Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző14151617181920Következő >>

tyb - 2010.11.25. 00:08:27

"Ezeknek mindent szabad?"- kérdezte felháborodva  a Kerektó dőlő egyik lakója az ötven fős kis közösség nevében is. Történt ugyanis, hogy - mint, arról már korábban beszámoltunk - gátlástalan bűnözők leverték a Kerektó dőlő közvilágításának kapcsolószekrényéről a lakatot és terveiknek megfelelően akcióik előtt mindig gondosan lekapcsolták a közvilágítást. A "fényre érzékeny" társaság - mely vélhetően azonos a Figurát meglátogató klánnal - nem vette jó néven az EON intézkedését, mely során új lakattal, ismét lezárták a kapcsolószekrény ajtaját.

Közbiztonság:
   

tyb - 2010.11.24. 23:39:40

 

Nos, eljött a napja annak, hogy a buszvégállomáson megrongálódott és balesetveszélyessé vált lefolyórácsokat megjavítsák. A különösen balesetveszélyes helyzetről már korábban tájékoztattuk olvasóinkat.http://www.miabonyunk.hu/cikkek.php?cikk=440

Ma reggel több önkormányzati munkás igyekezett (látható sikerrel) kijavítani az egyébként igen rossz állapotú vízelvezető csatorna rácsos fedeleit. Örömmel láttam, hogy nem csak a rácsok kerültek a helyükre, hanem a csatornában összegyűlt több köbméter sarat is eltávolították, biztosítva az esővíz elvezetését.

Citrom-díj:

Megdöbbentő és felháborító hírt kaptunk az Abonyi Horgász Egyesület Elnökétől, Szabó Gézától!

Mára virradóan, gyakorlatilag minden a "Báger"-part karbantartására használt szerszámukat ellopták gátlástalan betörők.

Íme az Elnök Úr levele:

 

"2010. november 23-án 16 óra és november 24-én 9 óra közötti időben betörtek az Abonyi Horgász Egyesület raktárába. A tetőt bontották fel az I-es tó felől, és onnan ereszkedtek le a raktárba. Belülről felhúzták a dupla vasajtó tolózárait és kinyitották a bejárati ajtót. Itt vitték ki a gépeinket, amelyeket csak nagyon nehezen tudtunk, hosszú évek alatt beszerezni, és elengedhetlenek ahhoz, hogy a tavak környékét rendbe tudjuk tartani.

Közbiztonság:
Lopás   

Sziasztok! Küldök két képet labrador keverék kölykökről.Ha kitennéd nekem azzal hogy az egyiket odaadnánk szerető gazdinak, megköszönném.

üdv: III.István 06 30/361 92 98 Köszi*

Állatvilág:
   

Szerkesztőségünk megkeresésére az OTP Nyrt. hivatalos tájékoztatást adott a jászkarajenői bankfiók bezárásával kapcsolatban, melyet az alábbiak szerint ismertetünk Olvasóinkkal.

"Az OTP Bank gondos mérlegelést követően döntött jászkarajenői fiókjának bezárásáról 2010. december 31-i hatállyal.

A hitelintézet minden lehetőséget megvizsgált a bankfiók fennmaradása érdekében, ugyanakkor a bank által képviselt minőségi kiszolgálást a fiók adta keretek között a továbbiakban nem tudja kellő színvonalon biztosítani. A fiók bezárásával a nyújtott szolgáltatások köre gyakorlatilag nem módosul, azok helyszíne, illetve formája változik meg. Ezáltal rugalmasabb, naprakész szolgáltatást tud biztosítani a bank, olyan keretek között, amelyek már bizonyították eredményességüket. A közeli településeken – Abonyban, Cegléden, Nagykőrösön – található bankfiókok pedig meghosszabbított nyitva tartással állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A fiók bezárása előtt, december első felében a településen egy készpénz-befizetésre is alkalmas ATM berendezés kerül telepítésre, amellyel lehetőség nyílik a leggyakoribb készpénzes tranzakciók intézésére a nap bármely időszakában Jászkarajenőn is. Erre eddig csak a bankfiók nyitva tartási idejében volt mód. A lakossági és vállalkozói finanszírozási igények kiszolgálásában aktív szerepet vállalnak a bank mobil értékesítési munkatársai, akik akár az ügyfél által megjelölt helyen – lakhely, székhely – intézik az ügyfelek ilyen jellegű kéréseinek teljesítését.

Gazdaság:
Bank   
   
OTP   

Az elmúlt heti bűnügyekről, balesetekről tájékozódhatunk az alábbi írás alapján, mely a panorama-online.hu oldalon olvasható. Sajnos abonyi vonatkozású hírek is szerepelnek benne...

Közbiztonság:
Baleset   

tyb - 2010.11.23. 23:18:56

Programok:

tyb - 2010.11.23. 22:49:41

Gratulálok, Szabó úr, az utóbbi három hétben nagyon sokat javult a memóriája. Elnézést, de nem Szabó vagyok, hanem Kovács. - Na látja…!

 

 Csőtörés van egy orvos villájában. A doki telefonon hívja az ismerős csőszerelőt: - Azonnal ugorj kocsiba, csőtörés van nálunk, a pincében már minden úszik! - Nem mehetek, tudod hogy ünnepelünk. Itt vannak a gyerekek, az egész rokonság, hívjál valaki mást. - Bezzeg mikor beteg valaki a családodból, mindig engem hívsz, és én mindig szó nélkül indulok.- Igazad van, már jövök is. A csőszerelő megérkezik, kinyitja a pincébe vezető ajtót. A harmadik lépcsőfokról bedob a vízbe két aszpirint és így szól: - Ha hétfőig nem apad le, hívjál újra…!

Citrom-díj:
HUMOR   

Kicsit aggódtunk, hogy a MiAbonyunk.hu folyamatos támadása és blokkolása csökkenteni fogja az oldalunk iránti nemzetközi érdeklődést... :)

Nem így történt... Egyetlen nap alatt 54 látogatást regisztráltunk a tengerentúlról...

Sovány és a többi amerikába szakadt hazánk fia is rendszeres olvasónk maradt.

Különvélemény:

tyb - 2010.11.22. 17:54:34

Egy igen kedves gyógymódra leltem az influenza ellen barangolás közben.

Íme a cikk erről (Forrás:Bors)


 

Meglepő tanáccsal állt elő Tihanyi László orvos: naponta két deciliter fehérbor lfogyasztásával védekezzünk az influenza ellen! Az orvos szerint a bor megvédhet a rettegett H1N1 vírustól is.

 

 

 


Tihanyi doktor szerint is hatásos ellenszer a bor

Fotó: Bors

 

 

 

BORKÚRA - Kellemes és hatékony módot javasol az influenza, egyben a H1N1 vírus elleni védekezésre Tihanyi László orvos. A doktor azt tanácsolja, esténként fogyasszunk el két deciliter fehérbort, ami megvéd minket attól, hogy a vírus bejusson a sejtjeinkbe.


– A pácienst nem az alkohol védi meg a vírustól, hanem a fehérborban található értékes anyagok. A borban ugyanis – különösen a rizlingfélékben és a chardonnay-ben – nagyon magas a sikiminsav-tartalom. Ez a sikiminsav pedig a kór egyik legnagyobb ellensége, mert meggátolja, hogy a vírus

Egészségünk:
   
Influenza   
Első<< Előző14151617181920Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok