Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
1234567Következő >>Utolsó

Antal- Láng Edina korábbi politikai szereplőnek meglehetősen érdekes elképzelési vannak a demokráciáról és a szólásszabadságról.

Mondhatni, diktatórikus demokráciában él, mely számára azt jelenti, hogy a vele egyet nem értőket sorra jelentette fel a bíróságon. Ténykedése, folyamatos, bíróságra beadott hazugságai azonban – finoman szólva sem- vezettek eredményre, mert immár minden általa indított pert jogerősen elveszített. Ha jól számolom, összesen tíz esetben vesztett.

 

Ebből kétszer mondta ki jogerősen a bíróság, hogy ő BŰNÖS.

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2022.10.07. 12:16

 

Zaklatás miatt jelentette fel a főszerkesztőt Antal- Láng Edina


Ezen sorok íróját zaklatás miatt jelentette fel Antal- Láng Edina. Ez nem egy újabb per része volt, hanem azon bírósági eljárásé, melyet Antal- Láng Edina kilenc fő ellen indított a Ceglédi Járásbíróságon. Ezen sorok írása után nem sokkal fejeződött be a tárgyalás, melyet sajnos az előzetesen eltervezettek szerint a mai napon még nem tud a bírónő befejezni. A perben nyolc feljelentett személy maradt, akik közül négyet most, négyet pedig majd novemberben hallgat meg a bíróság.

Tekintettel arra, hogy Antal- Láng ragaszkodott ahhoz, hogy őt Lőrinczy Veronika zaklatja, a www.miabonyunk.hu főszerkesztője kikerült a fenti bírósági eljárásból. Az ügy Lőrinczy Veronikát érintő részeit a bíróság hivatalból az ügyészségnek küldi meg. Az ügyészség dönt ezen feljelentés további sorsáról.

Különvélemény:

Október 6-án került sor az első tárgyalási napjára annak a pernek, melyet a Ceglédi Járásbíróságon Antal- Láng Edina egy magánszemély ellen indított egy blogbejegyzés megosztása miatt. A bejegyzés tartalma alapján Antal- Láng Edina magára ismert, különös tekintettel, hogy a blog írója feljelentő fantomot emlegetett. A tárgyalást vezető bírónő a magánvádló Antal- Láng Edinával kapcsolatban célzást tett rá, hogy ő valóban lehetne „feljelentő fantom” a helyi közvélekedés szerint, tekintettel arra, hogy- ahogyan a bírónő a kimutatás szerint idézte- már 21 eljárást indított Antal- Láng a Ceglédi Járásbíróságon. Ebben még nincsenek is benne azon ügyek, melyekben őt jelentették fel. A tárgyalást vezető bírónő megkérdezte Antal- Lángot: „Nem gondolja, hogy ideje lenne már visszavonulnia?”

Különvélemény:

Közlemény: Hivatalos válasz Antal- Láng Edina hazugságaira


Antal- Láng Edina immáron sokadszor kezdeményezett bírósági eljárást, legutóbb feljelentett HÉT főt, melyről HÉTFŐN azt állította közösségi oldalán közzétett durva hangnemű írásában, hogy nincsen tudomása arról, hogy ezzel kapcsolatban bármit is küldött volna a bíróság. Firkálmányában azzal vádol meg, hogy hazudok a levél tekintetében. Ráadásul a nagy semmi miatt bírósághoz is fordult, immár ki tudja hányadik alkalommal. Komolyan sajnálom a bíróságot… az ott dolgozó munkatársakat.

Különvélemény:

 

A mai napon, 2022.08.30.-án folytatódott az a per, melyben Antal- Láng Edina egykori kétszeres képviselő- jelölt jelentett fel több, mint 10 személyt, még 2020. májusában. A perben összesen 9 fő érintett valójában. Őket tudta a nyomozó hatóság „felderíteni”. Antal- Láng Edina eddig összesen hat pert bukott el.

Különvélemény:

Cikkem a fanyalgóknak született.

Ülök a gépem előtt, nézem az országos oldalakat, nézem a regionálisakat, más településekét, az abonyiakat.... jönnek a kommentek, kérdések. Történik valami jó, és jön a válasz, kérdések formájában: Miért nem a másikat? Miért pont ezt? Miért ezt az utat? Mikor lesz kész amaz? Mért kell maszk? Miért nem kell maszk? Miért vannak rendezvények? Miért nincsenek rendezvények? Miért jönnek a szigorítások? Miért nincsenek szigorítások? Jönnek az álhírek, idióta pletykák, melyekről azt gondolják, ha kiírják igaz lesz. Érkeznek a hazugságok, mélységes gyűlölettel. Örülnek a más bajának, de még rá is erősítenek.

Különvélemény:

 

Napról napra friss információk, képek VIDEO felvételek láthatók, hallhatók, olvashatók a MiAbonyunk.hu facebook oldalán, melyet olvasóink jelzéseinek megfelelően szerkesztünk. Önökért dolgozunk, Önöknek segítünk! Látogasson el Ön is oldalunkra! Kattintosn IDE! Érdmes, mert mindig érdekes! Oldjuk meg közösen a Város problémáit! Legyen végre ez egy olyan település, melynek igazán van Gazdája! Elég volt a nihillből! 

Különvélemény:

veroniq - 2018.06.15. 20:10

Kérjük, mondja el Ön is véleményét, szeret Ön Abonyban élni? Nekünk minden vélemény fontos! 

Szeret Ön Abonyban élni?
 
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
 
Eredmény

Különvélemény:
Abony   

 

Már olyan sokszor írtunk róla, most megint megteszem: Az abonyi MÁV álomáson hosszú hónapok, de lehet, hogy egy év óta is rosszalkodnak a jegykiadó automaták. Konkrétan üzemen kívül vannak, annak ellenére, hogy azt hirdetik, hogy a munkatársak már dolgoznak a hiba elhárításán. Ma is ez a kép fogadott, nem is vártam mást. Fel voltam rá lélekben készülve. Biztos, ami biztos, lefényképeztem a kalauznak, hogy mi a szitu Abonyban. Hátha nem hiszi el. 

Különvélemény:

Elbukott a sötét oldal. Győztek a kormánypártok a 2018-as országgyűlési képviselő választásokon. A FIDESZ- KDNP elsöprő győzelmet aratott, mely egyben a Magyarság, és a demokrácia ünnepe is. 

Különvélemény:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok