Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző13141516171819Következő >>Utolsó

tyb - 2010.12.21. 23:17:21

Szombat reggel.Gondolataim a napi teendők körül forognak, Kissé megfeledkezve az Év Ünnepéről. A reggeli kötelező gyakorlatok után kocsiba vágom magam és irány az elintézendők, melyeknek általában soha sem érünk a végére. Egyik helyszínről a másikra "vágtázok" már amennyire az útviszonyok ezt megengedik.

Sokadalom a Fő téren. Tudom. Beszéltünk róla a miabonyunkon, hogy milyen nagyszerű lenne, ha egy kicsit szebb lenne a Város Karácsonyfája. Néhányan ígérték, hogy ott lesznek a megbeszélt időben és hoznak díszeket. S, lám ott voltak! A dermesztően hideg szél ellenére és díszítették a Fát. A Mi Karácsonyfánkat.Aki ott volt így, vagy úgy segítette a díszítést. Jó érzés töltött el, mely tompította a bőrömbe hasító hideg szél okozta csípésszerű fájdalmat. A csekély létszámú, de lelkes csapat számára ott és akkor megszűnt a külvilág. Csak egymásra  és a feladatra koncentráltak. Egy-egy mosoly és a munka gyümölcsének szépsége feledtette velük az időjárás zord kíséretét, ennél a rendkívüli összefogásnál.

 

 

Különvélemény:

tyb - 2010.12.20. 21:29:49

 

Az AboPOL Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai KFT ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit és leendő megrendelőiit, hogy 2011. január 3-án megnyitja ügyfélszolgálati és vagyonvédelmi központját ! 

Az ügyfélszolgálati és magánnyomozó iroda címe:

Abony, Kossuth tér 11. fsz.2. (COOP áruház mellett).

Ügyfélfogadási idő:

Hétfőtől-péntekig 09-15.00 óra között. 

Telefon : +36/53/562-158

+36/70/369-2950

E-mail: abony@abopol.hu

 

NÉZZEN BE HOZZÁNK, LEGYEN A VENDÉGÜNK ÉS EGY FORRÓ KÁVÉ MELLETT TERVEZZÜK MEG EGYÜTT VAGYONVÉDELMI RENDSZERÉT!  

 

Továbbra is állunk a lakosság rendelkezésre riasztórendszerek telepítésével, 24 órás távfelügyeleti szolgáltatással, élőerős őrzéssel, rendezvénybiztosítással és büntető- vagy közlekedési ügyekben szaktanácsadással.

 

A riasztórendszerek telepítését megelőző helyszíni felmérés és tervezés ingyenes!

 

Rendkívüli és folyamatos kedvezményekkel támogatjuk a vagyonvédelmi rendszerek telepítését, valamint a távfelügyeleti szolgáltatás igénybevételét. 

Gazdaság:
Reklám   

tyb - 2010.12.16. 20:39:05

Mindig kedveltem a rövid és csattanós beszólásokat. Baráti beszélgetés, vagy buli során könnyen a társaság mókamestere lehetsz ezzel a válogatással... Persze ha tőlem eltérően, képes vagy megjegyezni és nem utolsó sorban, élvezhető módon előadni a tréfákat... 

 

- Mit fölösleges venni az anyósnak ? - Levegőt .

- Hogy becézik a cigány csigát ? - Zsigabiga

- Mi a kannibálok kedvenc gyors kajája ? - A pizzafutár .

Nyehehe:
HUMOR   

A Tesco-nál kedden történt gázolással kapcsolatban (Képünk csak illusztráció!) levelet kaptunk. Nem mástól, mint a lányt elgázoló gépjárművezetőtől. Íme a levél: 

"Lőrinczy Veronika részére

Tisztelt Hölgyem!

A 2010.12.07-én reggel történt baleset körülményeiről szeretném Ön(öke)t tájékoztatni,természetesen nevek nélkül; ugyanis én vezettem azt a bizonyos gázoló autót.

Ha megírják ezt a Miabonyunk megfelelő rovatában, kérem szíveskedjenek kiemelni az alábbi megállapításokat, amelyekre a leírtakból következtetni tudok:

Közbiztonság:
Baleset   

tyb - 2010.12.10. 00:13:57

tyb - 2010.12.10. 00:00:39

Egyszer volt, régen volt, a Mikulás karácsony előtt észrevette, hogy a 4 manója megbetegedett. Felvett gyorsan négy segédet, de a segédmanók nem tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazi manók. A gondok közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja velük fogja tölteni a Karácsonyt. Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a szánhoz, de szomorúan vette tudomásul, hogy az 5 rén szarvasából 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott a kerítésen átugorva.

Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt látta, hogy a segédmanók már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott poharat a padlóhoz csapta. Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat, rájött, hogy az egerek szétrágták a seprűt.

Nyehehe:

tyb - 2010.12.08. 22:11:11

Iskolapélda az államigazgatás működéséről...

 

Így szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.

 

- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.

- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom kellett az áttervezéshez.

 

Nyehehe:
HUMOR   

tyb - 2010.12.08. 20:17:39

Alig egy hete haladtunk Budakeszi irányába az elméletileg leggyorsabb úton, az M0-ás autópályán (?). Több mint 10 éve épült az első (Déli) szakasza, mely a balesetveszélyességéről hírhedt el. A "nullás" minden kormány számára egy igazán látványos innovatív beruházást jelentett, megynyerve ezzel sok választópolgár bizalmát, főként a leglakottabb településen közlekedőkét. A "nullás" ma már több mint közlekedés-infrastruktúra, több mint egy műtárgy. Politikai eszközzé vált, melynek jobbá és jobbá tételével igyekszik bizonyítani az aktuális hatalom, hogy képes kezelni az országon áthaladó tranzitforgalmat a nyugati országok mintájára. Bármi áron.

Az első (Déli) szakasz megépítése az M5 és M1 autóályák között, lényegében tehermentesítette Budapest úthálózatát, hisz ezzel elkerülhetővé vált az Üllői út és a Petőfi-híd szükségszerű igénybevétele. A konstrukció megalkotásának forgalom-technikai színvonala, azonban elmaradt a korszakváltó ötlet jelentőségétől. Az iszonyatosan sok baleset - melyet a szűk keresztmetszet és a fizikailag el nem választott forgalmi sávok  generáltak - cselekvésre késztette a felelős döntéshozókat és betonelemekkel választották el a 2x2 forgalmi sávot. Az "állatorvosi ló" szinte valamennyi nyavalyáját magán hordozó elkerülő szakaszt, évről-évre újabb és újabb forgalomtechnikai eszközökkel igyekeznek biztonságosabbá, járhatóbbá tenni.

Gazdaság:

Megdöbbentő hír jutott el szerkesztőségünkbe! Januártól megszűnik a közhasznú foglalkoztatás állami támogatása az önkormányzatoknál. Abonyban mintegy 70 embert érint. S, hogy mi lesz azután? Nos, a hivatalos tájékoztató erről szól...

" 2011. január 1-től megszűnik a közcélú foglalkoztatás, a munkaügyi kirendeltségek által támogatott közhasznú munkavégzés és a hagyományos központi közmunkaprogram.

A közfoglalkoztatás a Munkaerő-piaci Alapból kerül finanszírozásra, a keret felhasználását új kormányrendelet fogja szabályozni. Az új rendszer a munkaügyi kirendeltségekkel való szoros együttműködést, folyamatos párbeszédet feltételez, hiszen a szociálisan hátrányos álláskeresőkről való gondoskodás közös felelősségen alapul. A közfoglalkoztatás csak a munkaügyi kirendeltség közvetítésével valósulhat meg. Az önkormányzatoknál a közcélú munkavégzés támogatása megszűnik.

Gazdaság:

tyb - 2010.12.07. 13:13:12

Kedves Olvasónk, szerkesztőnk Zsolti kincsre bukkant a nagymamájánál! Egy fotóra. A kép több mint 36 évvel ezelőtt készült az egyik óvodában. A fotón többek között lapunk egyik munkatársa is fellelhető. (Nem a hátsó sorban!:))

A feladvány: Melyik óvodában készült a kép? Kérjük még, hogy legalább két "óvodást" nevezzenek meg a képen!   A helyes megoldást leggyorsabban beküldő olvasónk nyereménye egy üveg orosz pezsgő! Íme a kép:

Katt a fotóra nagyításhoz!

:
Rejtvény   
Első<< Előző13141516171819Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok