tehát? Azok, akik imádnak vezetni és kipróbálnák magukat új helyzetekben, de azoknak is, akik nem olyan biztosak a dolgukban, így fejlődni szeretnének a vezetés terén. Azoknak, akiknek a vezetéstechnikai tréning nem hangzik elég izgalmasnak, azoknak sokszor ugyanazokon a helyszíneken lehetőségeik vannak verseny- és sportautókat is csúcsra járatni.

Gazdaság:
Autó   


A neve nem véletlenül az, ami, a 2009. évi LXII-es törvény értelmében ez... ...kötelező. Azonban választási lehetőségünk van: a piaci szereplők (biztosítótársaságok) közül rengetegen nyújtják ezt a szolgáltatást. Sokszor a szolgáltatás minősége gyakorlatilag azonos több cégnél, míg a különbség éves szinten akár több tízezer forint is lehet. 

Gazdaság:

 

Így indította az évet a Dél- Pest megyei ingatlanpiac


A magyar ingatlanpiacon is megfigyelhető volt a trend, miszerint az évek óta tartó folyamatos drágulás 2019 második felében mérséklődésnek indult. A tavalyi évben megjelent világjárvány ezt a folyamatot csak tovább erősítette, így a nagyobb városok esetében drasztikusabb visszaesést is megfigyelhettünk. Írtunk már átfogó elemzést az abonyi lakáspiacról a koronavírus-járvány alatt. Az ingatlannet.hu elemzésében most pedig arra keresi a választ, hogy milyen tendenciák jellemzik Pest megye délen fekvő nagyobb városainak, mint Abony, Cegléd, Nagykőrös és Dabas ingatlanpiacát!

Gazdaság:
Ingatlan   

Az abonyi építőipari vállalkozás immáron több éves tapasztalattal, remek referenciákkal rendelkezik, gyakorlatilag „mindent is” túléltek, és szeretettel várják a lakossági megrendeléseket is. Érdekes a cégtörténet, hiszen akkor sem mentek csődbe, mikor a munkájukat nem fizették ki nekik. Mindig előre tekintenek, a bevételt fejlesztésekre forgatják vissza, így van lehetőség az állandó fejlődésre. Az cég vezetőivel beszélgettem, fogadják szeretettel Molnár József és Párja, Víg Nikoletta gondolatait:

Gazdaság:
Abony   
Reklám   

Az egy hónapos karbantartás befejezésével vasárnap újraindul a kecskeméti Mercedes-gyár, de egy Japánban gyártott alkatrész hiánya miatt szerdán újra leáll a termelés - értesült a baon.hu. 

Gazdaság:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok