Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Somogyi"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.11.27. 19:54

A Somogyi Imre Általános Iskola a bázisintézménye az abonyi kézilabdásoknak, mely oktatási intézmény nagyon sokat tesz azért, hogy Abonyban a kézilabda igazán magas színvonalú lehessen. 

Közélet:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.07.31. 11:14

 

HAT-18-01-0556
Mesebeli várak és kincses bányavárosok a Felvidéken

2019. április 27-30. a Somogyi Imre Általános Iskola 45 tanulója és 5 kísérőtanára négy élményekben gazdag napot tölthetett a Határtalanul! program keretén belül a Felvidéken. Diákjainkat már az előkészítő foglalkozásokon megismertettük a táj földrajzi elhelyezkedésével, folyóival, a várak történetével, tulajdonosaikkal, a palóc nyelvjárással.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.26. 15:29

 

Pintér János tanár úr tanítványai ismét remekeltek! Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk! - Ismét sikerrel vették az akadályokat -  Abonyi diákok a Pest megyei közlekedési versenyeken

A megye illetékességi területén működő rendőrkapitányságok 2x2 fős iskolás csapatai részvételével rendezték meg a közlekedésbiztonsági verseny Pest megyei döntőjét Dunakeszin, 2017. ápr. 21-én.

„Ki a mester két keréken?” FIA Európai Közlekedésbiztonsági Verseny-A gyermekek biztonságos közlekedése érdekében a FIA (Federation Internationale de L’Automobile) minden évben megrendezi a gyermekek kerékpáros közlekedésbiztonsági vetélkedőjét.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.07. 20:05

 

A Somogyi Imre Általános Iskola 6. m osztálya Farády Csilla osztályfőnökkel az " élen "  Cegléden járt a város korcsolapályáján. Vidáman múlatták az időt, látszott, hogy nagyon élvezik a helyzetet. A belépő 500 forint, korit 500 forintért lehet itt bérelni. Mindez két órás felhőtlen szórakozást biztosít. De ne örüljenek felhőtlenül, mert úgy tudjuk, hogy a jégpáyla bezár, hétfőtől. Innen is üdvözöljök az osztály tanulóit! Jó hely a Somogyi :) LŐVE

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.25. 12:37

A Somogyi iskolában mindig történik valami :) Sok- sok helyre kirándulnak is a nebulók. Most az egyik osztály küldött nekünk képeket, megmutatjuk, hol is jártak.

A Somogyi Imre Általános Iskola 2.t osztálya őszi kiránduláson járt a tiszakürti arborétumban.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.05. 18:40

Programok:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.25. 19:30

 

Mindig öröm számomra, ha abonyi diákok sikereiről számolhatok be. A Somogyi iskola tanulóinak elért eredményei pedig különösen jóleső érzéssel töltenek el, hiszen mindhárom gyermekem ezen oktatási intézmény tanulója volt, ahol tudásukat megalapozták, és ennek köszönhetően biztos alapokkal indulhattak tovább. Most megint egy igen szép siker született, mely azért is kiemelkedő, mert az első osztályos gyerekeknek a legnehezebb a helyzetük, amikor szeretnék megmérettetni magukat az országos mezőnyben. Ők még nem rendelkeznek megfelő tapasztalatokkal, rutinnal, és a versenyláz a legnagyobb tudást is megzavarhatja. Most nem így történt. Halasiné Tóth Katalin tanítónő egyik kisdiákja remek országos eredményt ért el. Boldogan, mosolyogva mesélnek, Ő, a gyermek és az anyuka.

 

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.10. 20:25

 

A mintegy 45 éves tornacsarnokra igencsak référt már a felújítás. Neki is kezdtek, a munkálatok több, mint 20 millió forintba kerülnek. Szerencsére mindezt egy nyertes pályázatból teszik, 30 %-os önerőt kellett Abonynak vállalnia. A projekt összköltségvetése 15.708.776,-Ft + ÁFA, a város által vállalt önerő  4.712.633,-Ft + ÁFA. A külső hőszigetelést is elvégzik, melynek köszönhetően kevesebb lesz a fűtésszámla az intézményben.

Sport:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.29. 18:20

 

Nagy megtiszteltetésben volt részem, amikor 50 éves osztálytalálkozóra hívtak a Somogyi iskola egykori diákjai. Boldogan fedeztem fel sok- sok ismerőst közöttük, és igazán megható volt látni őket: EGYÜTT. Az osztályfőnökük a legendás Katona Róza, Csöpi néni volt, aki jó egészségnek örvendve részt vett az iskolában megrendezett találkozón, és utána a Lila Akác vendéglőbe is velük tartott. Itt nem csak a vacsora volt páratlanul finom, hanem az a torta is, melyre tablóképet készítettek. A Hölgyek igencsak kitettek magukért, hiszen sok- sok házi sütemény is került az egykori osztálytársak asztalára. Bármilyen hihetetlen, de most első alkalommal találkoztak, mióta elvégezték az általános iskolát. Maguk sem értik, hogy hogyan fordulhatott ez elő, és vidáman fogadkoztak, hogy legalább ötévente, de lehet, hogy minden esztendőben összejönnek. Mosolyogtak, vidámak voltak, anekdotáztak, szerették egymást. „ Jó kis osztály lehetett. „- gondolom, és kedvtelve hallgatom beszélgetésüket.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.29. 11:28

 

A Somogyi Imre Általános Iskola i hagyományos tornaünnépélyén járt a Városi Labdarúgó pályán, május 28-án Borsányi János, aki hatalmas képgalériát készített a rendezvény legjobb pillanataiból. IDE kattintva láthatók képei

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok