Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kormány"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.12.31. 10:02

 

Több kel­le­mes meg­le­pe­tést is tar­to­gat az új esz­tendő: csök­ken a tar­tós tej adója, nőnek a nyug­dí­jak és a csa­ládi adó­ked­vez­mény, sőt a mi­ni­mál­bér is, több pénzt kap­nak azok a szü­lők, akik tar­tó­san beteg gyer­me­kü­ket gon­doz­zák. A Ri­post össze­gyűj­tötte, ho­gyan vál­to­zik az éle­tünk ja­nuár el­se­jé­től. IDE kattintva Ön is elolvashatja

Közélet:
Kormány   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2018.10.23. 17:53

 

Hálásak vagyunk 1956 valamennyi hősének, mivel nagy szerepük van abban, hogy ma élvezhetjük a szabadságot - mondta a határon túli magyarságnak és a magyar külképviseleteknek küldött videoüzenetében a külgazdasági és külügyminiszter.

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.14. 09:43

Mintegy 63 ezer pályázat érkezett az Otthon melege pályázatra – mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért...

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.16. 13:54

 

Az állami rezsicsökkentés második üteme alapján csütörtöki hatállyal húsz olyan eljárási illeték és igazgatási szolgáltatási díj szűnik meg, amely az állampolgárok és vállalkozások széles körét terhelte – közölte a Miniszterelnökség az MTI-vel. 

 

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.29. 12:02

 

Péterfalvi: a biometrikus azonosítást csak állami célok indokolhatják- A biometrikus azonosítást csak és kizárólag a legfontosabb alapvető állami célok indokolhatják, például a bűnüldözés vagy a nemzetbiztonság; üzleti vagy magáncélok azonban nem - mondta a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke az M1 aktuális csatornán kedden.

Közélet:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.07. 19:10

 

Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter - közölte Kormányzati Információs Központ hétfőn az MTI-vel.
A Kormányzati Információs Központ hétfőn az MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint hétfőn ülésezett a kormány nemzetbiztonsági kabinetje, ahol áttekintették az illegális bevándorlással kapcsolatos helyzetet, ezen belül beszámolót hallgattak meg a magyar-szerb határon épülő ideiglenes biztonsági határzár készültségi állapotáról. 

Közélet:
Kormány   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.16. 19:27

 

Drónnal készítették az itt látható felvételt. Kár, hogy nem kapcsoltak nagyobb intenzitásra, mikor meglátták, hogy " veszik " őket. A prímet a 25 éves munkagép viszi. Nézd meg a videot. Úgy érzem, ebből még országos botrány lesz.... LŐVE

Közbiztonság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.03. 18:46

187

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.09. 11:26

Kinevezte a miniszterelnök a kormánymegbízottakat- Budapest, 2014. július 8. - Kinevezte Orbán Viktor miniszterelnök a kormánymegbízottakat. Tarnai Richárd Pest megyében folytatja a munkát. A Magyar Közlöny július 8-i számában megjelent miniszterelnöki határozat értelmében a kormányfő - Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára - Bács-Kiskun megyében Kovács Ernőt, Baranya megyében Horváth Zoltánt, Békés megyében Gajda Róbertet, Borsod-Abaúj-Zemplénben Demeter Ervint, Budapesten György Istvánt, Csongrád megyében Juhász Tündét...

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 13:12

Elkészült a tököli börtön energetikai felújítása. Az ünnepélyes átadáson beszédet mondott Tóth László, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, valamint Tarnai Richárd kormánymegbízott. Tarnai Richárd beszédében kiemelte, a bűntény elkövetőjének felelősséget kell vállalnia a tetteiért, az államnak viszont biztosítania kell a lehetőséget arra, hogy az elítéltek büntetésük letöltése után visszatérhessenek a társadalomba. „A cél elérésének szerves részét képezik a börtönfelújítások. Külön kiemelendő, hogy a beruházással jelentősen csökken a börtön energiafelhasználása, amely költséghatékonyabbá teszi ezt az állami intézményt. – hangsúlyozta Tarnai Richárd.

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok