Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Különvélemény"
123Következő >>

veroniq - 2023.01.12. 11:36

 

A mai napon ismét perre került sor a Ceglédi Járásbíróságon. A feljelentő ismét Antal- Láng Edina egykori politikai szereplő, jelenleg Facebook csoportot működtető „blogger” volt. A magánvádas eljárás a „vádlott” felmentésével zárult, a feljelentő fellebbezik, az elsőfokú ítélet még nem jogerős.
Arról, hogy erre a tárgyalásra sor kerül a köztiszteletben álló abonyi Hölgy vádlottként történő beidézésével, maga a magánvádló írt Facebook csoportjában „nyugalom megzavarására alkalmas” posztot.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2022.12.01. 20:42

Lapinformációink szerint a mai napon, december elsején folytatódott és első fokon le is zárult az a per, melyet Antal- Láng Edina indított a Ceglédi Járásbíróságon. A bíróság mind a nyolc abonyi köztiszteletben álló személyt bűncselekmény hiányában felmentette, akit a magánvádló beperelt az általa sérelmesnek ítélt Facebookos kommentek és bejegyzések miatt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2022.10.06. 15:53

Október 6-án került sor az első tárgyalási napjára annak a pernek, melyet a Ceglédi Járásbíróságon Antal- Láng Edina egy magánszemély ellen indított egy blogbejegyzés megosztása miatt. A bejegyzés tartalma alapján Antal- Láng Edina magára ismert, különös tekintettel, hogy a blog írója feljelentő fantomot emlegetett. A tárgyalást vezető bírónő a magánvádló Antal- Láng Edinával kapcsolatban célzást tett rá, hogy ő valóban lehetne „feljelentő fantom” a helyi közvélekedés szerint, tekintettel arra, hogy- ahogyan a bírónő a kimutatás szerint idézte- már 21 eljárást indított Antal- Láng a Ceglédi Járásbíróságon. Ebben még nincsenek is benne azon ügyek, melyekben őt jelentették fel. A tárgyalást vezető bírónő megkérdezte Antal- Lángot: „Nem gondolja, hogy ideje lenne már visszavonulnia?”

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2022.09.27. 12:01

Közlemény: Hivatalos válasz Antal- Láng Edina hazugságaira


Antal- Láng Edina immáron sokadszor kezdeményezett bírósági eljárást, legutóbb feljelentett HÉT főt, melyről HÉTFŐN azt állította közösségi oldalán közzétett durva hangnemű írásában, hogy nincsen tudomása arról, hogy ezzel kapcsolatban bármit is küldött volna a bíróság. Firkálmányában azzal vádol meg, hogy hazudok a levél tekintetében. Ráadásul a nagy semmi miatt bírósághoz is fordult, immár ki tudja hányadik alkalommal. Komolyan sajnálom a bíróságot… az ott dolgozó munkatársakat.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2022.08.30. 20:36

 

A mai napon, 2022.08.30.-án folytatódott az a per, melyben Antal- Láng Edina egykori kétszeres képviselő- jelölt jelentett fel több, mint 10 személyt, még 2020. májusában. A perben összesen 9 fő érintett valójában. Őket tudta a nyomozó hatóság „felderíteni”. Antal- Láng Edina eddig összesen hat pert bukott el.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2022.04.06. 19:55

Főszerkesztői közlemény


A mai napon kaptam kézhez a Budapest Környéki Törvényszék végzését, mely szerint jóváhagyta az első fokon eljáró Ceglédi Járásbíróság azon ítéletét, mely szerint Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében, ezért megrovásban részesítették. Az ítélet jogerős, fellebbezésnek helye nincs.


Az abonyi nő folyamatosan posztol, vagy kommentel szinte napi gyakorisággal- személyemmel kapcsolatban a 2019-es önkormányzati választási kudarcát követően olyan mondatokat közösségi oldalakon, melyek részéről bűncselekmény elkövetésének gyanúját veti fel. A vesztes pert követően sem képes disztingválni, lejárató kampányát tovább folytatja.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.07. 17:22

NŐ-nek lenni jó! A nap 24 órájában. Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy ez megadatott nekem, és három gyönyörű gyermekem született, akik megédesítik mindennapjaimat. A NŐ fő küldetése az anyaság. Így vallom, ez hatja át mindennapjaimat. Csendben vagyok ANYA.... nem kérkedem. Nem tömöm tele közösségi oldalaimat buta pózolós képekkel. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.17. 21:00

 

Az emberek ismét csodát tettek a poroszka lóval. Büszkén, szaporán léptetett az arénába, magasra feltartott fejjel, égő szemmel. A dicsőség mámorossá tette, és Gülszári tánclépésekbe kezdett, majd ismét futásba lendült át. Tudatában volt, hogy szép, erős és híres.
Tanabaj, a győztes, kitárt karral lovagolt a tömeg előtt, amikor ismét felhangzott az egyöntetű fohász: „Ámen!", és ismét kezek százai emelkedtek a homlokokhoz, majd a tenyerek százai ereszkedtek alá az arcokon, miként a zúgó vízáradat. (Ajtmatov - A versenyló halála)

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 22:42

Olvasónk, Acsai Ferenc írja: A mai rohanó világunkban hajlamosak vagyunk elrohanni a minden napok egyszerű, de mégis nagy dolgai mellett. Panaszkodunk, sajnálunk, bírálunk egymásra sokszor nem is figyelünk. o Talán nem is rossz szándékkal tesszük, csak sietünk nincs időnk! Nos, engedjék meg hogy most megosszak önökkel kedves olvasók egy velem tegnap történt esetet, ami mondhatnánk úgy is magán ügy, ami úgy érzem egy pontig az is, de onnantól már több annál, ezért is osztom meg a nyilvánossággal.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.16. 18:58

Az egyik abonyi ingatlantulajdonos a tiltakozásnak meglehetősen különleges módját választotta, ennek példája ez a két szép tábla, melyet kedves Olvasónk küldött el nekem. Folytatás és nagyítás a címre kattintva!

Citrom-díj:
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok